Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Volfram42

    senior tag

    válasz kurtzyx #22759 üzenetére

    Nagyonoff.:
    Ne is mond. GW2 nekem is megvan. Nem játszottam vele vagy egy éve. ESO Imperial csomag aztán azzal se játszottam csak két hónapot. Végül is nem bántam meg, mert jó emlékeim vannak ezekhez.
    Van azért amivel befürödtem.Simcity. Na az ami egy forintot se ér. Ha nem lenne egy Mass Effect 3 gyűjtői csomag az origin accomon akkor lehet el is adnám az egészet úgy ahogy van. Pedig van azon is néhány játék. Bár a fizikai tartalmak itt vannak. Még lehet a végén el is adom. EA-tól nem tervezek semmit se venni a közeljövőben. Még a tárhelyet is sajnálom amit a torrentkölcsönzőből kivett példány foglal. Az újabb termékei közül. Dragon Age állítólag jó lett, de az a világ nem jött be. Ez ízlés dolga. A többi termékük viszont szemét számomra.
    Warthunder majdnem minden prémium gép megvan. Persze csak a létező és nem lopott gépek. Lévén csak SB eventet repülök, illetve tankozok ezért a többi amúgy is felesleges lett volna számomra. Meg hagytam lekegyegni vagy 150 nap prémiumot, mert hanyagolom amíg a szimulátor móddal nem kezdenek valami értelmeset. Még van rajta 140 nap. :)

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák