-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
igen, eleg lehangolo volt
4gate, 4gate, cheese, 4gate, 4gateerre meg ilyet mond valamelyik kommentator (nem figyeltem, melyikuk volt), hogy micsoda remek donteshozatalt lathattunk naniwa-tol
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
sith7
nagyúr
"In utter darkness" - ben van egy olyan öcsi, hogy ölj meg 750 zerget normalon .... megöltem pontosan 2100 - at, és mégse adja meg az öcsit ...
Ötlet ?
-
föccer
nagyúr
+750-et kell megölni a kötelező 1500-on felül. Mondhatni majdnem megvolt
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
JSaN
addikt
hat sajna, tenyleg unalmas volt. osszes mapon 4 gate, szerintem a blizzard reszerol nem novelni kene az elkeszulesi idejet.
En a warp gate fejlesztest a cybernetics core-bol a Twilight counchil-be a charge es a blink melle tennem.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
Nekem lenne egy olyan javaslaton a warpgattel kapcsolatban, hogy fordítsák meg a sima train, és a warp cooldown idejét. Ha a saját bázisán hozza az unitokat, védekezésre, akkor az lehet gyors, hiszen bajban a haza. Viszont ha már úgyse kell az egész mappon átsétálni a sereggel, mint mindenki másnak, akkor az lehetne ellensúlyozni egy nagyobb cooldown-al. Amit persze ugyanúgy lehetne cronózni. Mindemellé a warpgate-vé átalakítás idejét a mostani 10 sec-ről (?) lecsökkenteném 5-8 sec-re. Ha látja a tag, hogy jön a támadás, akkor gyorsan vissza alakítja, és akkor gyorsabban hozhatná a saját bázisa védelmében az egységeket.
Sittes: Het ez van, az öcsipontokért meg kell küzdeni
üdv, föccer.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
iSonic
addikt
ki nyert? Naniwa?
-
oxox
addikt
nahh volt negy nap szunetem sc nelkul
de tegnap azert mar jatszottam kicsit...es nem tudom, hogy volt-e tema ismet, de tegnap megneztem...jelentem a coloval semmi ertelme a parkany szelere allni, mert latjak, es lonek ra lentrol....(a vicces, hogy arnyekoltan mutatja az ellenfelnek)...replayt majd toltok otthonrol.[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
_OldBoy_
tag
A XelNaga meccs egy vicc volt, jól mutatja a PvP meg általában a P helyzetét: Naniwa proxy GW-ből Zea rusholt, amit Hasu canonnal fogott majd canonrusholta Nanit aki ezt időben észrevette, és 4GW-el beverte Hasuobsot.
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
rt06
veterán
biztos vagy te abban?
fogja a gyilkos eper es olyat rush-ol almodban, hogy ihajjPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
LinogeOW
aktív tag
Lol, most nézem magyarország top 3 a 3v3 teamünk o_O Van durva 38 meccsem.
-
iSonic
addikt
mellesleg az előzőleg belinkelt képen látható játékos, meccseinek időtartama nem haladja meg a 10 percet
-
föccer
nagyúr
válasz iSonic #20938 üzenetére
Cheeze early rush. Ha nem jön be, akkor kilép. Én sosem tunám ilyen tempőban tolni Ebben szeribntem semmi élvezet nem lehet. Bár ki tudja. Vannak még machó emberek a földön
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest