Hirdetés
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
válasz Ctrl+Alt~Del #90285 üzenetére
A port nyitást kell megvizsgálni (syno, router), mert bizonyos torrent helyek szankcionálják a nem visszatöltést.
-
Borisz76
veterán
Nyiss portot a routeren !
Valszeg passzív vagy....
Aktív-vá kell válnod.Router , port forward.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
kis.zsolt
aktív tag
Kicsit OFF:
Engem most p*csáztak ki a virágboltból, mert szerintük nem seedelek eleget (7/24, 1/1 Gigabiten, majdnem 300 db seed). Szerintem pedig ott van valami gebax, mert semmit nem változtattam a beállításaimon, de a Telekom optika óta kapom a büntetéseket, pedig láthatóan megy a feltöltés. Még a gagyi mobilneten is ment a feltöltés, míg nem volt más netre lehetőségem, pedig ott a NAT miatt nem volt a port nyitva - ne kérdezd hogy csinálta.
Transmissionból a legújabbat használom mindig, engedélyezett kliens is ráadásul, és látom, hogy szépen seedel.
Lehet, hogy csak így akarnak a fizetős megoldások felé terelni ezek a rendkívül becsületes srácok?
Eddigi tudásom szerint a Tré-kom nem blokkolja a P2P-t, és a beállításaim 10 éve ugyanazok. Szóval lehet, hogy nem a te rendszeredben van a hiba, hanem te is belefutottál egy ilyen pénzleszedős akcióba - esetleg meg is büntettek már?De:
Én is a portnyitást vizsgálnám elsőnek, illetve a kliens beállításait. Pl. alap, hogy 2.0-ig vissza kell seedelni, illetve mindegyik ilyesfajta helyen van egy lista a tiltott kliensekről, és arról, hogy az adott engedélyezett kliensedet hogyan javasolják beállítani.Bocsánat az egymás utáni beírásért... még nem ittam KV-t...
[ Szerkesztve ]
Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
-
Gombinyó
őstag
Miután letöltötted a fájlt rányomsz mégegyszer az indításra? Ha jól rémlik DS-nél először csak letöltötte a torrent állományt, majd újra rá kellett indítani, hogy elindítsa a seedet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Citizen
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Witcher topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Elite: Dangerous