- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz jookomak #30746 üzenetére
Szia! A válaszodra reagálva: Én is óra vásárlás előtt vagyok. Csak hétvégén hordanám. Hétköznap ritkán. Akkor jobban járok quartzal? Orienteket nézegetem 35000 forintig.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
yodamastah
őstag
válasz Cymbee #30748 üzenetére
Egy tipp 100kért: Orient Star Open heart (SDA02002B, 100k tutunál fém csattal).
39mm, korrekt szerkezet (automata, koronáról húzható, járástartalék kijelző, hackelhető), zafír, átlátszó hátlapPár ezer ft-ért tökéletes minségű bőrszíjat kaphatsz hozzá, ha elegánsabbra akarod venni a figurát.
Van belőle világos számlap is...
-
Skimaster
senior tag
válasz Cymbee #30740 üzenetére
Nagyon szubjektív az óra,neked kell sokat megnézni,hogy valamilyen kép kialakuljon,milyen modellek tetszenek.....hiába kérdezed tőlünk mit javasolunk,mindenki mást fog mondani.....ahány ember,annyi óra..sőt még több.
Szerintem kárcóra 100-ért rögtön felejtő.Zafír alap,vízállóságot te tudod,méret attól függ mekkora vagy....szóval van egy csomó dolog.Egy automata 2 napig megy majdnem,ha nem is hordod.[ Szerkesztve ]
-
yodamastah
őstag
válasz Cymbee #30748 üzenetére
Egy tipp 100kért: Orient Star Open Heart (SDA02002B, 100k tutunál fém csattal).
39mm, korrekt szerkezet (automata, koronáról húzható, járástartalék kijelző, hackelhető), zafír, átlátszó hátlapPár ezer ft-ért tökéletes minségű bőrszíjat kaphatsz hozzá, ha elegánsabbra akarod venni a figurát.
Van belőle világos számlap is...
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Azon gondolkodtam ma délelőtt, hogy vajon hány ismerősöm hordhat automatát, de egy sem jutott eszembe. Tényleg ilyen alacsony a mechanikusok részaránya?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Cha-b
senior tag
válasz Tusuka #30751 üzenetére
Mammutban az óraszalon boltra gondolsz? Csak azért kérdezem, mert a weblapjukon nincsenek ezek a Midok, akkor gondolom nem is forgalmazzák, de egy telefont megér majd, hogy van-e nekik.
Yodamastah: Hú nagyon szép ez az óra, de 100kért én nem vennék orientet sztem.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Egy régebbi kézi felhúzós DOXA óra hátlapján a következő gyártási/sorozat számok vannak.
6508049 10345-6
Ki lehetne ebből deríteni, hogy milyen szerkezet van benne? Vagy pedig hol tudnám megnézni? Van ilyen netes katalógus?
Előre is köszönöm.A tulaj nem vállalja a hátlap leszedését ezért kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
jookomak
őstag
35000-ig Citizent, casio-t nézz, elsősorban innen. Orientek nekem jobban tetszenek automata verzióban. Seiko 5 is játszhat még, ha ótómata kell. A sváci indulók már efölött vannak árban. Hacsak young78 nem tud valamit, bár ennyiért kétlem.
Bocs, hogy így megkérdem, de hétköznap miért nem hordod az órát? Kemény fizikai munkás vagy, és zavar, vagy féltenéd? Máskülönben meg minek óra?evo87: Ismeretségi körömben egyedül egy rokonom hord mechát, őt is én beszéltem rá, azóta imádja az ketyegőt (kék orient mako).
Cymbee:Amiket eddig linkeltek, azok közül tetszik valamelyik? Csak hogy merre induljunk el...Prc-200-al nem járnál rosszul, vagy amit young78 linkelt Certina is igen tetszetős.
[ Szerkesztve ]
-
Cha-b
senior tag
válasz yodamastah #30765 üzenetére
rendben , amúgy tényleg tetszetős óra, ha ő az [link]
CSAKAKISPEST!!!!
-
t256
őstag
válasz jookomak #30767 üzenetére
Jót kérdeztél. Nem végzek kemény fizikai munkát, egyszerűen megszoktam, hogy munka közben nem hordók órát.
Egyébként a 3 mutatósok tetszenek. Elegáns és sportos egyaránt. Bőr vagy kaucsuk szíjjal.
Otthonról, majd megnézem az ajánlott weboldalt.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
tupacamaru
veterán
Elég húzós az ára: VE Lunokhod-2
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Dzsana #30771 üzenetére
Köszönöm, nagyon szép vekker, elég lapos is.
Picit lehetne nagyobb az átmérője, de ez már tényleg csak kekeckedés..
A werket nem láttam belülről, nincs hozzá szerszám, de kívülről életképes hangja van."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Wg5113
aktív tag
válasz tupacamaru #30770 üzenetére
Deep Blue nagyon eltalált tetszik.
-
tupacamaru
veterán
válasz Wg5113 #30774 üzenetére
Szerintem is, de minőségileg milyen szintet képvisel a NH35-ös szerkezet egy ETA 2824-2-höz képest? Mert az ETA-s 999$, igaz kerámia lünettával, ez pedig 699$.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Wg5113
aktív tag
válasz tupacamaru #30775 üzenetére
Hát igen. Nekem az ETA szerkezetek nagyon jól bizonyítottak. A mostani DS1-es például egyhét alatt 2mp-et késik,de nem mászkál úgy hogy siet aztán késik .Én biztos az Etást választanám a kerámiával kívül-belül meggyöző.
-
HourHand
csendes tag
válasz Crystalheart #30732 üzenetére
Ez az orient ennyiért teljesen rendben van, ha zsebórát keresel, nem nagyon találsz jobb ár/érték arányút.
[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
Meggyógyult a kínai csoda.
Dacia betegsége volt.
A jó minőségű, és jól összerakott szerkezetet hanyagul tokozták be, néhány csavart egyszerűen nem húztak meg vágottszemű barátaink.
Maga a szekezet a vibrón nyílegyenes vonalat húzott, még lett egy kicsit szabályozva rajta.
Folytatódik a tartós teszt. :-) -
Cymbee
csendes tag
válasz yodamastah #30754 üzenetére
Nagyon szép ez az óra! Tudom, az én hiányosságom, de nem igazán ismerem az Orient-et, mint gyártót.
-
törölt tag
-
Cymbee
csendes tag
válasz jookomak #30767 üzenetére
Igen, nagyon szép a prc 200-as is. Nekem a fekete számlap/sárga mutatók kombinációban tetszik a legjobban.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, azt általatok ajánlott linkek, órák nagyon sokat segítenek.
Most már csak két óra közül kellene választanom. Az egyik a fentebb javasolt Orient Star, a másik pedig a Tissot prc200.
[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz Cymbee #30786 üzenetére
Én is a Tissot prc200-at választanám, Tissot tulajdonosként állítom, nagyon minőségi, ár/érték arányú órák és mindegyik mellé jár egy nagyon igényes díszdoboz is katalógussal és egy kiskönyvvel, ami az óragyár történetét mutatja be.(angol nyelvű)
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
törölt tag
Szerintem is inkább Tissot.
-
blaca83
őstag
válasz yodamastah #30754 üzenetére
Nem vagyok egy nagy "Orient hívő" de ez tényleg szép.....
@Cymbee
Ha svájci órában gondolkodsz akkor ebben az ár kategóriában szerintem is a Tisso-ból találhatsz a legjobb ár/érték arányban.[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Cymbee #30786 üzenetére
Orient Star +1! A Tissot egy Quartz szerkezet és túl sokat kérnek a svájci márka miatt.
Az Orient fel akkora márka sincs, éppen ezért kedvező árakkal és érdekes technikai megoldásokkal kompenzálja ezt (ennek mi órások nagyon örülünk).
Ha szeretnél egy izgalmas viszonylag ritka automata karórát akkor Orient, ha esetleg ha inkább a tuti biztosra mész akkor a Tissot.
Remélem tudtam segíteni.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
salieri.
őstag
válasz Miamiquake #30793 üzenetére
Vagy 100k alatt PRC 200 automata nem?
-
törölt tag
Valaki keresett quartz zsebórát. Azt hiszem ez az...
[link][ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
válasz Miamiquake #30796 üzenetére
Van az újonnan is .
-
Miamiquake
aktív tag
válasz salieri. #30797 üzenetére
Én ezt a Tissot találtam ami a legolcsóbb Automata.
De vannak nálam ügyesebb emberek is esetleg kedvezménnyel a zsebükben.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
törölt tag
válasz Miamiquake #30798 üzenetére
Nem jelentősen olcsóbb...+más fazon. Tissot PR50 automatic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest