- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Sziasztok seiko spb121 sorozatrol velemeny? Pontosan ez lenne spb121j1.
Elore is koszi.„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Veron
addikt
Tudtátok, hogy létezik 36os Bambino? Én most jöttem rá, kár, hogy 17es szíj kell rá.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
g0n21
senior tag
válasz Angel2014 #223245 üzenetére
No offense, de nem a legjobb topikba dobod ezeket be, ilyen óráknak ott az exkluzív topik, itt kevésbé értékelik.
Lajost ismerjük rég, nem ma kezdte, két-három nagy koffernyi hasonló kaliberű órája van. Viszont mivel prohardveren kizárólag aláírásunkban hirdethetünk mindannyian, nem bánjuk szerintem, ha nem árasztod el a topikot Lajos eladó óráival Éppen eléggé megkerülhetetlenek a hirdetései jófogáson és a facebook csoportokban.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Angel2014
addikt
válasz @mriya@ #223251 üzenetére
Figy Barátomnak van egy 360 ezres Certinája felvettük Sanyival a kapcsolatot előbb behívott a váci utcába ott nem bírtunk megállni a kocsival ki meg nem jött érte.
Másnap hívtam megbeszéltük,hogy kijön Erzsébetre mert megy edzeni a kökibe ismét átvert én nagyot csalódtam Bogár Sanyiban. Legalább egy telefont engedett volna el,hogy nem jön ne várjunk vagy ,hogy nem vállalja vagy valamit mondjon,de úgy hogy meg is beszéljük.
g0n21 : Leszedtem a képeket ,de szerintem nem haragudna érte.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Empsepo
senior tag
válasz g0n21 #223254 üzenetére
A hirdetés egy dolog.
Amiatt lehet hogy nem kéne, de akkor a másik topikba se.
Viszont hidd el van itt olyan akit érdekelnek ezek az órák is.
Engem pl az óra érdekel, mint olyan, lesz@rom, hogy az egyik topiktárs ilyen a másik meg olyan.
Én úgy vagyok vele, hogy ide bármi befér, a normális határok között.
Ne bizonytalanítsuk el azt, aki hasonlóan gondolkodik. -
MARVEL
tag
válasz Angel2014 #223255 üzenetére
Érdekes...Veled valahogy mindig ilyesmi történik...Egy bizonyos Facebook csoportban hasonlóan negatív, demagóg történetet írtál le egy korrekt, megbízható eladóról. Tudod, akitől azt a bizonyos Spinnakert vetted... Valahogy neked az adás/vétel mindig nehézkes.
Bogár Sándor javított már nekem tokot, hibátlan munkát végzett. Magam részéről, csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
-
Angel2014
addikt
válasz MARVEL #223259 üzenetére
Nem tőle vettem a spinát mindenesetre itt a hangfelvétele ha kétséged lenne.
Egy 175 ezres doxát adtam volna és 30 ezret egy kicsit sokaltam az árat úgy hogy 3 szíjat is adtam a doxához mondtam legyen a doxa és 10-15 korrekt. Mondta ok de bent van budán ,mondom én is csepelen lakom akármelyik hídnál megállsz át tudom venni..valamiért nem akart találkozni velem aznap. Mondta legyen a másnap lövölde tér 6.ker. Hívtam nem vette fel mikor indúltam volna . Erre küldött egy üzenetet hogy nincs üzlet. Hívtam utána elhajtott melegebb éghajlatra. Mondta hogy leszarja a pénzt inkább felteszi licitre.
Tudod amikor kiírtam több embert is megvezetett ez az ember. Legalább 10-en írtak,hogy ugyan így jártak vele.
A spinát Montana Róbert vette meg tőle de itt is gond volt a licittel amit később elismert , és így került hozzám robitól. A doxát eladtam 1 szíjjal 60 ért , a másik szíjat eladtam 10 ért és az eredeti doxa szíj 15 ért árulom.
Szóval így lett egy vadi új spinám ami 66 ezerben van és kerestem 20 ezret.
Sanyi nagyon jó munkát végez csak nem tudtam eljuttatni az órát hozzá és amit csinált etikátlannak találtam. Van a másik admin Mészáros Józsi neki a számát Vogel Józsi adta meg ő gödön lakik az nekem nagyon kiesik.
Pl ez is az ő licites órája volt amit 66 körül adott el vadi újan.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kabalapasika
tag
Sziasztok! Az 5216-6030as seiko szerkezet mennyire megbizhato vagy problemas? Nem sok infot talaltam rola
[ Szerkesztve ]
-
Taylor79
tag
Az eszem megáll, az SKX és a többi Seiko után már a Promastereknek is van homage kiadásuk: [link]
Casio Oc-108, Oc-503 acélszíjhoz keresek 3 db szemet.
-
Quartz51
tag
válasz kabalapasika #223263 üzenetére
5216 a szerkezet, 6030 a tok. Nem problémás, de nincs is benne semmi különös. Milyen nyelven kerestél? Japánul és angolul van infó. Viszont, ha kicsit is érdekel, hogy mi ketyeg az órádban, akkor 5246-tal szerelt órát keress inkább, de ha csak 6030-as kék számlapja miatt vennéd és tökmindegy mi hajtja, akkor nem szóltam.
-
Veron
addikt
Mi a legolcsóbb, megbízható otthoni módszer / eszköz a járáseltérés ellenőrzésére a WatchCheck után?
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz dzsi23 #223279 üzenetére
Ilyet majdnem vettem, amikor még jó áron volt külhonban. Kicsit bánom is, h nem voltam eléggé elszánt.
Viszont fejlődök, kibírtam egy napot digitális kvarcban különösebb rosszullét nélkül. A jó öreg Casio WV-59 pontosan teszi a dolgát, és nem kell rá vigyázni. Igencsak megéri az árát.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz 5-ös kezelő #223282 üzenetére
És a jobb kezeden se volt egy vésztartalék Bocmok?!
Ezt nem hiszem, szerintem feltörték a fiókodat, változtass jelszót!- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Sir Pocok
őstag
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Lev Abalkin
tag
válasz Lev Abalkin #223291 üzenetére
Végre kinyílt a szemem a turtle-formára, kapható is Merkurban, hát nem kéttónusú?! 'csába...
-
Eugene Roe
őstag
válasz Lev Abalkin #223292 üzenetére
San Martin/en is van, az is jó minőségnek tűnik videók alapján.
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
squir
aktív tag
válasz Lev Abalkin #223291 üzenetére
-
Lev Abalkin
tag
válasz Eugene Roe #223294 üzenetére
Tudom, csak a Merkur számlap + mutató kombója tetszik a legjobban. Meg aztán a "Merkur" név a fülemnek jobban cseng, olyan komoly másoló céget feltételez, a "San Martin" meg olyan gagyibbat, na...
-
BloodRay
veterán
válasz Lev Abalkin #223298 üzenetére
Neked.
Tudod kinek a pap, kinek a papné...
Ne tegyünk már ilyen kinyilatkoztatásokat a saját szubjektív véleményünk alapján..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest