Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz tkondor #19129 üzenetére

    Azt hogy mennyire lesz optimalizálva még, nem lehet pontosan tudni, mivel egyrészt ez nem a szokásos fejlesztői menet, hogy xy a határidő, megcsináljuk a bétát, aztán elkezdünk optimalizálni. Másrészt pedig a cryengine eleve tartalmaz egy rakat optimalizációt, meg egy rakat dolgot ami ugyan relatíve optimalizált, de lehet hogy nekik pont nem felelt meg, és ki kellett találni egy másik megoldást, ami meg még nincs optimalizálva. Szóval nem lehet szerintem belőni, hogy mennyit fognak még tudni rajta, és mennyit nem. Az biztos, hogy ez nem az a játék lesz, ami egy sima 650Ti-n meg ultrán fullhd-ban :D Ez a látvány igencsak kéri a vasat, ha magas sebességgel, felbontásban és minőségben akarod tolni. Ráadásul minél nagyobb a teljesítmény, annál inkább növelhetik meg mondjuk a városok részletességét, tehát hiába 20%-ot javul a motor teljesítménye, ha 30%-al gépigényesebb maga az, amit meg kell jeleníteni.

    Szóval a jó pc játék mindig úgy működött, hogy megtalálta benne a legtöbb ember azt, ami az igényeinek és a gépének megfelelt. Lehet hogy csak low-on vagy médiumon, lehet hogy csak 1680x1050-ben vagy 720p-ben, de futott játszható teljesítménnyel, míg mások lehet hogy 4k-t akarnak ultrában, és ezért hajlandóak is kifizetni a sokszoros pénzmennyiséget.

    Összességében optimalizálni bármikor lehet, meg fogják is, lehet hogy jön egy patch, ami gyorsít valamennyit (mert már a fejlesztőknek is szüksége volt rá hogy jobban fusson), viszont lehet hogy egy jó ideig nem ölnek extra energiát bele. A motor is fejlődik alatt, ők pedig folyamatosan veszegetik át az újabb verziókat, de ahogy a minőség is nő, illetve a saját kiegészítéseik (amikből ugye van bőven) lehet hogy nem olyan hiper-optimálisak, így lehet hogy javulni fog a teljesítmény, lehet hogy romlani :) Mindenesetre gyanítom megtesznek mindent, amit csak lehet, hogy a lehető legdurvább kinézet a lehető legjobban fusson a lehető legtöbb embernek :)

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák