Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz MichaelSD #20015 üzenetére

    tkondoron keresztül, még mindig meg lehet kérdezni a 10FTCM-ben, hogy annak aki csak PVE karriert szeretne futni milyen lehetőségei lesznek.
    Jelenleg tényleg az van, hogy a legjobb lelőhelyek/bányatelepnek való helyek valószínűleg a határvidéken lesznek, ahogy azt is elmondták, hogy az űrbázisok, aszteroida állomások is itt lesznek, amiket el lehet majd foglalni.

    Most kicsit elgondolkodtam mindezen, és ha igaz is az, hogy a PVP zónákon lesznek a nagy értékek, van valami amit érdeme számításba venni mielőtt elítéljük azelőtt, hogy kipróbáltuk volna a valóságban, hogy is fog működni a kész verzió.
    Azt feltételezed, hogy aki PVP-zik az előrébb jut, mert jobb cuccokat találhat. Az a bibi, hogy ahhoz nyernie is kell mindig. Tehát ha egy átlagos PVP-s veszünk alapul aki 50-50%-ban képes győzelmet aratni, akkor minden második találkozása után vásárolhat új hajót, mert a biztosítása nem terjed ki a senki földjére.
    Míg egy PVE játékos aki mondjuk kereskedik ez idő alatt ugyanannyi pénzt gyűjtött össze, mert nem kellett új hajót vennie, nem veszíti el amit már nagy nehezen megszerzett és nem ment pocsékba az idejének fele, amit harccal töltött.
    Azt se mondhatod, hogy egy profi PVP-s, aki 99%-ban nyer, sokkal jobban meggazdagodhat, mert még neki is sok ideje megy el a hadakozással, emellett egy profi kereskedő még nála is jobban meg fog gazdagodni, mert az igazi AH huszárok halmozzák fel a legelképesztőbb vagyonokat. Akinek vérében van a kereskedés, és igazán profi szinten műveli legalább olyan vagyonos lehet majd, mint aki profi szinten műveli a PVP-t.

    De pont az SC ne lenne PVE barát, maikor versenypilóta karriert is lehet futni benne? Még arról is volt szó, hogy a bajnokok szponzorokra találhatnak és hajókkal, felszerelésekkel támogatják őket a futamok nyereményei mellett. Egy profi pilótának el tudom képzelni, hogy ott sorakoznak majd az M50-esek és 350r-ek, meg Mustangok az"istállójában" más-más összerakásban külön minden pályára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák