- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
77.PX_Drebil
aktív tag
-
Volfram42
senior tag
válasz mrfire #23050 üzenetére
Jogos, most olvasom én is, hogy egy régebbi concept-et vágott oda valaki. Gyorsan vissza is néztem a régi képek meg amit linkeltél és ja. Valaki mókás volt.
Vaakuum: Nekem túl nyöszörgős volt az a része a sorozatnak. Fél óra nyavajgás és skizofrénia. Nem nekem való. Ez van.
Drebil: SG universe?. Akkor fel is vágtam volna az ereimet. Még egy adag vajúdás és vontatott nyöszörgés.
Space – Above and Beyond na azt sajnáltam nagyon, hogy elkaszálták. Magyaron Űrháború 2063 volt a címe.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
mrfire
őstag
válasz Volfram42 #23053 üzenetére
Hogy érted, hogy valaki? Nem trollkodás volt, hanem a CIG mutogat olyan dolgokat a Sneak Peek-ben, amiket el sem készített... [link]
Az SG Universe még jó volt, de ha egy igazi barátságos hangulatú SG sorozatot akar néni az ember akkor az a sima SG és az Atlantis volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz mrfire #23054 üzenetére
"el sem készített" = conceptek. Nem feltétlen így, ebben a formában fog elkészülni, de ilyeneken gondolkodnak.
A VR fülke sem olyan lett, mint a korábbi concepteken volt, de lesz/lett vr fülke.
Csak mert nekem egy kicsit negatív hangvételű és szemrehányó hogy "a CIG mutogat olyan dolgokat a Sneak Peek-ben, amiket el sem készített"Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #23058 üzenetére
Ja igaz, gonosz voltam..
Csak mert nekem úgy tűnt, hogy úgy akarják beállítani, mintha már működne, csak elsütöttek belőle pár felvételt. (A műsort persze nem néztem meg, csak ezt a videót. )[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Ha már koncept art akkor ez ott van a szeren
Túl kipihent vagyok agyilag..
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
veterán
válasz mrfire #23059 üzenetére
Lehet hidegzuhanyként fog érni, de a mobiGlass-os design doksiban lévő képek is csak conceptek voltak Messze nem biztos hogy így lesznek árnyékolva a kijelölt karakterek, vagy hogy így fog kinézni minden. Azok is photoshopolt és corelezett concept képek voltak. Hasonló a céljuk, de inkább funkcionálisan, mintsem hogy pixelről pixelre így nézzen ki. És pláne elmondható hogy perpill még NEM működik így minden benne.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Menthirist #23062 üzenetére
Menthirist ezt most miért kellett... teljesen "magamba zuhantam" és a becsapódástól "egy világ omlott össze" bennem. komolyan megfordult a fejemben hogy te ERETNEK vagy..
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
vagabor
aktív tag
válasz mrfire #23027 üzenetére
Hangárban ott van a merlin, a rover viszont nincs a raktérben. Azt sem tudom hogy ha a rover kb minden helyet elfoglal akkor annak megléte esetén mennyi hely marad az árunak.
Drenadar amugy én sem a kinézete miatt választottam az aquilat hanem mert kis tulzassal mindenre jo lesz valaki irta hogy nem lesz modularis, de igen az lesz. Ha ugy tartja kedvem leszedem a felso radar reszt, es vissza a tornyot.. (bar igaz hogy kulonbozo modulakt nem lehet hasznalni hozza)[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
PoeDameron
aktív tag
Egyelőre nehezen fogadom be, hogy egy kapitális hajón több száz fős legénység mozogjon, egyszerűen ilyenre még nem volt példa a játéktörténelemben, itt meg ez csak egyetlen hajó lenne. Hát a Mass Effectben az űrhajónk, ami a játék fő színtere, messze nincs úgy kidolgozva, mint az SC-ben egy javelin lesz. És az SC-ben a javelin az olyan mint a World of Tanks-ben egy panther 2. A bengal carrier az olyan mint a WoT-ban egy E100-as. Összecsaphat egymással 10-10 bengal is, nem? Elméletileg itt iszonyatos gigantikus csaták lehetnek, több ezer npc-t mozgatva. Nem tudom befogadni ezt, olyan mint Jézus Krisztus, hogy hiszem is meg nem is.
lag: az milyen lesz, amikor azért lövik ki a javelint a segge alól az embernek, mert beszaggatott a játék. Nem, még jobb. Repülök a bengallal, megszakad az internet kapcsolat, és elfoglalja a hajót egy aurorával valami kopter. :-D
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PoeDameron #23065 üzenetére
Könyörgöm gondolkodj már... Ezek nem egy személy gépek illetve a class 9-es automata védelmi ágyú szana szét kapna az Aurórat... Grhhh
-
TESCO-Zsömle
félisten
Olvass, olvass, olvass!
És ha befejezted, olvass még egy kicsit...
Olyan dolgokról fantáziálsz, melyekről simán tudhatnád, hogy nem lehetséges, csak hát te inkább fantáziálsz és ontod magadból a zagyvaságokat ahelyett, hogy nekiállnál elolvasni amit lehet...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
Arra nincs reális esély, hogy 10-10 Bengal harcoljon egymással, mikor a legmilitarizáltabb területeken is csak 4-5 Bengal lesz maximum, a legnagyobb orgok is reálisan 1-2 Bengalt ha szereznek majd.
Nem ismerem a WoT-ot de kár bármihez is hasonlítani benne a Bengalt, mert a Bengal az SC-ben egy jóformán beszerezhetetlen hajó lesz. Inkább így kéne elképzelni: [link]
Ezt az Aurora vs Bengal témát is el lehetne felejteni már. Tele lesz NPC-vel egy Bengal, ha meg is szakad a net sem fogják elfoglalni csak úgy. Vagy hogy képzeled, hogy a sok NPC majd végignézi tétlenül az egészet? Ráadásul egy Bengal nem fog egyedül mászkálni, de ezt már zsömle is elmagyarázta egyszer.[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Egy flottan belul hajozo Bengalt nehez megkozeliteni, vedd alapul a mai anyahajok peldajat, nem egymagukban repulnek, hanem komoly kiserettel. Egyutt el tudnak haritani lenyegeben mindenfele tamadast, van ami legvedelemre van kigyurva, masok tengeralattjarok felkutatasara es lekuzdesere es sorolhatnam. Egy ilyen flotta egyik alapeleme egy komoly felderito rendszerrel felszerelt parancsnoki hajo, ami kapja az informaciot alotta osszes tagjatol egyidoben, feldolgozza, ertekeli... Kepzeld el most a Bengal-t, kiseri 4-5 Javelin, 8-10 Idris, 2-3 Carrack felderitesre kigyurva, es rengeteg mas kiegeszito hajo mindegyik az adott feladatra a leheto legjobban felszerelve.
Egy ilyen bandaba belopakodni, racsatlakozni egy Bengalra, Javelinre es lerohanni majd elvinni nem realis.
Ha a peldanal akarok maradni, azt kepzeld el, hogy egy gumicsonakkal akarsz elfoglalni egy USS Gerald R Ford osztalyu hajot
En egeszen pontosan ezt fogom tenni a kalozokkal
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
kurtzyx
tag
Nos azt hiszem én lusta leszek elolvasni ezt a 2 oldalt.
Nagyjából addig jutottam, hogy BGS / ST.Ha már nosztalgia: Tegnap nekifeszültem a Jedi Academynek... te szent szr, hogy milyen istentelenül király ez még így 11-12 évvel a kiadása után is.. Ha sikerül befejezni akkor elmondhatom, hogy 22x vittem végig . Örök hálám a linkért. [képzelhetitek, hogy ez mit takar a kis twi-lek bosst az elején 30 sec alatt rendeztem le úgy, hogy kiteoltam 1 kicsit h megtudjam fel lehet e robbantani aknákkal, a 2. chapter rancoros pályáján meg tök jól el lehet szórakozni azzal, hogy le fénykardozod a vmi oknál fogva folyton újra éledő dögöt.] Bár vmit ki kellene találni mert picit vicces mikor jön szembe a sith elkezdi nyomni, hogy ő mekkora vagány majd 4 secel később esik össze 1 döféstől
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Szőrös #23072 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy az hogy mi működhet ebben a játékban és mi nem, azt egyelőre nem lehet tudni. Az is fantázia hogy egy aurorával el lehet foglalni egy bengalt, és az is fantázia hogy nem lehet elfoglalni. Gyakorlatban fog kiderülni. Valószínűleg lehetetlen vállalkozás, de elméletben lehet vele játszani, és szerintem lesz aki megpróbálja gyakorlatban is, már csak a tréfa kedvéért is.
Minden véleménynek, fantáziának érdemes helyet adni a témával kapcsolatban, ez egy közös fórum, senki nem szabhatja meg hogy mit lehet és mit nem. Ajánlatos persze a kevesebb hiszti, nem attól lesz rossz egy fórum hogy valaki nem naprakész valami témában és meg kell osztani vele (sőt ez a része kifejezetten hasznos hisz nem mindenki foglalkozik azzal 24 órában hogy olvassa a híreket), még csak nem is az off hozzászólásoktól, hiszen azok szórakoztatóak. Attól lesz szar, ha hormonzavaros szocializálatlan tinédzserként csináljátok a fesztivált: okoskodtok, hitlerkedtek. Szálljtok magatokba szépen, együtt fogjuk felfedezni ezt az univerzumot, nekem ne legyen minden nap hiszti az űrhajóban, mer kibaszott fárasztó egy idő után. :-D
-
PhilBrick
őstag
válasz PoeDameron #23075 üzenetére
Mostantól rettenetesen várom, hogy apró darabokra robbanthassalak a hajóddal együtt.
See u in the 'verse... (bárcsak addig ne is.....) -
veterán
Nem gondolnám hogy nekünk kellene magunkba szállni és az előzőleg leírtakon elgondolkozni.
Nem mindenkivel fogjuk közösen felfedezni...
Abból szerintem is visszább kellene venni, hogy a már valamelyest kristályosodott tények mellett elárasztódott a topic mindenféle fantáziálással, mert ha valaki idekerül, még készpénznek veszi, pedig sokszor magukban az alapokban is tévedéseken alapul már az egész. Szóval én maximálisan támogatom egy Star Citizen offtopic létrejöttét, amin az azt igénylő emberek szabadon fantáziálhatnak hogy mi mindent szeretnének csinálni meg hogy, de ez a fő topic azért az időnként elszabadult fantáziákat leszámítva relatíve tárgyilagos és tényszerű volt és maradt.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Drenadar
Topikgazda
Jó akkor...
Nem azzal van a baj hogy fantáziálsz, hanem ahogy és hogy tinédzserként. Itt az átlag életkor 30+. Lehet te se vagy már tízenéves de a stílusod az.
Felőlem hajó nélkül is szetcsaphatod majd a vanduul hajót puszta kézzel de könyörgöm... Ne írd le nekünk az álmaidat, próbálj a realitás talaján / űrhajóján maradni... És ne veszekedj. este várunk ts-en...
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz kurtzyx #23074 üzenetére
Ha már nosztalgia!
Srácok nekem ezek a rádió játékok voltak az első Sci-fi élményeim nem tudom ki ismeri de srác koromban mi alig vártuk a részeket. Ha minden igaz könyvben is megjelent de én akkoriban még utáltam olvasni.
Töltsétek le hallgassátok meg.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Aha, oke
Ki kell hogy abranditsalak, nem fogjuk egyutt felderiteni ezt a jatekot, marmint te meg en, max amikor megyek a bounty-dert
Errol mindig az a vicc jut az eszembe, amikor megy az ember az autoalyan es a radioban azt hallja, vigyazzanak az M7-es autopalyan budapestrol siofokra halado autosok, egy orult kozlekedik szembe a fogalommal, mire a vezeto azt mondja: mi az hogy egy? Mindeggyik!
Engem nem zavar a lekezelo stilusod, meg a butasaigaid, frocsogesed, a trollokat szeretem, naponta par tucatot szecskazok ossze kedvenc jatekaimban
Reszemrol ennyi, Szep Napot
ps: par dolgot kiszedtem vegul, hiszen nem egy szinten jatszunk Tul sokat merulni nem az en sportom, emelkedni szeretek, gyakorolhatnad
(#23080) Drenadar: ez jo otlet
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Yllgrim #23081 üzenetére
Köszi. Ha troll akkor ne etessük... Én csak azt sajnálom hogy nem próbál nagyon beilleszkedni... Mindig ugyanazok a körök... És már több ittenitől hallottam azt a kérdést, hogy te ez hány éves? De nem árulja el... Hiába hívtam fel ts
-re úgyse jön majd fel ahogy eddig sem jött. -
Szőrös
veterán
Azt már tényként közölték hogy Bengalt csak outlaw területen lehet szerezni és csak nagy klánok lesznek rá képesek. Ezek után ilyesmiről fantáziálni totál felesleges.
Többire most inkább nem reagálok , időm se nagyon van rá.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
mrfire
őstag
Mert még ha naprakész nem lennél, de arra sem figyeltél, amit előző nap magyarázott Zsömle, különben nem jöttél volna elő ugyanazzal a zöldséggel megint.
Elméletben sem érdemes teljes ostobaságokról beszélgetni, mert az lesz a vége, hogy senki nem fogja olvasni a fórumot, mert fene sem fog mazsolázgatni, a 0%-ban hasznos beszélgetések között. -
addikt
"hogy valaki nem naprakész valami témában és meg kell osztani vele (sőt ez a része kifejezetten hasznos hisz nem mindenki foglalkozik azzal 24 órában hogy olvassa a híreket)"
Az ilyen emberek --mint én is-- azért járunk ide, hogy innen összeszedjük a legfontosabb infókat (meg az azokra érkező jelentősebb reakciókat). Ez viszont olyankor nem megy, amikor a topik 24 óránként 200-300 hsz-t szed össze, aminek a 90%-a semmi értékkel nem bír.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
PoeDameron
aktív tag
Derék hogy azért jársz ide hogy kifejezetten újdonságokat láthass, de ez csak a megideologizálása annak, hogy legyen alapod beszólni, ugyanis ennek a 23 000 hozzászólásnak a nagyobb része valószínűleg offtopik, fantázia, locsogás, hülyéskedés. És ez így van jól. A Star Citizen magyar oldalán olvashatod a színtiszta értékes információt, ez a fórum meg a játékkal kapcsolatos bármilyen tevékenységre jó, közösséget épít elsősorban.
Nézzétek én átérzem ezt, belterjes fórumon a régebbi tagok mint fehér vértestek esnek neki az idegen testnek, megpróbálják eltávolítani a szervezetből. Ez mindenhol így van, kell egy kis idő amíg szokjátok az újabb fazont.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz PoeDameron #23087 üzenetére
Vicces hogy szerinted te vagy az egyetlen új itt... Mi bizonyára ide születtünk. Egyszerre. De tényleg.
-
Szőrös
veterán
válasz PoeDameron #23087 üzenetére
El vagy tévedve , nem a közösségnek kell egy emberhez igazodnia hanem fordítva.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Drenadar #23078 üzenetére
Nem veszekszem, de úgy húsz beszólásonként egyszer ha reagálok, az remélem nem számít destruktívkodásnak. A lényeg hogy a Star Citizen egy még készen sem lévő játék, nem kell véresen komolyan venni (mert játék), és bármilyen fantázia, álmodozás, lelkesedés helyénvaló. Ha ezt valaki másképp gondolja, akkor szerintem vele vannak problémák.
mrfire: Nem kell félni, egy fórumot leginkább azért nem olvasnak, ha nincsenek tagjai. Általában sem az a lényeg hogy miről beszélgetünk, hanem az hogy hogyan. Egy kis veszekedés az még generálja is az érdeklődést, mindig jó ha van egy kis botrány és állást lehet foglalni. A fórum nem fog megszűnni, mert kell a magányos SC-seknek a társaság.
Na ennyit erről, most hagyom a témát holnapig, pörögjön ki magától, aztán holnap folytatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz PoeDameron #23090 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem veszekszem, de úgy húsz beszólásonként egyszer ha reagálok, az remélem nem számít destruktívkodásnak.
De. Annak számít, ha az irányodba felhozott érveket figyelmen kívül hagyod és ugyanúgy szajkózod a magadét. Ez gyakorlatilag 100% tiszta trollkodás. Elég alaposan el lett magyarázva, miért nem lehet Bengal-t elfoglalni még Cutlass-sal sem, nemhogy Aurora-val, de te csak fújod a magad nótáját nem törődve senkivel.
Hovatovább nyíltan elismered, hogy téged nem érdekel semmi, ami ide le van írva, mert csak azért vagy itt ,hogy a saját fantazmagóriáidat világgá kürtölhesd. Hát köszönjük, de nem kérünk belőle!
És nincs igazad abban, hogy senki sem szabhatja meg mit lehet és mit nem. Regisztrációkor elfogadtad a szabályzatot, ami elég sok pontban igen szigorúan szabja meg hol-mit lehet.
Abban igazad van, hogy a topic jókora része nélküled is csak feltételezések halmaza, ám ezen feltételezéseket nem hasunkra ütve irkáltuk ide, hanem az elérhető információk alapján próbáltok extrapolálni a várhatót, ahogy teszik ezt a meteorológusok is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
Mi se vesszük véresen komolyan, nálad vannak gondok ennek megítélésében.
Attól hogy még nincs kész már van rengeteg szilárd pont amit tudunk. Az ac sincs kész mégsem lesz belőle sose olyan mint az ED-ben. Felesleges olyan dolgokról álmodozni amik köszönő viszonyban sincsenek azzal amiket már tudunk... Tudom szerinted át hülyeség, és fogadjuk el hogy téged katapulttal fognak kilőni az űrbe, ahol addig sodródsz, míg beléd nem akad egy cuttlass, akinek nyamvadék pilotáját egy körömvágó ollóval kibelezed. Senki se tudja meg... Majd célba veszed a UEE fő flottát, ahol will smithet megszegyenito módon át töltöd a virusodat az ellenséges flottának. Először a távközlést majd az életfenntartó rendszert hackali meg a vírus. Miután mindenki kinyiffant te atmesz a bengalba... És rajössz egyedül nem tudod irányítani.
Ebbe bele ó
Őrülsz, hogy téged mint káosz professzort ilyen primitív dolog gátol valamibe, majd fejbe lövöd magad az első paintball fegyverrel...The end.
-
-
Deer76
aktív tag
Nálatok bejön a race pálya? Nekem csak tölt-tölt, de nem indítja el. Mást sikerült elindítani.
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
veterán
-
ttamashu
aktív tag
válasz Drenadar #23097 üzenetére
Bocsi, de megláttam, hogy kinek írtad és átpörgettem Gondoltam úgysincs benne érték
Egyébként én is friss hús vagyok errefelé, figyelek és tanulok és nem írom le, hogy én azt tervezem, hogy emberhúst fogok árulni nyersen és sütve. Hopsz mégis leírtam
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
kicsicsuvi
tag
válasz TESCO-Zsömle #23030 üzenetére
"Az Aquila-nak van Merlinje. A Rover csak egy plusz."
Ez tuti? A tecnhical overview-ban az Aquila-nál nem szerepel, míg az Andromeda-nál (és a Phoenix-nél a másik vadász) igen. A wikiben ugyanígy van, bár az elég sok helyen elavult.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest