- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Valóban elég rosszul néz ki a kép alapján. Azért ennyire nem ronda a játék, én is végigvittem és kifejezetten szépnek találtam. Valószínűleg nálad van valami probléma. Szerintem a gt220-ad lehet a ludas, elképzelhető, hogy csak ennyit képes kihozni magából.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Wolverine
félisten
Egy módszer lehet: ha driverből állítja be és ezt rákényszeríti az összes alkalmazásra. Persze ez teljesítménycsökkenéssel fog járni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Serpiko
addikt
válasz TazLeacher #3194 üzenetére
Hétfőn , kedden nem voltam gépközelben milyen akcióról maradtam le? Milyen gémek voltak leárazva?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
danih
veterán
válasz Kareszovics #3212 üzenetére
Én is várom a Bordit, mert jönnének friss emberek ill. kell egy DLC
-
-
KubanitoS
veterán
A GOTY Borderlands 12,5 euro
alap borderlands + DLC pakk = 5 euro + 6 euro
fail
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
orkester
őstag
Egy Borderlands Game of The Year - Four Pack vásárláshoz társulnék 3 emberhez.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Polllen
nagyúr
Borderlands four pack-hoz (akár goty akár alap) keresek 2 embert, ha érdekel PM!
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Niczo
senior tag
Egy Borderlands (alap) - Four Pack vásárláshoz betársulnék 3 emberhez.
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
pecze
aktív tag
Ha összegyűlne még egyszer Borderlands Four Packra az ember, benne lennék
-
$p@rr0w
őstag
Egy Borderlands GOTY 4 packba betársulnék, csak 9,3 €-ra jön ki, és van mellé Duke Nukem First Access Club. De csak GOTY! Sima nem érdekel...
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
danih
veterán
Érdekes, megvettem két DLC-t, és nem töltött le semmit. Ezek szerint végig a vinyóról nyúlta a helyet, csak nem volt hozzáférhető
-
pecze
aktív tag
Én is a GOTY-ra gondoltam, ami az előző hozzászólásomból nem egyértelmű.
-
Wolverine
félisten
Nézz be ide, BaLee vesz egy pakkot és egy embere hiányzik még.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Hamarabb lehet majd letölteni a demót, de ez valszeg csak 1-2 napot jelent majd. Meg részt lehet venni valami nyereményjátékban. Egyébként a sima (nem GOTY) Borderlands tulajok is ugyanúgy megkapták a kódot ebbe a Klubba (én is, és nekem nem GOTY-m van).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ProEvoFan
nagyúr
Akinek megvan a Borderlands Goty, az pls nézze meg nekem h milyen is az a Pandora térkép PDFben.Köszi!Érdekelne h miről maradtam le
Ugyanis ez jár a Gotyhoz: Vásárold meg a Borderlands GOTY-t, és kapsz egy ingyenes Pandora térképet pdf formátmban.[ Szerkesztve ]
-
janii_l0l
csendes tag
sziasztok,
az legális, hogy ha van kb 95 euró értékü játékom, de ezeket akkor töltöttem le, amikor 1 ideig ingyen voltak?
ha legális is, akkor ennyiért mondjuk úgysem venné meg senki, mert csak 1 half-life lost coast, és 1 half life deathmatch-em van
szerk.: mármint eladni az accountot legális-e *
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest