Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz ducati113 #134892 üzenetére

    Azért álljunk már meg egy kicsit.
    Senki se mondta, hogy megnézés nélkül 3 hozzászóló véleménye alapján kell órát venni.
    Arról ne a fórumozók tehessenek már, hogy az SKX neked nem jött be. Nem hiszem hogy párszázezres svájci helyett ajánlották, 50k körül pedig sok mást én se tudnék ajánlani, mint Seiko vagy Orient, ha automata a cél.
    Nem azért a Steinhart, Orient, Seiko, stb a menő itt, mert az a legjobb, hanem a legtöbbször az adott keretbe ez fér bele.
    Olcsó automata svájcinak, zafírral, etával, stb Steinharton kívül nem sok lehetőség van, picivel felette Davosa.

    Van pár svájci órám, ezek mellett van és volt Seikom. Sok mindent lehet mondani a Seikokra, de főleg az alsó kategóriában az árához képest igen is korrekt minőséget adnak.

    tagh idejött és egy Tag Heuer óráról kérdezett. Erre leírták páran a véleményüket, és bárki "hozzáértőt" kérdezel, valószínűleg hasonlót fog mondani. Senki se azt írta hogy szar, csak hogy szerintük drága a tartalomhoz képest (persze minden óránál a márkát kell megfizetni), és hogy ha eladni akarná, akkor sokat fog bukni rajta. Ez így van, szerintem ezen sokat nem lehet vitázni.
    Innen már rajta áll a döntés, hogy a tények ismeretében megveszi-e. Nem kell vakon elhinni amit egy fórumon ír 10 idegen, tudni kell értelmezni és értékelni az elhangzottakat.
    Van aki külső alapján dönt, és örökre azt az órát akarja, van aki hetente-havonta-évente lecseréli, és akár az értékállóság is fontos. Van akit zavar ha ugyanaz a szerkezet van benne mint egy olcsóbb órában, van akinek elég ha külsőre tetszik.

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák