-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz - = Zk = - #2548 üzenetére
Akkor mutatja fontban, ha a briteknél élsz.
Nem lehet törölni steam accountot. -
- = Zk = -
félisten
-
Kephamos
addikt
A helyzet a következő: a koliban letiltottak egy rakat portot az iszonyú adatforgalom miatt és sajnos köztük vannak a steam portjai is. VAn rá mód, hogy ezt a korlátozást valahogy megkerüljem és tudjak online játszani?
-
Doki16
addikt
A mai napi akció:
Front Mission Evolved -75% 9,99€ és mellette az összes DLC-je is ennyivel van leárazva.A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Tomi7887
aktív tag
Sziasztok speckó dologban kérnék segítséget és véleményt is tőletek:
Régóta játszom így regisztráltam egy accountot és megvettem a css-t de marhára nem jönnek be a módosítások. Az 1.6 jobban bejön így megvenném, de nem akarom, hogy mind a kettő meglegyen feleslegesen.
Szerintetek szabad eladni így accountot mindenestől? Ha igen, akkor hol lehet ezt megtenni? Lehet, hogy marhaságot kérdeztem, de nem láttam sehol a ph!-n olyan aprót ahol ezt árulnák.
Vagy lehet cserélni az accountot? CSS-ről 1.6-ra?
-
-
7
addikt
Kis kiegészítés:
Az még hagyján, hogy itt a PH!-n tiltott az account adás-vétele, de a Steam EULA-ja szerint is. Mint minden problémás esetnél, ilyennél is fenntartják a jogot arra, hogy zárolják/törlik az accountot (ha lebuktok értelemszerűen), valamint extrém esetben szankcionálhatják a kapcsolódó fiókokat (ez mondjuk egy CS-s accountnál nem valószínű, de ki tudja, mire használná majd az új gazdája).
[ Szerkesztve ]
-
Ironed
csendes tag
üdv,
Próbáltam visszafele kukázni, azt megvan, hogy nem kell újratelepíteni a játékokat, de mi van, ha én pont az akarom.
A vásárolt progit, hogy lehet újratelepíteni van vhol egy kis eljárásleírás erről?Megköszönném, főleg, h mi kell hozzá..felteszem a kulcsot le kell írni...
(steamen vásárolt játékról van szó) -
KubanitoS
veterán
A cd kulcsra soha nem lesz szükséged, elég megjegyezni a felhasználóneved és a jelszavad.
Library-n belül keresd meg a játékod, jobb klikk a nevén és válaszd az installt, ekkor a steam letölti a gépedre a játékot. Törölni is így lehet, csak akkor a jobb klikk után a törlést kell kiválasztani.
Ha nem akarod megint letölteni az adott játékot, akkor válaszd a backup funkciót, amely összetömöríti a játékot egy nagyobb fájlba, amelyet kiírhatsz dvdre, de az is egy megoldás. ha a steamapps nevű könyvtárat kimented, mivel oda vannak a játékok letöltve. Ezt simán visszamásolhatod később és a steam fel fogja ismerni.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
chungee
addikt
Miről maradtam le hétfő-csüt között milyen gémek voltak leárazva
-
danih
veterán
Viszont ma van Supreme Commander 2, milliomodszorra - hátha most páran megveszik...
Csekkoljátok ellenben a Full Civ IV-t, nem rossz árban van, akinek kimaradt, de nincs meg az V, annak érdekes lehet -
-
chungee
addikt
válasz TazLeacher #2570 üzenetére
Köszi!
-
danih
veterán
Addig tippeljük meg, hogy mi lehet a következő akció!
Szerintem: Kane and Lynch 2 lol, szerintem még mindig nincsenek a pénzüknél ami ezt a gamét illeti -
Doki16
addikt
Mai nap.
The Hitman Collection -75% 7,49€
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
KubanitoS
veterán
válasz TazLeacher #2577 üzenetére
Viszont van benne egy-két igazán hangulatos pálya is.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
danih
veterán
-
v!ct0y
veterán
Hali!
Leszedtem a Kane and Lynch 2 demot és szarik elindulni. MMDevAPI.DLL a hiba modul neve. Tud valaki segíteni?
-
válasz TazLeacher #2575 üzenetére
Bejött neked az akció, bár egy picit többe kerül (5 €), de bőven megéri így is!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
danih
veterán
Na, aki Laráért imádkozott, eljött a napja
-
danih
veterán
Kérdés azokhoz, akiknek megvan a Guardian of Light: hogyan kell mozogni benne?
Point & click, a la Diablo, vagy WASD (és az egérrel a célkeresztet), a la Alien Swarm?
Vacillálok, megvegyem-e... -
Doki16
addikt
Hidd el nekem, próbáld ki mindkettő módon. Jobb lesz a joy-al, mert itt nem számít annyit az egér mint egy FPS-nél. Én sokkal jobban szeretem ezt a játékot joystickal játszani, mert jobban kézre esik minden gomb és nem mellesleg ezt a játékot XBOX-ra találták ki és így tökéletes az irányítása.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest