Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Skimaster #83626 üzenetére

    Megbocsájtok. Hozzád meg az nem jutott el még mindig, hogy azért mert a véleményeteket meghallgatom, még én döntök, nem azt fogom megvenni, amit a fórumos közösség a kezemen szeretne látni. :U
    Azt hogy a T Touch-ot elvetettem, nem azért történt mert itt lebeszéltek róla, hanem mert ÉN úgy döntöttem a személyes benyomásaim alapján, hogy nem lesz megfelelő. Ebben elég sok minden közrejátszott, az érzékelők hiteles mérésétől kezdve, a fémszíjon át ami csak az óra kifizetése után derült volna ki mennyire lehet a csuklómhoz szabni, az hogy új volt, de voltak rajta hajszálkarcok.
    Szóval elég sok minden összeállt ahhoz, hogy lebeszéljem magam róla, és nem az befolyásolt, hogy itt mit tanácsoltak. Ettől még megvettem volna, hiszen én fogom hordani, nem te.
    A Rangeman-t olcsóbban megkapnám (70e), és hogy miért Rangeman...Csak azért mert szeretnék egy érzékelőkkel felvértezett órát. A Rangeman-t már akkor néztem, amikor még az automata gondolatban sem jött elő. Egyedüli óraként kevés, mert bumszli, és túl sportos, viszont automata mellé tökéletes lenne. Akár csak a ProTrek.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák