- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Lassan beadom a derekam, hogy vegyek valamilyen kezdő csomagot, van valamilyen csoport, akikhez csatlakozhatok? Segitséget is kérnék mit érdemes venni?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
veterán
-
JONAS77
aktív tag
válasz Menthirist #55104 üzenetére
Az mikor fog megjelenni, mert már alig várom!?
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
veterán
-
Szőrös
veterán
Most januárban akarják kitenni live-re, de esélyes, hogy átcsúszik februárra.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
m0h0senator
őstag
válasz TESCO-Zsömle #55109 üzenetére
Nem, a terv ugyanúgy negyedévenkénti patch de most egy olyan mérföldkőhöz értek, hogy több időre van szükségük. A tartalmi patch-eket időre hozták.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz m0h0senator #55110 üzenetére
No? Elkészült a szerver-meshing vagy mire is várunk, hogy ne a terheltségtől függjön az FPS?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #55111 üzenetére
Pes (persistent entity streaming) keszult el, meshing ez utan jon. Jobb fps talan elobb is lehet.
-
Szőrös
veterán
válasz miqlas #55113 üzenetére
Igen, az is jon, azert irtam, hogy jobb fps elobb is lehet.
A fo program szaltol az uj render mar, ha minden igaz, fuggetlen. Igy ha az meg is akad, valamilyen server oldali akarmibarmi miatt, a render folyamatatot nem akasztja meg, igy nem lesz fps drop. De meg nagyon nincs optimalizalva, es vulkan backend sincs, szoval lehet ezek is ev vegere maradnak.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #55116 üzenetére
az szomorú lenne mert összefüggnek
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #55118 üzenetére
most pont hogy lenne.
Közölték hogy pyro nem jön SM nélkül. tehát ha megint késik az SM akkor pyro sem lesz, mert értelmetlen. a nagyobb hajókat se teszik be Sm nélkül.
persze várós pár apróság is amihez nem kellenek ezek. FPS radar, vagy az új eva mozgás, stb. -
miqlas
őstag
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #55116 üzenetére
Most részben azért más a csúszás oka, nem csak a szokásos.
Egy ideje már SQ42 a prió, így minden olyan tech/ficsör ami az SC - SQ42 közös halmazba esik, azt először SQ42be implementálják, aztán később SC-be.
Ez egyrészről rossz, mert SC van a kirakatban, azt "nyúzzák" backerek, gyk az egész projektet az alapján ítélik meg, így nem jó, hogy sok minden késve kerül be, még a szokásoshoz képest is.
Viszont más részről jó, mert SQ42 fejlesztését ez gyorsítja, így már talán nem kell rá még 5 évet várni
Kicsit későn kezdték el így csinálni sajna.[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
-
Intel Arc A770-es kártyával már játszhatóan fut a játék. Persze majd később ez jobban javulni fog tudom.
A textúrákat ugyan úgy késve tölti be hiába van nvme ssd-n (980 pro), vram-ot sem használja. Jó lenne ha már az elején belerakna mindent a vram-ba amire szükség lehet az adott pályarészen.
Ha lesz időm tesztelem rendesen, de már most 1,5x-2x annyi az fps-em mint az előző Tesla M40 kártyával (GTX Titan X 12Gb).[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz MasterDeeJay #55126 üzenetére
Milyen felbontas ez, 720p?
-
-
macy
addikt
válasz TESCO-Zsömle #55130 üzenetére
A bétáig
-
Diopapa
addikt
válasz SkyS1gn #55129 üzenetére
Hú, már 3.18 PTU wave 2 (3?) van, szóval... mindjárt itt van... Jövőre már talán lesz 2 naprendszer... (még 98 lesz akkor hátra)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
-
Szőrös
veterán
ööö a dnf hasonlít még mindig igen erősen sántit. abból semmit se láttunk, max pár videót, aztán megjelenéskor jött a pofon. sc-t meg most is nyúzzuk, szóval nagyon jól látszik, hogy most milyen és merre halad.
[ Szerkesztve ]
-
válasz TESCO-Zsömle #55134 üzenetére
+1
Inkább egy bazi nagy bukott projekt mint 10 féle COD. Mondjuk nálam a Cod a 4-esnél ért véget. BF széria is 4.nél állt meg nálam.
Legalább megpróbáljuk, amúgy most már végre játszható nálam is a gépemen és ráadásnak Kukáztam egy harmadik joystickot (még egy logitech wingman) szóval már mindent is tudok irányítani meg persze headtracking is megy. Azaz ugyan úgy nekimegyek mindennek de legalább stílusosan. Na jó egy gladiust élvezet irányítani.[ Szerkesztve ]
-
FRIZ 22
senior tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem lehet az acc.-hoz kötött e-mailt megváltoztatni az RSI honlapján?
Ha átírom az újra, akkor ezt az üzit kapom:
This email is not available. -ami ugye nem igaz, mert létező, napi használatban van.Itt van egy leírás, ami teljesen egyértelmű, de a save gombra csak hibaüzi jön.
[ Szerkesztve ]
-
FRIZ 22
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #55138 üzenetére
Igazad van!
Arra az e-mailre is létre van hozva, ősrégen egy acc. de már fene tudja mi volt az:-) -
Flashback
addikt
Sziasztok,
Pakolás közben megtalältam az egyszer kipróbált Hotas X-et. Még 2014-ben vettem.
A SC-hez vettem csak közben lettek gyerekek meg a munka miatt sem fog beleférni már az SC.
Szóval van ennek jelenleg valami értéke? Vagy mär mindenki ilye konzol joyal nyomja?profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
veterán
válasz Flashback #55140 üzenetére
reflexből rávágtam volna hogy a hotas x régen is a baromi olcsó kategóriában játszott (nekem ilyen 15 ezres tétel rémlett), úgyhogy mondtam volna hogy nem sokat, de most ahogy látom 28-30 körül van újonnan. Szóval még akár érhet is valamit Ugyanakkor hardveraprón 18-ért próbálnak eladni egy ilyet, meg 20-ért egy hotas one-t (amihez van egy csóri pedál is). Szóval 15 felett nem feltétlen gondolnám állapot függően.
Én anno elajándékoztam az enyémet, mert csak a helyet foglalta, és nem akartam párezer forintért szenvedni vele[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #55141 üzenetére
15ért már TM T16k van, használtan persze, abból egy is jobb mint a Hotas X.
Nekem is volt, én is elajándékoztam.De amúgy ha jó állapotban van, akkor ilyen 5-10k körül fel lehet tenni, talán elviszik.
[ Szerkesztve ]
-
miqlas
őstag
Szerintetek lesz free fly a 3.18 megjelenésekor? Az egyik haverom kipróbálná, mielõt beruházna rá ...
42
-
simauser
tag
válasz TESCO-Zsömle #55134 üzenetére
Az n+1-edik termékekkel mi a probléma? Aki szereti ezeket, annak ez maga a mennyország. Például az Assasin sorozat, akinek bejött, az kapott belőle vagy tizet, eltérő időkben játszódva, egyre fejlettebb grafikával. Egy, beláthatatlan időben elkészülő, pre-béta (?) vagy inkább after-alpha? ( ) állapotban leledző "játéknál" ez eléggé eltartott kisujjas hozzáállásnak tűnik. Ahol a roadmapnek is roadmapje van. Tudod, a küszöb esete . . .
Említed például a Call of Duty-t. Az elsővel még középiskolás koromban játszottam, valahol az első Medal of Honor környékén (kb. együtt jöttek, talán egy év eltéréssel). Úgy emlékszem, jó kis game volt, jó régen volt. A második részre nem nagyon emlékszem, eléggé összefolynak már ennyi év távlatából, pedig a "cod2" fogalom, multis körökben is, talán még ma is (ebben én csak kicsit játszottam). Aztán ott van a Modern Warfare trilógia (már modern idők), úgy tudom, multis szemszögből kajálták, én csak a single részét nyomtam, nagyon jó katona-akció jellegű, szinte filmes / filmszerű sztorit bemutató játékok voltak. Volt a World at War, ami nekem kb. egy reboot-szerű, jobb grafikás II. vh-s CoD-ot jelentett. Aztán volt ugye a hidegháborús, ami piszkosul ütött, a Black Ops, ennek az első részét nagyon komáltam, állati jó sztorija volt. A többi Black Ops-ot nem ismerem, a 2-nél ez az többszálas, tőlem függő sztori valahogy nem jött be (pedig nagy Mass Effect rajongó vagyok). Aztán ott van az modern környezetben játszódó Advanced Warfare, a PMC-kkel és Kevin Spacey-vel, azt is csíptem. Utóbbiak már űrhajónak számítanak a korai címekhez képest. Vannak újabbak, de azokat én jelenleg nem ismerem - pedig a rebootos Modern Warfare a listámon van, majd elválik, lesz-e kedvem hozzá egyszer.
Hányat is soroltam fel félkövérrel, egy 10-15 éves időszakot felölelve? Mind elkészült, nagyrészt sikeres termékeket? (az egy dolog, hogy nekem tetszettek, de a fent említettek többsége anyagilag és elismertség tekintetében is sikeresek lettek).
Én értem, hogy ez egy álom, csak a kéz bilibe lóg: én is eldönthetném, hogy megépítem holnaptól kedve a Star Treket, úgy, ahogy van, csak élőben, a Földön kezdem + Csillagflotta, van is hozzá alumíniumom a garázsban (és fa is), de attól az még nem fog megtörténni.
Szvsz a Star Citizenből soha nem lesz kész termék, mert egyszerűen a fejlesztési modellje a pénzszivattyú, maga az elkészülés igérete tartja mozgásban, sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de lényegében a simpek pénze mozgatja, ahogyan a tiktokos mellkitevős csajokat tátott szájjal bámuló kockáknál. Kb. Belle Delphin fürdővize, amit isznak, mint a mennyei mannát, csak digitális formában.
Annyi mindent lehetett volna csinálni ennyit idő alatt, már ki lehetett volna adni nem egy, nem kettő, de akár három single (vagy akár multit is!) player "ízelítőt" is, építeni a brandet. Nem kell, hogy elsőre tökéletes legyen, azóta 1000 meg egy dolgot lehetett volna csinálni.
A fentiekkel nincsen baj, aki hinni akar benne, higyjen, no problem, de ne legyen már leszólva, aki mondjuk ad abszurdum kész termékkel szeretne játszani. Vagy ilyet várna.
[ Szerkesztve ]
Are you threatening me, Master Jedi?
-
veterán
válasz simauser #55146 üzenetére
"Mind elkészült, nagyrészt sikeres termékeket?"
Szerintem ezzel kapcsolatban ő is úgy gondolja amit én: igen, anyagilag sikeres, de ha mondjuk minden második cod nem készül el, annyira sokat vesztettünk volna mint játékosok? Anno én is szerettem a szériát, de szerintem a mw2 óta max csak letorrentezve ránézek minden harmadikra (a spacey-set épp próbáltam, szerintem szörnyű volt). Fifával ugyanez, dobnak rá egy reskint, frissítik a neveket, esetleg dobnak 10%-ot az árnyékokon, és mehet is újra a pénztárhoz. Meg sem próbálnak valami újat csinálni, izaura 110. rész a coddal együtt, és igen, az izaurát is sokan nézték.a star citizen a legambíciózusabb játék amivel találkoztam az elmúlt 2 évtizedben. Olyan dolgokat akar elérni, amitől az agyam eldobom, és amihez hasonlót se csináltak még soha, külön külön sem, nem még hogy egyben. Kockázatos? Naná, hisz ezért nem csinálták. Ez egy kiadóval már réges rég ki lett volna adva egy tucat fps nézetű spacer mmo-ként, amit pár éven belül be is szántanak, kész vége. Nem lesz benne minden, amit valaha ígértek, a szoftverfejlesztés már csak ilyen, nagyon jól tudom, az a lényeg hogy nyújtott-e nekem annyit, hogy megbánjam az eddigi befektetésemet: abszolút. Még én is többszáz órát tettem eddig bele, pedig kb patch-enként megyek be bóklászni pár órát. Az új modern AAA játékok zöme 20 órát nem nyújt számomra 60 euróért. Úgyhogy pár évente továbbra is bedobok némi érmét, hogy mutassam, köszi, jól szórakozok.
De nem tartom vissza a levegőmet mire megjelenik, ha egyáltalán megjelenik. Én megkaptam már amit vártam tőle, van saját életem amivel foglalkozzak, és továbbra is ki tudom élvezni a játékot (mondom ezt úgy hogy az is ritka amikor egy játékhoz évekkel később is visszatérek, mégha csak rövid időkre is). Élvezem amit kapok még akkor is, ha már egy forintot sem adnék többet érte. De várhatóan fogok.
"Szvsz a Star Citizenből soha nem lesz kész termék,"
Welcome to the world of SaaS (Software as a service). Amíg fizeted, addig hozzáférsz az épp aktuális állapothoz, addig amíg fizeted. Valójában az előfizetéses wow is ilyen, fizetsz egy nagyobb összeget a kiegekért és emellett havonta azért, hogy játszhass. Te meg eldöntöd hogy számodra megéri-e ez az összeg azt, amit kapsz a szoftvertől.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz simauser #55146 üzenetére
A Star Citizent azok a backerek tartják életben, akik köszönik, de nem kérnek újabb CoD-ot, hanem valami egészen mást szeretnének és senki más sem nyújt nekik. Nagyrészt azoknak készül, akik a Wing Commanderen és a Privateer-en nőttek fel. Az Elite-re is összedobták a pénzt, majd Braben kezdte nagy ívben lesz@rni, meg is látszik, hova jutott.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
válasz Diopapa #55148 üzenetére
Hát igen, pl az Elite-et pont nem veszem soha elő. Játszadoztam a gondolattal amikor utólag betették az fps módot, ami hát... olyan lett amilyen. Látszott rajta hogy nem terveztek vele előtte.
De szerintem eleve nagy az átfedés a két backer tábor között, én is befizettem mindkettőre még early backerként. Az elite-et sem bántam meg, de leginkább csak a vr nyújtott nekem emlékezetest.Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest