- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
Szép új rádiós Citizen a dutyfree-n: AT8110-11A
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Szulita28
senior tag
válasz fagyalllo #115345 üzenetére
Ja, úgy értettem, hogy a nekem tetszőekben (bólintottam, nem figyelsz?? )
És igen, azóta láttam az új modelljüket is. Abban 330 euróért nem sok hibát lehet majd találni.
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
Szulita28
senior tag
válasz Szulita28 #115352 üzenetére
Na, egyszer csak összejön. Szóval nem a Marine sorozatra gondoltam, hanem az új diver-jükre.
caliber 9015 automatic , sapphire crystal, ceramic bezel, 100 ATM, helium valve, Dial and bezel with Superluminova BGW9
[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
jolti
senior tag
-
Ra3
őstag
válasz alphaville #115350 üzenetére
Azért szép abból a nem arab is, csak neked:
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
BAti77
aktív tag
Látom pörög a topic...
Gratulálok minden topiclakóknak a héten beszerzett órákhoz és hozzávalókhoz! Hordja mindenki egészséggel a szépségeket!tibee77
Örülök, hogy ilyen gyorsan összejött! Szerintem az egyik legszebb gyártmánya a cégnek. Szolgáljon sokáig!"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Dzsana
senior tag
válasz JackFeryll #115315 üzenetére
Hú, ez hol, mi, hogy, honnan?
Eladó?http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
-
Miamiquake
aktív tag
Khmmm... eladó kiadó most a szívem.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Dzsana
senior tag
válasz JackFeryll #115360 üzenetére
Ja, azt hittem már, hogy a Tied. A Tissotkat két naponta átpörgetem, s teszem be a figyelőbe. Néha szerencsém van, pár hete is beszaladt egy, 20 dodoért. Ehol-e
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz fagyalllo #115345 üzenetére
9015 az jó ezek szerint? 100 júró nem sok sztem egy Marine-ért, jól néz ki.
Condy : Bocs, úgy értettem, h szerintem színben nem passzol a számlaphoz, mutatókhoz.
Ra3 : Nem vitték el, v régebbi kép? Tutunál már 70 körül van az a gyönyörűség.
Dzsana : MM hátlapnyitóm nincs, üvegen át meg nem tom, mily képet sikerül lőnöm. - Fehér számlapos Tissot nekem is bejönne felújítva. Bár öltönyöm még nincs hozzá.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Ra3
őstag
válasz 5-ös kezelő #115365 üzenetére
Nem vitték el eddig, már kétszer lefoglalták, de mindkétszer visszamondták, most úgy néz ki hogy a jövő héten viszik.
-
embe
nagyúr
Ez a Citizen NY0040-09E ebben az árban, árkategóriában mennyire számít "jó vétel"-nek? Tudom sz nagyon szubjektív is lehet..
-
Paddington
csendes tag
válasz alphaville #115344 üzenetére
Nem az. A fontkészletek általánosságban érdekelnek, és mostanában ilyen szemmel is nézem az órákat. A számlaphoz nagyon sokat hozzátesz egy jól megválasztott betűtipus, mint ahogy nagyon sokat elvesz egy rosszul megtett. Szerintem.
@szbalogh Ha kész lesz, jöhet kép. Hasonló még a Makita saját fontja, de annak van egy ipari jellege. Megfelelő órán nagyon baba lenne.
Steinhart Nav B Chrono II 44 mm és Davosa Argonautic eladó
-
szbalogh
addikt
válasz terra052 #115343 üzenetére
Egyenlőre csak tervezem és csináltam pár próbát, de még nem az igazi. Nem festem, hanem rézlapba maratom a jeleket, amit majd kitöltök világító festékkel. Nem ez a munkám csak sokadik hobbi, szóval nem megy valami gyorsan a projekt Meg jött közbe egy zsebóra is amit működő állapotba akarok hozni. Most erre koncentrálok. A számlapozás most kicsit háttérbe szorult. Ha lesz valami úgyis felteszem ide, figyeld a topicot! De van itt más is aki csinál szép egyedi számlapokat.
Paddington: amíg nincs kész a 00001-es sorszámú, addig nem akarom nyilvánosságra hozni a tervet
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Dzsana
senior tag
válasz g0n21 #115364 üzenetére
A blogunkban le van írva, de röviden, egy Tissot volt az első komolyabb órám, a sok Q&Q után, s valahogy itt megragadtam. Aztán jött a vintage vonal, a régi Tissot-k nagyon jó, az Omegánál magasabb minőséget képviseltek. Aztán házasodtak, jöttek a közös fejlesztések, majd szétváltak, s az Omegának jobb volt a marketingje, majd szépen el is hagyta a Tissot. Majd jött a 70-es évek óraipari válsága, és megszűnt a Tissot szerkezet. Na ezért kell a vintage Tissot-t becsülni, mert már nincs Tissot werk, bár hátha egyszer még lesz. Azt szeretem ezekben a werkekben, hogy amiket összevásárolok, biztosan nem volt szervizelve nagyon rég, mint pl. ez a 20$-os is, de kézbe vettem, és a korona első fél fordulatára azonnal megindult. Ahogy elkezded felhúzni, azonnal életre kel. Na meg nekem nagyon bejön a formavilága.
Még az órás suliban kellett csinálni egy power point bemutatót egy óragyárról, én egész véletlen a Tissot-ról csináltam.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
tibee77
őstag
válasz BAti77 #115358 üzenetére
Köszi szepen!Vegre fel is került a kicsike!
Egy lume-os kepet is akarok csinälni de akärhogy probälkozom mindig elmosodik a sötetben, plusz zajos a kep.
Ja amugy lenne egy kis gondom.(mondjuk nem biztos, hogy valoban az) Tegnap felhuztam addig amig nem kattogott es leraktam a polcra.Ma mikor melobol hazajöttem fel akartam venni erre lätom, hogy nem jär.Mivel elsö mechanikus oräm igy nagyon megijedtem, hogy most mivan.Korona ki, tekerem toväbb de ugyanugy kattog mint mikor fullra fel van huzva, ätvältottam 2es älläsba a koronät hogy beällitsam az idöt rajta (reggel 6kor ällt meg) majd visszanyomtam a koronät teljesen es ujra elindult.Ez mind normälis?
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
nbukta77
addikt
válasz izmike #115378 üzenetére
Nekem a harmadik oram amit mostansag vettem. Ezt szeretem a legjobban. A festina meg a timex is jo. Mondjuk, ha tobbet olvastam volna akkor a festina kvarcot nem veszem meg. Inkabb vettem volna meg valami automatat. De az az ora is szep. Csak ugye ahogy mondtak tucat szerkezet van benne.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #115380 üzenetére
Köszi a biztatást!
-
Szulita28
senior tag
válasz vadászcsiga #115371 üzenetére
Ah, köszi. Pedig ezt olvastam is anno.
-
-
jokamo
csendes tag
Vettem egy skx171-et és erre szeretném átépíteni. Van valakinek eladó 009/007 lünettája hozzá? A kerámia betét is érdekelne, hogy hol tudok ilyet rendelni.
Egy jó oyster szíjat szeretnék még. Ebayen nézegettem, találtam is párat de tartok tőle, hogy nem olyan lesz mint a képeken. pl. nem szép a kidolgozása, nem olyan kemény az anyaga, nehezen nyílik a csatja stb. Van esetleg tippetek, hogy melyik eladótól érdemes rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Nézem ezt a videót...Nem gáz ez a Citizennek hogy a másodpercmutató még véletlenül sem a perc osztásra ugrik?
-
jokamo
csendes tag
válasz vadászcsiga #115392 üzenetére
Valakit tudtok ajánlani aki kicserélné az alkatrészeket?
Szegedi vagyok. -
Ra3
őstag
Annyira nem gáz a helyzet mint ahogy azt gondolod, én még azt is el tudom képzelni hogy pontosan az indexekre üt, amiért te az ellenkezőjét látod az a tipikus parallaxis hiba.
Szerk. : Bár ahol nagyjából szemből van felvéve ott is látszik valami, de az a jóval kisebb, annyi még a sokkal drágább kvarcoknál is előfordul.[ Szerkesztve ]
-
jokamo
csendes tag
válasz vadászcsiga #115396 üzenetére
Köszi. Szuper.
-
BAti77
aktív tag
válasz tibee77 #115377 üzenetére
Hogy állítottad be? Az ETA 2893-2 szerkezet GMT/dátum állítását nem szabad 21:00 és 03:00 között állítani, mert sérülhet a mechanika...[link]
Amúgy, ha felhúzod nem szabadna csak min. 42 óra után megállnia...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest