- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
"Amúgy Lidl-be figyelni kell
Majdnem vettem olyan felvágottat teli áron ami ma járt le, és nem is kevés volt több dobozzal
De másra meg rajta volt a címke holott 16-án jár majd le"Ilyen apróságon kiakadni. 😁
Akkor ezt nézd. Kép alján a készítés ideje, a sajton meg a lejárata:És nem csak egy-két korong volt lejárt szavatosságú
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
addikt
válasz Soulfly842 #27699 üzenetére
mi egy ideje Kis-Kun üveges mustárt veszünk, illetve drága, de Kühne American Mustard is mindig van itthon, amikor akciós Auchanban vagy Tesco-ban, akkor betárazok
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #27694 üzenetére
Már bocsánat utána kerdezve több mint 30 éve használom a kisebb vagy nagyobb kiszerelésű HD sampont. Most vettem május környékén ezt a pumpás kiszerelés a Pennyben és nem vagyok vele megelégedve. És nem szoktam marhaságot terjeszteni. Én csak leirtam a tapasztalatomat és köztudott, hogy tele van a kínálat hamisított vegyi áruval. Részemről le is zarnám a diskurzus. Köszi
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Beni2360 #27705 üzenetére
Lehet "Keleti" piacra szánt verziót vettél
Kihagynak ezt azt az összetételből, vagy az alapanyag olcsóbb alternatíváját teszik bele, jó lesz az keletre alapon[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #27707 üzenetére
A pennys volt nagyon olcsó anno.
De ki mentem megnéztem Germany gyártmány.
A sok hamisított olcsó 5l-s mosópor meg hasonlók amire gondoltam. Lengyel országból származó akarmik.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
erdey_a
addikt
-
Timyyy
őstag
A lidlis hasábot amúgy ti hogyan sütitek, hogy finom és ehető legyen?
Nálunk rengeteg fagyasztott hasábkrumpli szokott fogyni, végigpróbáltam már mindenfélét, többféle sütési móddal (sima sütő, légkeveréses sütő, olajban, zsírban sütve...) de a lidlis sehogy nem volt jó.Ellenben az Aldi NATURES GOLD márkájú bármije verhetetlen, ízre, állagra, kezelhetőségre is.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Nah ez a beszéd, szerintem is az a legnagyobb spórolás, ha nem vesztek, 5 ft-ért se.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
bul07
nagyúr
válasz Timyyy #27710 üzenetére
Mióta van Airfryer azóta mirelit hasábot csak abban sütök
Tesco fajta a vékonyabb na az nagyon kiszáradt mire megsült
Ami most van a Penny-be akciós hullámos [kép], nagyon szépen megsül külseje kicsit ropogósabb a belseje meg puha lesz
A Lidl fajta is elég jó szokott lenni bár az egy kicsit jobban kiszárad
Aldi bolt meg ritka mint a fehér holló, nekem 65Km a legközelebbi, messzi van fogyasztott cuccnak
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Slyer
senior tag
Örülök hogy feljött a hasábburgonya kérdés, pont a hétvégén kell sütnöm, és örülök hogy vannak tapasztalatok.
Akkor elvileg az Alidis a legjobb a fagyasztottak közül? Ja, és sütőben sütném.
[ Szerkesztve ]
-
arpivw81
tag
Szerintem az aviko-t nem veri egyik sem,minőségben. De ez erősen ízlés dolga.
-
-
-
Timyyy
őstag
Nyugodtan vedd bármelyiket ami natures gold márka, vékony is jó, vastag is jó, a fűszeres rácsos is (bár az nem olcsó ).
Ezen kívül persze az aviko is nagyon jó, de azt évente 1x vagy talán 2x árazzák le annyira a metroban vagy a sparban, hogy megérje.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
aldi, minden szín/ízben 449 játékpíz. boltban, polccímke szerint mindegyik.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tag
válasz Mr.Csizmás #27723 üzenetére
Csak én nem látom a többi félét akcióba, pl. a piros színű durum fajtát?https://shop.aldi.hu/aldi/kinalat/pekaru/kenyer/friss-kenyermegvan, sorry
https://shop.aldi.hu/kinalat/pekaru/kenyer[ Szerkesztve ]
Improvise, Adapt and Overcome! "Ne beszélj, ha nem javítod vele a csendet!"
-
Lackki
őstag
-
cof
veterán
Csodálom, hogy még senki nem dobta be a kedvenc témámat ami mi más lehet mint a WC papír, persze csak a trappista után.
eMAG akcióban van most Zewa Deluxe, minimum 2 db-ot veszel, ingyenes házhoz szállítás, -30% kupon. [kép]
Így 6481 Ft a végösszeg, ami 135 Ft /tekercset jelent.
+POWER Ha tudod, hogy majd még vásárolni fogsz valamikor akkor Visa kártya előre fizetés kombót érdemes kihasználni és jön majd +5000 Ft utalvány jövőre. Ezzel verhetetlen 30 Ft /tekercs árat kapsz végül is.
Más... Vajon a Pennys újságban most miért rejtették el a közepére a Tolle sajtot? Azt hiszik, hogy majd kevesebben veszik észre?
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
pohár
félisten
az Aldi/Spar valamelyikében is ennyi lesz csütörtöktől a Zewa gurigája, ha valakinek egyszerűbb
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ZsZso
Közösségépítő
PENNY, Lidl, Aldi hármasba most egy picit Tesco is belefért. Hamis hármas.
[kép]armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
bul07
nagyúr
Na rápróbálok én is a Zewa papírra, 96guriga berendelve
Meglátjuk hogy a 96tekercs meddig bírja a többiekhez képestVisa miatti kupon meg majd lehet jól jön megint papírra
Öcsém is tud valamit
Szombaton voltunk a Balatonnál röpke 730Km túra volt
Nézegette a 65" tv-ket, mondom neki hogy Auchan 170e Ft a 65"[link](tudom alap de IPTV nézésre pont elég), álljunk meg visszafelé Szolnokon és vegye meg, áá nem
Erre ma délután szól hogy már nincs se Debrecenbe se netten nem rendelhető, de Szolnokon van, holnap reggel csak menjek el érte. Végül is csak 138Km-re van. Indulás előtt csak telefonálok egyet hogy van e belőle még.Ugye az is baj hogy már csütörtökön nem él az akció, mert megyek csütörtökön Budapestre, de az már késő.
Pénteken meg egy kis Gyulai fuvar van.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Penny-be
Ha valaki nem ismerné fel a szórólap sítusából( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
perempe
addikt
A Lidl Blaha mikor nyit ki újra? Szombaton próbálkoztam, de tegnap se volt nyitva.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
cof
veterán
válasz Villa7 #27737 üzenetére
Érlelési időtől függhet szerintem, mert a receptúra nagyon nem lehet különböző.
Én is ettem már jót, meg olyat ami esett szét darabokra reszelésnél.
Kőrös sajtot próbáltam múltkor, az bejött. Ízre elég sós volt, reszelni is jól lehetett, sütésnél szépen olvadt. Szóval nagy a szórás, persze.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
őstag
Ezt a sajtot így egészben kell megvenni és be kell tenni az eredeti csomagolásban a hűtő aljára 2-3-4 hónapra és ottfelejteni. Utána finom lesz. Mondjuk a fekete csomagolású magyar trappista sokkal jobb lesz, ha már ennyi időt tölt vele az ember, akkor érdemes azzal kezdeni:
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Lackki #27743 üzenetére
amikor még papíros étkezési utalvány volt, mindig a helyi tescoból vettem vele egy teljes fóliás jobbféle trappistát, hazavittem, beraktam a spejzba (ház közepe, jó hideg), ráírtam, hogy "eddig ne nyisd ki" 2-4 héttel előrébbi dátumot szezontól függően. na úgy tényleg finom volt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
őstag
válasz Mr.Csizmás #27747 üzenetére
Anno én is a hűtő tetején érleltem addig, amíg nem púposodott a csomagolás. A mostaniakkal már nem merném megcsinálni, annyit "fejlődött" az élelmiszeripar, hogy biztos elpatkolnánk tőle, így marad a hűtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest