- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stilinski
aktív tag
Nem vagyok biztos benne, hogy a szerverük szar, mivel issue councilban elég visszafogott számban van jelentve a letöltéssel kapcsolatos hiba és ott is inkább az a fajta, amit Dren írt, nem az egyáltalán nem tölt dolog. Szerintem nálad valami más blokkolja a dolgot, mert az emberek többségénél működik a dolog.
star-citizen.hu
-
tom5598
senior tag
előfordulhat hogy a windows defender vagy az antivírus program megakadályozza a letöltést, érdemes whitelistre rakni a sc bennük. nekem norton van és az ilyen esetben mindig felajánlja hogy mit tegyen a kapcsolattal ha másod van lehet neked kell beálligatni.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Amúgy a star citizen\patcher könyvtárban van egy _TorrentSettings cfg file, abban érdemes kicsit játszadozni a beállításokkal. az active_limit, connections_limit, max_peerlist_size értékeket kell módosítani. Nekem is ingadozott a letöltés sebesség még régebben, ezeket lejjebb vettem és azóta max sebességgel tölt a patcher viszont mellette lehet még böngészni is.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Szőrös
veterán
válasz cskamacska #45660 üzenetére
Biztos be tudnák állítani. Amúgy sztem még mindig amazontól töltünk szóval ha van is gikszer akkor sem cig tehet róla.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
cskamacska
addikt
válasz Szőrös #45661 üzenetére
Akkor viszont a nagy partnerség ellenére direkt szívatják őket/minket, mert az Amazon Games Downloader, a Twitch App, meg a Tangentix Gamesessions borzadalma is elvileg mind Amazon felhőjét használja, és mind jön rendes sebességgel.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Malibutomi
nagyúr
válasz cskamacska #45662 üzenetére
Nekem pl az SC is mindig max sebesseggel jon. Biztos kiveteles vagyok.
-
MerLinh
senior tag
válasz Wanderer89 #45591 üzenetére
Hát nekem van egy SH-Gladiator change ha az érdekes lehet.
Bár most nézem nem giftelhető
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
[Dani]
csendes tag
Azt nem értem, hogy a készítők mért nem veszik figyelembe az alapvető fizikai törvényeket, de nem csak ebben a játékban...
Először is az űrben nem terjed a hang. Csak annyit lehetne hallani amennyit az űrruha vagy az űrhajó rezgése kelt pl.: amikor lősz, eltalálnak, a hajtómű hangja vagy ha nekimész valaminek. A Dead Space nevű játékban egész jól megvan csinálva.
Meg az űrhajó hirtelen irány és sebességváltoztatása elég irreális. Mint egy földi vadászrepülő vagy még jobb , olyan jól lehet az űrben manőverezni. . Lent a bolygó légkörébe még elmenne, mert ott van sűrű atmoszféra , de kint az űrben miért áll meg olyan gyorsan ha lekapcsolom a hajtóműveket ? Ugyan olyan sebességgel kéne tovább haladnia.
Meg az a porfelhő amit az űrálomáson felszálláskor kelt a hajó...az mi ? -mint a felszálló helikopter a sivatagbanMeg a folyamatos térváltási lehetőség, hogy egymás után akárhányszor lehet... Azt is úgy kéne majd a készítőknek megcsinálni , hogy térugrás után felszereltségtől és hajótól függően pár percig ne lehessen úra teret ugrani hiszen ez rengeteg sok energiába kerül , és ezért a rendszernek töltődnie kéne elöször, vagy ilyesmi.
Meg ahogy a videóból látszik ,hogy amikor megérkezik egy bolygóhoz és belép az atmoszférába akkor a surlódás következtében ugye a forró gázok világítanak. Ez rendben is van elég jól is néz ki, csak azt nem vették figyelembe , hogy a valóságban nem csak az atmoszféra fölső rétegében égne , ha nem lassítana le akkor egész végig úgy égne majd szétrobbanna . Márpedig ahogy a videóba látom egyforma sebességgel megy végig.( Bár úgy tűnik hogy fönt gyorsan megy mert nagyon kicsi a bolygó nem is megy gyorsan tehát nem is kéne még égni sem úgyhogy kicsit ellentmondásos).
Ha ezeket figyelembe vennék nagyon szuper játék lenn , de már így is jó
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz [Dani] #45666 üzenetére
lehet realisztikusabb lenne, de nekem nem annyira tetszene egy süket játék.
A megfelelő hangulat eléréséhez a hangok/zenék nagyon fontosak, és itt (szerintem) egész jóra meg is csinálták őket.És igen, nézd azt hogy ez egy játék... a játékosokat frusztrálná, ha túl realisztikusak lennének a játékok fizikája kb minden játékban...
-
tom5598
senior tag
válasz Malibutomi #45667 üzenetére
ja! az SC nek csak a holdunkon meg max a Marson szabadna játszódnia. más csillagrendszerek phh
(#45666) [Dani]: meg kismilliószor elmondták a fejlesztők hogy ez legelőször egy játék és csak aztán szimuláció. szóval ha jól néz ki a porfelhő felszálláskor akkor lesz porfelhő.[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
akit érdekel itt egy kis interview
[link] -
Sokimm
senior tag
A technológia nem garantálja a gyors lassulást! (és még az arcade indok sem, különben minek ennyire részletes fúvóka alapú fizikát építeni a játékba? )
Hátul van egy izmos hajtómű, de elől nincs. A fékezés tényleg picit béna, mekkora lenne, ha csak úgy lehetne gyorsan megállni, ha 180 fokos fordulat után max (vagy több) kakaóval nyomnád az "előre irányt", és ki tudod centizni, mint egy spéci "űr drift" a lassulást. Persze a pozicionáló fúvókák (gyengék) mehetnének már utána a manőverezéshez, de a lassulás szerintem is béna.Pont ez lenne a stratégia a játékban, hogy az ellenséged nem csak a másik fegyverzete, hanem akármilyen tereptárgy is. (lassulni időben el kellene kezdeni), de így marad a "kézifék" effect.
Példának tudom hozni a Battlefield Vietnam-ot, amiben a helikopter tökéletesen jól le van arcade-osítva, de megmaradt a kakaó adás/bedőlés/forgás szentháromságból fakadó vezetési skill igény. (a repcsit béna irányítani a sebesség miatt, de a helikopterek királyak!)
Látnod kell magad előtt azt az irányt, amit a gépeddel be kell dönteni, majdnem oldalasan kanyarodsz, a kakaót folyton tolod maxon, de az az irányváltáshoz kell, nem a sebességhez. (az már van a lendületből szinte)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Sokimm #45672 üzenetére
Elvileg a fúvóka alapú fizika a komplex sérülési modell miatt kellett, hogy a sérült hajó úgy viselkedjen, ahogy az adott sérülések tükrében kéne. Egyszerűbb volt így megcsinálni, mint minden egyes sérült fúvóka-konfigurációhoz külön profilt rendelni. Ha meg nem realisztikus, akkor romlik az immersion.
A repülési modell a szükséges rossz. Ha redesen behozzák a newtoni fizikát, akkor kevésbé lenne élvezetes a játék, mert az emberek nincsenek hozzászokva a 6DOF hajók látványához és irányításához. Bármilyen szabadságot is ad az űr a formát illetően, a legkézenfekvőbb hajóforma minden méretben a gömb lenne és minden esetben a közepében lenne az irányítóközpont a legvédettebb helyen, minden más kifele.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Sokimm
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #45673 üzenetére
Kivéve ha be akarsz repülni, siklani egy atmoszférás bolygóra. Oda már jöhetnének a szárnyak, és a design is maradhatna arcade vonal.
De megértem az érveiteket, és szeretném kihangsúlyozni, hogy egy kellő arcade jelleget nem tartanánk problémásnak, de az NFS világ által látott könnyedség az, ami iránt kifejeztem (tük) az nem tetszésünket. (ettől függetlenül még megvettem, és az egyetlen játék, amit várok, és játszani fogok vele, mert még így is a legtöbb tartalmat ez szolgáltatja a mai játékpiacon, csak vannak dolgok, amiről nem szívesen beszélünk... (hüvelygomba) )
A ló túlsó oldalára ugrotok mindig az érvelésetekkel, ezt már megfigyeltem. -
Sokimm
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #45675 üzenetére
Jogos! Elfelejtettem ezt az axiómát.
-
[Dani]
csendes tag
Akkor most ki játszhat az új verzióval mert ezt most még mindig nem értem ?
És hogy tudok UEC valutát keresni ? Csak igazi pénzért lehet venni ? Ha az Universe módban játszok ott is írja hogy kaptam, de azt nem lehet használni semmire és a profilban sem jelenik meg.
A REC -t azt vágom de azzal csak kölcsönözni lehet.[ Szerkesztve ]
-
tom5598
senior tag
válasz [Dani] #45677 üzenetére
itt látható milyen ptu hullám van
alphaUEC lehet keresni azzal hogy állomásokat kapcsolsz fel de ha megnyomod az f1 et akkor felhozza a mobiglasst ott nézegesd a dolgokat. auec meg nem jó semmire igazán, meg igazit sem érdemes venni szóval azt hagyd szerintem.
(ha neten veszel auec akkor az az accountra jóváírják de azt csak a rsi oldalon tudod elkölteni , a játékban csak megjelenéskor lesz elérhető. auec meg dolgok amiket veszel velepl puska ruha valamint az egyenleg minden patch nél törlődik)
a ptu hoz most csak a feliratkozók (12$/hónap) és a concierge fér hozzá (azok az emberek tartoznak conciergebe akik 1000$ nál többet támogattak ) -
Stilinski
aktív tag
-
Stilinski
aktív tag
star-citizen.hu
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Kaptam én is PTU hírt de tököm tölti le azt is, megvárom mire jön LIVE-ra... ha 3.0ról lenne szó nem gondolkoznék de ez.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
tom5598
senior tag
válasz SkyS1gn #45684 üzenetére
ah ne is mond az írás mesteri főleg ilyen szöveggel, ezt ki érti mit akar amúgy?
Ryder:"We play this smart. I know it hurts but you have to call out where to interface.Get me targets!"
de amúgy mindenhol ilyen csodás , angry joe meg már a multiplayertől kiakadt XD kivácsi vagyok mit szól a singleplayerhez, de sanszos hogy ez egy "They fucked it up" -al kezdődik -
veterán
-
Stilinski
aktív tag
válasz Menthirist #45687 üzenetére
Bizony Nem azt mondom, hogy nincsenek benne bugok, de engem nagyon jól leköt, nagyon hozza az ME érzést és kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul és jelenleg 86 millió dolgot kéne csinálnom, ami mind fontos és fogalmam sincs, hogy épp melyikkel foglalkozzak Szóval ok, nem hibátlan, de ettől még k*baszott jó az egész
A 2.6.2-es patch tök jól fut. (nehogy már off legyek )
[ Szerkesztve ]
star-citizen.hu
-
Sokimm
senior tag
StarMarine-ba csak én vagyok béna, vagy tényleg nem nagyon sebez a fegyó? Egy teli tárat beletettem az ellenbe, amiből pár a feje közelében is volt (felfele húzott a pityu), mégis 11 halál és nulla kill...
-
Sokimm
senior tag
válasz [Dani] #45692 üzenetére
Lehet bizonyos embereket nem tudok lelőni csak (akik közelebb vannak a szerózhoz?), mert most más meccsen top2 lettem. 10 kill-el, 3 halállal.
Új kérdés: Nem lehet valahogy fixálni a célkeresztet? Néha ahogy megyek, nem csak a futásból eredő jobbra-balra billegés van, hanem így el csúszik oldalra (picit, max fél centit), de tök értelmetlen módon.Illetve hogyan lehet heal-elni magam? Van két elsősegély nálam (bal lent a kis ikon azt jelenti?) meg a falon lévő dobozból se vesz már ki a csávó, de mégis elvérzek néha...
-
vaakuum
addikt
válasz Sokimm #45694 üzenetére
Sajnos a célkereszt bizonytalansága engem is bosszant.
Egyébként meg cheaterrel még simán találkozhatsz. Kedvencem a nemegészen két perc alatt 33 killes csóka egy olyan 2 hét távlatából. Meg az is érdekes, mikor fut előttem, elkezdem hátbasorozni, belemegy egy fél tár, megfordul, én meg eldőlökEgyébként a healt nem sokszor kell nyomni, elég duplán
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Sokimm
senior tag
válasz vaakuum #45699 üzenetére
Igen igen, rájöttem a duplára, csak az már több, mint az 1.
És néha én is bénázok (elég gyakran), de azért néha jó érzés lelőni valakit, és féltem, hogy csak én vagyok béna, vagy homok van a gépezetben. De akkor megnyugodtam, béna vagyok!
Repülni már elfelejtettem (kb 2 javítócsomag előtti repülési tudás, meg egy csomó iskolai zh miatt teljesen kiment a fejemből minden, és nyomkodom össze vissza a gombokat, majd felrobbanok a támadótól. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest