- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
day[9]: (idra gyonyoruen fogja a 2 rax push-t, megol 1 kivetelevel minden marint-e) we'd not been suprised to see a gg from idra any time now
Shufny: igen, o nem tudom, miert chill-t irtam (lehet en is lefagytam)
kivancsi vagyok, mi lesz az interjuban
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
de szivesen latnek most egy mc-thorzain, mc-july, mc-naniwa, mc-idra szeriat (nem vagyok nagy mc fan, de a nyitomeccs utan nagyon megneznek megegy mc-idra osszecsapast)
szerk.: lemaradtam az interju elejerol, esett szo az elso meccs vegerol? (csak az utolso kerdest lattam)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Shufny
őstag
2 stream és nem mutatják Thorzain vs MC -t...
"Thozain's immaculate Ghost control shuts down MC's Templar play to win G3. Thorzain is now down 2-1 in the extended series" twitter -ről.
-
Alg
veterán
Mégjobb: meghalt a stream is
Mc vs Thorzain-t közvetítik a 3. meccstől
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
_OldBoy_
tag
Azért az durva hogy a dallasi hatalmas baki után se bírtak összehozni egy folyamatos streamet. GOMTV oktathatná őket mert ez szánalmas.
---> http://silver2master.com/ <--- OldBoy #863
-
Alg
veterán
válasz _OldBoy_ #21960 üzenetére
Azt írják áramszünet van (persze a meccsek mennek közben)
Közben felkerültek a tegnapi meccsek, nézem a Slush vs Moon-tSlush megfordította Fenix ellen, 1-2-ről 4-2-re nyert
Megy a stream
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Lehet, hogy csak a stream szerevereknél volt áramszünet. Az már más kérdés, hogy a szervereket mekkora szünetmentesekkel látják el....
Minden esetre sántít egy pöttyet...
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Shufny
őstag
-
föccer
nagyúr
Jaj, milyen szép ling, bling, muta játékot mutatott rat Tankönyvbe kellene foglalni
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Shufny
őstag
Azt viszont nem értem, hogy ha már replay, akkor miért nem azt. (Bár valószínűleg azért, mert hosszú, és akkor várni kéne a többivel. Viszont eddig se zavarta őket túlzottan, hogy csak egy stream -et használnak)
Közben MC nyert.
"MC takes a risky fast expansion to the high-yield on Metalopolis, and it pays off. MC wins the series 4-2 and will face Moon in CLR7."[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz föccer #21965 üzenetére
nem patkany, ret ;p
szerk: #21954-et modositva, mc-moon, mc-naniwa, mc-idra...legalabbis remelem (meg azt is, hogy mutatjak, nemugy, mint az mc-thorzain visszavagot)
foccer (#21969): nem az mc-moon osszecsapast fogjak adni?
szerk.: keken megy a slush vs ret
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Elvileg mindjárt következik a piroson MC vs Thorazine
üdv, föccer
cyla: Ehh, nekem belefér. Én úgysem tudok angolul Az előbb mintha Thorazint hallottam, de most meg ZvZ-ről beszélnek F: Mindjárt meglátuk.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Mert, ez a két nem nem ugyanazt a személyt takarja?
Egyébként Daj9 most milyen szöveget tol. Kár, hogy nem értem a felét sem. De a közönség jót röhög rajta...
üdv, föccer
Moon v MC ZvP
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Ez a harmadik meccs nem volt semmi az infestorokkal, érdekes lesz a Slush vs Idra
-
CooLM@$TeR
tag
"és én még nem láttam olyan meccset ahol akár EMP akár feedback jött volna ellene"
Nem véletlenül. Csak akkor érdemes TvZ-ben ghostot venni Infestorok miatt, ha a zerg egész játéka rájuk alapszik, de pár infestor miatt nem szabad eltechelni ghostra és beleölni csomó lóvét, főleg mivel általánosságban a zerg mindig economy és pop előnyben van. Elmész ghostra kihozol 4-5-öt és azt látod, hogy a pár infestorja mellett hoz egy olyen armyt, hogy csak lesel és kivánod bárcsak inkább tankot vettél volna az árukból ... ha kevés az infestor inkább fel kell vállalni a harcot és megpróbálni lenyerni a csatákat, az expeket meg harassolni.
PvZ-ben meg ha egyszer már HT van akkor inkább eldobnak vele egy stormot, mert az EMP-vel ellentétben a Feedback csak egy célpont ellen használható, s szép hogy 1 HT kivon a játékból 1 Infestort jó esetben, de ha megvan a konstans több exp a zergnél akkor ez az 1-1 arány nem éri meg igazából a tossnak.
Önmagában persze, hogy nem a mérleg nyelve az infestor mivel rengeteget fejlődik a metagame, ezért is értelmetlenek a balance viták, majd azokra a változásokra leszek kiváncsi, mikor az igazi progamerek fognak játszani a StarCraft 2-vel. MC 1-9es statot produkált BW-ben, nem véletlenül hivták Suicide Toss-nak, kb. kiröhögték szegényt és SC2-ben mégis mekkora player lett. Akik átjöttek az igazi BW legendák közül, azok már ott évek óta nem voltak meghatározó játékosok, alig játszatta őket a csapatuk a ProLeagueben, de pl. July még itt is mekkora játékosnak számit. Nestea pedig anno a KTF-nél 1v1-ben egyáltalán nem volt nagy szám (se OSL, se MSL Top32-be nem nagyon tudott bekerülni), !2v2!-ben játszatták inkább. (Igaz Reachel az egyik legdurvább páros voltak a ligában, Reach egy igazi protoss klasszis volt és 2v2-vel vezetett le.)
Szóval ezzel arra akarok célozni, hogy egy Flash, Bisu, Jaedong trió kb. besza-behu kategória lesz ha valaha megéri nekik anyagilag átállni, és totálisan irhatja át a balanceról alkotott játékképet.
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Ez az MC már megint leléptette az ellenfelét . De megnézném már ahogy valaki jól elbánik vele ..
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
rt06
veterán
mutatjak a tomeget, a srac meg ott hadonaszik egy spawn moar chairs tablaval ^^
-
Alg
veterán
Ajjaj.... most jön a rage 6pool?
Szerk: vagy nem ront el semmit - és gg-zik
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz CooLM@$TeR #21987 üzenetére
valoban nem ^^
idra: are you angry?
mc: why would i be angry?
mc: zerg isn't supposed to beat protoss(szerencsere felolvassak, mert a hq stream-en sem olvashato)
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Shufny #21989 üzenetére
fene tudja, megint elkurtak a szineket
mondani ezt mondtak, latni meg - mint irtam - nem lehetettAlg: van, akinek holnap dolgoznia kell, igy en pl nem sajnalom, hogy vannak gyors meccsek is
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Lehetett volna az előző 3 meccs is olyan mint az utolsó
Döntőt mindkét kommentátor-páros közvetíti
Én is negyed 7kor kelek holnap...
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz Shufny #21993 üzenetére
annak ellenere, hogy igazad van, ezzel a keppel csak azt tamasztod ala, amit mar korabban is irtam, miszerint ismet elkurtak a szineket, a stream minosege pedig alulrol karcolja a hulladekot
az meg kulon vicc, amit idra muvel
[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
Nálam mondjuk a HD stream tiszta és minden jól olvasható (olvastam ti panaszkodtok rá), de a stáb tényleg gyatra munkát végez. Losira viszont zseniálisan játszik, jelenleg kb. ő még top level zerg Nestea mellett.
Bár pont most öletett a tankfalon egyet, ez hiba volt.
Amúgy akit hiányolok innen nagyon, az xiaot. Szerintem ő a világ jelenlegi legjobb sc2 playere.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz CooLM@$TeR #21995 üzenetére
TSL-en kb a low quality volt olyan mint itt a HQ... és ott még fizetni sem kellett a HQ-ért
Ráadásul ma (még)lejjebb vitték a bitrátát, mert "performance issue" volt
[ Szerkesztve ]
-
-
rt06
veterán
válasz CooLM@$TeR #21997 üzenetére
akkor is olvashato lenne, ha amugy nem tudnad, hogy mi van ott?
mert nekem a hq stream 1920*1440-ben nem az igazi
bar aki ilyen forral indul, mint te, hogy gsl low-val edzel....legalabb abbol is a free-vel (ha jol remlik, az meg gyengebb mint a member low)?
[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
Igen akkor is olvasható lenne, MLG high quality nálam közel tökéletes (pl. TSL HQ minőségéhez képest). Gondolom ti is a HQ-t nézitek, szóval nem értem, hogy mitől lehet ez.
Gomtv.neten meg csak regisztrálva vagyok és a free low-qualityt nézem; member low alatt azt érted aki fizet érte, de csak az lq-hoz elég a netkapcsolata?
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz CooLM@$TeR #21999 üzenetére
igen, azt
nalam amugy igy nez ki a hq
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest