- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
Voltam ma a városban árkádba körbenéztem óraügyileg mi merre illetve kimentem a Poen-hoz, hogy látok-e Oris TT3-ast, hát gyerekek az az óra nagyon szép csak azt nem érti az arcom, hogy 50%-os akció mellett is miért kérnek el érte 192k-t amikor itt pl 50%-os akció nélkül is olcsóbb mint 190k
Útközben még láttam a hőn szeretett narancssárga planet ocean-om, amit élőben most láttam először és még mindig nagyon nagyon szép egy óra
Aztán elmásztam az Orexba körbeszaglászni ott is +20% a külföldi rendelhetős oldalakhoz képest, illetve láttam 1 hamilton-t ami gyönyörű volt csak a 46 mm már túl nagy a csuklómra... valahol 40-42 még jó rá és annyi utána túllógnak az órák vagyis olyan "hülyén" állnak
Mondjuk a Longines árak ahogy néztem annyival nem voltak elszállva ezekhez a netes árakhoz képest mint a többi óránál.. amit linkeltem Longines az ha jól rémlik nem is volt
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
jó, igazad van, de pl. ha jól rémlik valami angol óráswebáruháznál is olcsóbban jött ki mint itthon... (igaz, nem ennyivel)
Kérdés > Szerintetek PRS 516 Automatából, melyik számlapos a legszebb ? Őszintén megmondom, hogy hajlok a fekete felé, de a fehéret még nem volt szerencsém élőben látnom... Ami eddig a kezemen volt, az a fekete és a kék
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz runner 125 #12263 üzenetére
még a héten elhozom (csak majd a szíjból ki kell vetetnem legalább 1 szemet, mert amiket felpróbáltam orbitál nagyok voltak)
pohár: nekem is a feketefelé húz a szívecském, de a fehérnek is adnék 1 esélyt
szerk: poén nélkül mondom, de még nem tudom... a szívem a fekete felé hajaz, de szívesen látnám őket 1 helyen egyszerre, de szerintem vagy fekete vagy fehér...
[ Szerkesztve ]
-
-
salieri.
őstag
sziasztok!
ez tuti orosz szerkezetu ora?
[link][ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Nézelődés közben találtam és nagyon megtetszett, hogy a planetban van diszkréten narancsos verzió is, én még nem láttam
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Empsepo
senior tag
válasz NereusLaceee #12275 üzenetére
Ha a kettő közül akkor már inkább Fossil.
-
Empsepo
senior tag
-
norbertb88
tag
válasz NereusLaceee #12280 üzenetére
Nekem a timex sokkal szebb, egyszerűbb, letisztultabb!
De azt azért tudnod kell, h a timex nem egy nagy minőség, a fossil pedig egy amerikai divatmárka, ami szintén nem hozza mondjuk a casio minőséget!
Ráadásul ennyi pénzért már akár svájci kvarcórát is kapsz zafír üveggel.....de szerintem egy automata orient is kijön ennyiböl! -
botarobi
tag
Sziasztok! Úgy döntöttem,magamra haragítom az egész fórumot...
Azt szeretném kérdezni,itt mindenki mélytengeri vízibuzi,nincs egy valaki aki a repülést hasonló megszállotsággal méltatná az órák világán keresztül?Vagy már nem létezik a Breitling,IWC,Fortis vagy jó pár orosz eredetű gyártó,akik szintén beállhatnak ebbe a korántsem teljes felsorolásba?Írom mindezt azért,mert szívesen olvasnék már ebben a témakörben is tőlem jobban felkészült fórumtársaktól...
Elnézést! -
tupacamaru
veterán
válasz botarobi #12286 üzenetére
Hát annyira te sem méltatod, mert egy általad tetsző repülős órát sem linkeltél be.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
botarobi
tag
válasz tupacamaru #12287 üzenetére
Igaz,igaz...de mint írtam az én szerény képességemmel nem akarom égetni magamat,nem utolsó sorban a lustaságom miatt inkább mástól olvasnék! Csak feltűnt,akármikor benézek ide,mindig valamelyik vízcseppes óra vigyorog szembe,aztán a tőlem is zöldebb fülűek engedelmesen elkezdik keresni első vagy következő órájukat...egy búvárórát!Kezdek gyanakodni,hogy ez már egy Rolex,Seiko,Orient "urambocsá" Fotis(de csakis Marinemaster) fórum lesz...
De viccet félre,mivel szeretem az órákat,szívesen olvasok ezekről is! -
Jojo5
őstag
Igen én is fontosnak tartom ezért is gondolkodom rajtuk 1 2, de szerintem a fekete lesz ebből...
emvy: én 3 mutatós Fortist vennék a helyedbe... poenba is volt sima 3 mutatós változat... valami eszméletlen szép, illetve amit seiko linkelt 3 mutatós változatok is szépek... de még a petőfi sándor utcában is láttam 1 gyönyörű repcsiset, csak nem jut a gyártó neve eszembe(annyi rémlik, hogy 1816-os a márka és kékkel írták a nevét)...
Oris BC3-akat alapból kilőtted amúgy ?[ Szerkesztve ]
-
Mariner
tag
válasz botarobi #12286 üzenetére
A számból vetted ki a szót...Nekem is feltűnt mennyire alap a 200méter vízállóság meg a zafírüvegTermészetesen a fórumlakók többsége(olyan 95% statisztikailag)a laza úszásnál mélyebbre sosem merül,de azt órában akarja megtenni és nem szeretné,hogy beázzon.Ismerek olyant aki merül (palackkal meg minden mint a nagyok) na ő egy Black Monstert vett,nehogy esetleg megbízható óra nélkül maradjon.A magam részéről nem ragaszkodom sem a vízállósághoz,sem a repülnitudáshoz ezért a búvár és repülős-órák nem érdekelnek jobban mint bármelyik más (akár plexis) óra.Mivel jórészt új órákról van szó a fórumon annyira nem nagy a választék,hiszen a divat és a trend ezekről szól nameg az Ice Watch-ról.A kimondott óragyűjtői körökben azért más az érdekes.Hogy ne mindenben értsünk egyet:1-2napja tette fel valaki az új Breitlingjének a képét ami nem kimondottan búvár,inkább repülős óra.Persze annak sem sok az értelme mostanság amikor a repülők már jelzik mennyi ideig tart még ki az üzemenyagkészlet az adott sebesség mellett,semmi szükség rá ezt számolgatni(eredetileg ezt a számolgatást tette könnyebbé a Bretyák számlapján az a sok felfestett szám,ma már a használatát sem ismeri senki).
MZ/X jelentkezz!
-
seiko
senior tag
válasz Mariner #12292 üzenetére
szerintem az óra is olyan, mint az ékszer.
én ha ránézek, vagy tetszik, vagy nem.
tőlem lehet akármekkora ritkaság-műszaki csemege (Bexei, Sky-Moon Tourbillon, stb), ha nem tetszik, még akkor sem hordanám, ha nem kéne fizetni érte.
ha tetszik, akár lehet orosz vagy kínai is.
de mindezek ellenére érdekel a belsejük is annyira, hogy vonzódjak a mechanikus órákhoz.
és mivel én használom is (elég keményen) az óráimat, nekem fontos a vízállóság és a zafír.[ Szerkesztve ]
-
Empsepo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest