- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KINKY_007
aktív tag
válasz Formaster #34452 üzenetére
Elég egy 60-as is a Windowsnak, már akkor is látványosan gyorsabb lesz a rendszer, ha az SC2 hdd-n tárolódik.A 120-as is gyorsan betelik, ha menti az ember a replayeket, felrakja a bétát, stb...
A 840-as samu 24e és adnak egy win8 upgradet (amit az ingyenes RP-re is fel lehet rakni).A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
-
Winner_hun
titán
válasz KINKY_007 #34453 üzenetére
Replay-ektől gyorsan telik a tárhely? 104 replayem van ami 6 MB-ot foglal. 10 000 meccs 600 MB. Kibírható. Ha van SSD akkor azt használni kell, nem menekíteni róla a dolgokat.
120-as SSD-m van, nem tudom telepakolni. Néhány játék, néhány program és az oprendszer.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kovsol
titán
na senki nem akar kis team game ?
May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
válasz DarthPeeter #34457 üzenetére
Lehet csatlakozom 2-3 játék erejéig.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz DarthPeeter #34459 üzenetére
Oké. Én 3 hete el sem indítottam a játékot, szóval készüljetek a legrosszabbra...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zob
csendes tag
lehet csatlakozni?
hol? -
Winner_hun
titán
Ilyet én még nem tapasztaltam. A kép megállt de a játék nem fagyott ki. Ha a kistérképen kattintottam akkor a helyszínre ugrott a játék, a hangok is megváltoztak. Ez így olyan mintha kikapcsolt monitorral játszana az ember.
Kiléptem a menübe, az egér kékre változott, a menühangok is megvannak de a játék képe megmaradt.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #34464 üzenetére
Lehet a VGA driver fagyott ki nem?
üdv, föccer
-
BeLucZ
addikt
válasz Winner_hun #34464 üzenetére
crashből nálam sem volt hiány ma :S
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #34467 üzenetére
Nekem sem volt baja a gépnek, még a nagyobb csatánál sem. Pedig egy öregecske 4850-es radeon próbálja kiszolgálni az 1920*1080-at. Igaz, van rajta egy brutál hűtés, így a túlmelegedéssel biztos nem kell számolni..
üdv, föccer
-
DarthPeeter
aktív tag
Hullottak ma a vasak
-
BeLucZ
addikt
válasz kovsol #34467 üzenetére
nálam valami szoftveres gond lesz ,nem tuning, valamivel össze akadhatott az sc2, lehet a ts nem izlik neki
multkor winnerrel játszottam sokat, akkor is becrashelt egyszer kétszer, majd legközelebb megprobálom ts nélkül, most ugysem volt mikrofonom, nem volt jelentősége, jó meccsek voltak, igaz csak a legutsó sikerült normálisan befejezni, de az elég gigászi csata volt, az ellenfélnek colo perverziója volt de hullottak mint a legyek a mass siegetől meg a sok corruptortól, full sereg volt nálam a thor+ tank, 0 szedő a végén és 3/3, szárazföldön nem sok sanszuk volt, az előző meccseken legalább úgy hullottam ki hogy ott hagytam a csapatnak az armyt nem rögtön az elején -
icons
addikt
válasz föccer #34465 üzenetére
Ha VGA drivernek baja van, akkor vagy semmit nem látsz a képernyőn, vagy egy konstans kép lesz csak
Múltkor nekem is kétszer crashelt a játék, és nem tudom miért
(legutolsó 3játékból pedig 2szer lecsatlakoztatott, mert nem értem el a szervert. Közben pedig Skypeon nyugodtan tudtunk beszélni
Én egyszer néztem meg, hogy egy replay mennyit foglal, és miután láttam, hogy 34 kb-ot, úgy döntöttem, elférnek azok is az SSDn Meg ha benézel az SSD topikba, rögtön látod, hogy annyira nem igényesek, mint azt az elején mindenki hitte. Ha arra hibernálsz és böngésző cache is azon van, plusz minden program oda ír, akkor is elég lesz 7-10 évig. Úgyhogy nyugodtan mehet oda minden!
Én amondó vagyok, hogy 120asat érdemes manapság venni, vagy ahhoz minél közelebbit. A nagyobbak drágábbak, a kisebbek pedig nem érik meg, tekintve, hogy min 15%nak folyamatosan elérhetőnek kell lennie ahhoz, hogy megfelelően működjön az SSD. És azért ha a Wint pár évig használod, eléggé meg tud duzzadni -
execute93
őstag
válasz kovsol #34469 üzenetére
Nálam nem tudom mi volt a gond.. Nekem I3-2100 van gyári hűtővel. Meg egy Gainward GTS 450 1GB GDDR5 van mellette. 4GB ram, Asrock-H61M-GS. De elgondolkoztam azon is, hogy eladom az egészet és veszek egy FX-8120 procit, HD 7870-el párosítva.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #34474 üzenetére
Ezen a vason gond néélkül mennie kellene. Lehet, hogy a H61 chipset nem a legjobb párosítás az i3 hoz. Elvileg támogatja, de nem az igazi, elég kifutó platform. Ha új vason gondolkodsz, akkor mindenképen B75 alá ne add. Ha tuningolni szeretnél, akkor Z77, de ez mát tényleg a drába, extrázott verzió.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz execute93 #34474 üzenetére
Ha Starcraftra kell a gép akkor az FX rossz választás. Intelt sokkal jobban komálják a blizzárd játékok. És ez tapasztalat, mert én FX prociról váltottam i5 -re, de kb bármelyik teszt is megmondja ezt neked. SC2 részét nézd. És erre annyi a szimpla magyarázat, hogy nem használja ki a játék a sokmagos procikat. Nincs amúgy elég órajel ennek a játéknak. Nekem 4400Mhz -re van húzva és még gyorsulna ha magasabbra raknám az órajelet. Egy magot csontra terhel a többi épp hogy.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
100k+ az eladott cuccokból befolyó összeg? Az nem lesz rossz. Ha azzal együtt a 100k, akkor inkább ne vágj bele. Nem fog jelentősen jobb lenni a gép, nem éri meg foglalkozni vele. [link]
üdv, föccer
-
execute93
őstag
válasz kovsol #34477 üzenetére
Nem csak SC2-vel játszom. Hanem Fps-ekkel is. BO2, Far Cry 3 , meg ilyesmik.
Bullok jó áron vannak itt a HA-n. Meglátjuk, hogy jönnék ki a keretből. 1440x900 a monitorom.Föccer: 120-140K lenne. Azért írok egy hsz-t az általad linkelt topikba
Ma PH móka?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #34479 üzenetére
Háát, nem tudom. Tegnap nagyon siralmas teljesítmányt nyújtottam. A gazdaságot még csak-csak fel tudtam építeni.Mikróm gyakorlatilag 0 volt. Multitaskink 0. Winner 2x is stormdroppal ledarálta az expemet, és csak a legvégére értem oda. No nem a sereggel, hanem a kamera képpel.
Az infestorokat is alig bírtam megmenteni, igaz harassolni nem tudtam velük. Szóval kb kellene vagy 20-30 játék, amire újra visszarázódnék a platina szintre. Annyi játékot meg szerintem az elköetkezendő 1 évben nem fogok tudni játszani
üdv, föccer
-
kovsol
titán
válasz föccer #34480 üzenetére
Infestorokat tudod hogy szúrtuk ki? Fent a bázis szélére volt építve pár turet és te mindig ott kúsztál velük, utána meg láttuk jössz, akkor mehetett oda más detektoros egység is.
Nekem meg a gazdaságom volt szar, mert nem bírtam szét expelni a pályán és folyton le is volt gyilkolva a dronjaim fele kb.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz kovsol #34481 üzenetére
Igen, később rájöttem. Csak ugye a 3 hét kihagyás után játék közben nem tudtam gondolkodni, hogy éppen nem kellene ott szambázni 1000 gáznyi sereggel. (:
A második meccs már valamennyivel jobb volt, csak ott BO lost-on voltam. 12 poollal támadtam, ami még nem is volt teljesen sikertelen, igaz messze nem okoztam akkora kárt, mint szerettem volna. (tényleg, kit támadtam meg?) Közben expeltem, és amire feltrónoztam magamat jött az első push, amit még védtem, majd gyorsan feltecheltem mutára, amit viszont nem kellett volna. A második hullámban túl sok roach/ling/bling jött és amire levertem őket, nagyjából minden tech épületem oda lett, a lairrel együtt. Kimentem aranyra, azt is gyorsan lekapták, nem tudtam a védelmére sereget építeni.
Minden esetre a második játéknál már egy pici multitaskot tudtam tartani, egy picit mikrózni is próbáltam, igaz nem túl sok sikerrel
üdv, föccer
-
Angelo69
senior tag
Van itt még olyan "törzstag" akinek nincs bétája?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
quaddamage08
tag
A GameStar Adventi akció keretein belül ismét leárazták a StarCraft 2 -t .
-
Formaster
addikt
válasz quaddamage08 #34488 üzenetére
Ideje volt, én még 10 pénzért vettem
-
föccer
nagyúr
Most kb mindenhol 4k körül akciózzák.
üdv, föccer
-
icons
addikt
Pedig mennyire örültem magamnak, amikor 25 ajróért vettem Bnetről Kb két hete
-
Formaster
addikt
válasz Winner_hun #34493 üzenetére
+1 legalàbb valami tecso gazdasàgit
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #34493 üzenetére
Elmegyek, mindjárt veszek valahol..
-
quaddamage08
tag
Ne aggódj - én az első nagy leárazás előtt vettem meg egy héttel, teljes áron
[ Szerkesztve ]
-
quaddamage08
tag
Valaki nem jönne SC2 - zni amúgy ? Páran összejönnénk, van saját TS szerver is meg csokis süti tejjel ^_^
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
válasz quaddamage08 #34498 üzenetére
lol ... online tej
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest