-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz SzlobiG #20850 üzenetére
megkerdezhetem, hogy a ha megvan az eredeti, miert a razro verziot hasznalod?
a blizzard launcher-bol is ki lehet nyerni a .torrent file-t, amit aztan azzal a klienssel es oda toltesz le, ahova szeretnel
en pl igy rangattam le seed szerverre, majd onnan ftp-n magamnak - sokkal gyorsabb volt igy, mint a blizzard launcher-rel (raadasul igy tobbet is toltottem vissza)Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
ma este mi lesz tsl-en? donto, vagy bronzmeccs?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Gergello
addikt
Most mi ez az 5. meccs? (most 1-3) Hány nyertig megy, nem 3?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Pls valaki tanítson meg 4 gate-et védeni
xel nagán kb még egyszer sem sikerült. Ha a rámpához teszem közel a clawereket, akkor az expet szedik ki oldalról, ha széthúzom, akkor oldalról támadnak 1-1 clawert leszedve, ha mass unitot hozok, azt meg simán megeszik a GW unitok.
Szóval várom a jelentkezőket
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LinogeOW
aktív tag
Tud valamit ez a ThorZain. Szerintem mostantól neki szurkolok, ha már nincsen zerg.
-
rt06
veterán
válasz Gergello #20858 üzenetére
ritkan elvezem a TvT-ket, de ez a ket jatekos ezt is olyan szintre tudta emelni, hogy orom volt nezni, ahogy oda-vissza ment a csipkelodes, elore-hatra mozgott a frontvonal
foccer: ha gondlold, allok rendelkezesedre, ugyis gyakorolni akarom a 4gw-et
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
en is epp az iment kaptam PvP-ben egy elcseszett 4gw-t, meg is lett az ezust => arany eloleptetes
-
föccer
nagyúr
Grat
Megy ez neked, ha akarsz.
Sittes: Nem, nem most semmi opzás nem volt Szimplán játékostársakat keresek tanulás jelleggel.
Ezúton is köszi a felajánlásokat. Valamikor nap közben fent leszek, csak gyorsan összerakom a szekrényt, meg vissza pakolom a cuccok egy részét a szobába. Szerintem 11 körül már biztos fent leszek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sith7
nagyúr
Epic battle TVP /nem én játszom /
[link] -
Winner_hun
titán
Ha valami nem megy akkor minek kell erőltetni..
Akkor lett volna kreatív még ezek mellé ha a burrowot kifejleszti.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Alg
veterán
válasz Winner_hun #20867 üzenetére
Tipikus esete a túlerőltetett támadásnak... ugyanezt megcsinálja 5-6 roach-.al és expel meg dronozik mögötte nyert ügye van.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
Nice job. És persze az elmaradhatatlan: FF **
Sittes: Jó kis game. Keményen kidogozták mind a ketten a belüket a győzelemért.
üdv, föccer
-
LinogeOW
aktív tag
Elmúlt 2 napban, 2v2-3v3 master liga és az 1v1 és alakul. *lekopog* Egész mázlis hétvége.
-
föccer
nagyúr
válasz LinogeOW #20870 üzenetére
Küldtem egy real id-s request-et. Elfelejtettem message-t írni, de gondolom rájösz, hogy én voltam az
üdv, föccer
-
rt06
veterán
a one base roach push az hol kreativ?
-
Winner_hun
titán
Ha nem léptek le simán visszük. Ha a végén nem megyek be a mindennek közepére lehet sikerül is nyerni. No mindegy...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #20875 üzenetére
Kb engemet levertek mint vak a poharat. Igaz az arany expem egész jól beindult, de kb se lárvám, se queen-em, se seregem. Amire felépítettem volna bármi érdemlegeset, az kb 3-4 perc lett volna. Sry, de éppen nem azzal voltam elfoglalva, hogy neked mekkora sereged érkezik éppen, hanem azzal, hogy a megelőző pillanatokban tüntették el az én teljes seregemet...
Ha fent vagy, este tolhatjuk tovább. Most egy kicsit pakolászok, hogy ez is haladjon
üdv, föccer
-
JSaN
addikt
Toltam a kampanyt, aztan egyszer csak a kovi palyan elo jott egy ilyen textura bug.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Alg
veterán
Hehe, most nézem NASL-ben nagyképűMC 0 win 3 loss-al áll
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
rt06
veterán
-
Alg
veterán
Baneling op?
-
P00By
nagyúr
MOD: Most már on csak nem megy a meccs.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Neznem a TSL-t erre megint bedolt a stream.
-
rt06
veterán
...who spawns in the left...
es kb ennyi volt a kozvetites
amugy meg megint a stream, de csak zenel egyelore
mire ezt leirtam, megint offline lett
na visszajott, day[9] egybol el is kezdte szivatni a nepet: what an incredible game 1 that was...
erre husky: excuse us for breaking the internet....we have some duct tape there holding it
ugy tunik, keves volt a szigszalag, mert megint beszart a stream
pedig most "csak" 28 000 nezo van, volt mar nekik ennel tobb is[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Na megjavul, elkezdodik a mecs. Es utana par mp mulva megint el szal az egesz.
majdnem minden tsl-nel igy van. rohej.
Amugy idra egymaga a delutani mecseit streameli szinten 15k-25k nezovel, es semmi problema.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
egyreszt 15-25 != 28-33, masreszt lehet mas szolgaltato (tsl ustream, idra-t nem tudom), harmadreszt idra is ilyen minosegben stream-el (720p, viszonylag eles keppel, kockasodas nelkul)
[ Szerkesztve ]
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan oldalt, ahonnan le tudom tölteni a nagy bajnokságok replay-ét? Vagy egyáltalán nyilvánosságra szokták ezeket hozni?(Egyébként IdrA a justintv-n streamel)
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
rt06
veterán
válasz lordjancso #20897 üzenetére
gsl es nasl fizetos (eloben lehet nezni ingyenesen egy gyengebb minosegu stream-et, de mind a hq stream, mind a vod-ok elofizeteshez kotottek), a tsl merkozeseket itt megtalalhatod
-
rt06
veterán
jah, most nezem, hogy replay-t kersz
azokat nem igazan szoktak kiadni, legalabbis az emlitett harom bajnoksagnalezeket talaltam hirtelen
mlg 2011 replay packezek regebbiek
mlg 2010 dallas #1
mlg 2010 dallas #2
mlg 2010 dallas #3illetve blizzcon 2010
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest