Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

válasz 77.PX_Drebil #25828 üzenetére

Compare-ban most osszehasonlitani "hulyeseg" :) Nincsenek updatelve a hajok az uj rendszerre, ezert rossz kovetkezteteseket tudsz levonni. Mind a 3 hajo mas feladatkorre valo.

Retaliator - Heavy Bomber
    Redeemer - Gunship
    Vanguard - Long-range Heavy Fighter

Hogy melyik erosebb az szituacio fuggo, ugyis elesben fog kiderulni, sok mulik a legenysegen. Fegyverek folyamatosan alakulnak, mindharom el van latva rendesen.

Feladatkorokben elternek, Vanguardet fentebb leirtam, ez egy tulelo hajo lesz, 2x S2-es Power Plant (adatlapon egy van, de Ben megerositette 2 van benne) 2x S2-es pajzs, a fegyvereket latjatok es amit hajlamosak vagytok elfelejteni, ez elso vonalas harci gep, a feladata az ellenfel felkutatasa es legyozese. Ami ellensulyozza az esetleges fegyverekben jelentkezo hatranyat a katonai E-WAR rendszer. Hiaba van a legjobb fegyverrendszered ha nem tudod hasznalni :) Raadasul az az S5-os Gatling az nekem elegge utosnek hat. Sebessegekrol ne is beszeljunk, Vanguard eszmeletlen gyors lesz ha nem is agilis.

Redeemer kivallo csapat tamogatasra de nem elsovonalas hajo mint ahogy a Reti sem. Vanguard feladata amugy is pont ezen hajok lekuzdese :)

Hoigy melyik a jobb? Szituacio, felszereltseg, legenyseg fuggo, a maga csoportjaban mindegyik, majd 2.0-ban meglassuk.

Retaliator 6 fo, Redeemer 5 fo, Vanguard 2 fo kell az optimalis mukodeshez. Nem biznam AI-ra a posztokat.

En ezt ugy kepzelem harci cselekmenyben, hogy a Vanguardok elindulnak az ellenfel bazisa fele, attorik az elso vedelmi vonalat, a masodik hullamban erkezo dogfighterek legyurik a maradek ellenallast (elenseges vadaszok), a Retaliatorok kilovik az allomas vedelmet torpedokkal (Vanguard is tud vinni torpedot) es a Redeemerek leszallitjak a szarazfoldi csapatokat a bazis elfoglalasara ,egfelelo fedezettuz mellett. Amig ez mind vegre nem hajtodik, a Vanguardnak dolga van onsite, nem utolsonak megy oda :)

Redeemer bazi jo hajo, csak ennyi hajot nem tudok egyszerre iranyitani, kell osszeszokott csapat is, Bounty Hunterkedni jo lenne, csak az az 5 fo... Kis csapatban zsenialis hajo.

Egy szo mint szaz gyoztes most tuti nem lehet kirdetni, minimum 2.0, mindegyik hajo max legenyseggel es veglegesitett statokkal :)

Na mentem kocsikazni, kesobb megnezem milyen updatek jelentek meg. (Redemeert nagyon szivesen behuznam... :) )

(#25830) Menthirist: Jo lesz az, erezni fogod a kulonbseget :)

(#25829) ConantheBarb: Szerintem Retit szecskazza siman amugy. Minden nagyobb hajot fregatt osztalyig le kell tudnia gyozni. Addig kell eletben maradni harcerintkezesben amig a tamogatas meg nem erkezik, az lehet hosszu ido is. Ezek a hajok nem egyedul jarnak, minimum parban. Nehez bombazot egyedul elkuldeni kirandulni nagy felelotlenseg. Redemmer lassabb lesz es hat az elektronika... :)

Nem ez lesz az uber hajo az biztos, de nekem amire kell arra meses :)

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák