- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Máig van akcióban. Szerintem nagyon finom. És ez is Friesland Campina mint az alap kék aldis rudi, illetve mint a piros pöttyös. Köröket ver a Lidl féle rudira. Az valami kegyetlen. Olyan, mintha nem is túró lenne.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
sherlock82
senior tag
Aldi mindenek előtt nálam.
Kevesen vannak, normális termékek és nem drágább mint máshol. Lidl - be jó ideje nem járok. Ok : Parkoló tele van ezért nagyobb bevásárlás kizárva ha pedig gyalog megyek vagy biciklivel. akkor meg bemenni se tudok mert mióta átrendezték és a bejáratnál van a zöldség és a péksütemény ott tolonganak az emberek.
Penny - t is kedvelem, de Aldi inkább vele szemben is.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Xtomi
tag
válasz rajesz.2010 #28633 üzenetére
Kösz ezt az infót, más Sparokban is ennyi.
A sör jó, szavatosság is (szeptemberig), de a legjobb a pohár és akár ajándék is lehet. -
8
senior tag
válasz Skillet #28702 üzenetére
Ebben sincs túró
Elnevezéséből is lehet sejteni, "natúr rudi"
Ettől még persze lehet finom, és nem mintha a többi "rudi" túrósabb lenne, meg a pöttyöst is büntették már túróhiány miatt
https://www.roksh.com/aldi/termekek/turodesszert-/kokardas-natur-turorudi-30gÖsszetevők:
zsírszegény savanyú TEJ-ALVADÉK 43% (pasztőrözött, zsírszegény TEJ, sovány TEJPOR, kultúra), kakaós étbevonómassza min 36% (cukor, teljes mértékben hidrogénezett pálmaolaj, zsírszegény kakaópor 11%, emulgeálószer: SZÓJALECITIN, aroma), cukornövényi zsírkészítmény (pálmazsír, emulgeálószer: lecitinek, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), módosított kukoricakeményítő: aroma, tartósítószer: kálium-szorbát.Nálam a bevonón buknak el ezek, legtöbbet ehetetlennek találom. A sima pöttyös a legalja ilyen szempontból, annál bámelyik jobb.
A tejbevonós pöttyös meg a tejcsokis mizo a jobbak között van szerintem.
Ezzel a kokárdással majd teszek egy próbát.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Janusz001
őstag
Nem igazán témába vág, kb. 2 éve lehetett néha kapni a lild -be fekete erdei sonkicát egyben, szeletelés nélkül, tavaly már nem láttam, valamelyik másik áruházláncban látott valaki?
-
Akciós tonhal konzervet nem látta vki vhol? Aldi/Lidl-ban régen szokott lenni azt hiszem saját márkából 3db-os csomagban.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
8
senior tag
válasz Janusz001 #28713 üzenetére
az
Mármint a szeletelés, meg a kisebb kiszerelés
Nem véletlen, hogy az összes üzletlánc ráment a sajátmárkás szeletelt felvágottfélékre, sajtokra, eszméletlen hasznuk van rajta, a márkáson meg a gyártóknak, és a vásárlók ötösével veszikpl
ez a sarki coopban 980Ft, az 9800Ft/kg52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Én azt vettem észre hogy a szeletelt felvágottak sokkal rosszabbak, ízre állagra mint az olyan amit rúdból szeletelnek az üzletben.
Legyen az bármi párizsitól kezdve olaszig, bármilyen sonkák.
Más az ízük és nem is annyira vizesek, szerintem direkt másként gyártják őket .
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bogyi007
veterán
Amik szeletelve vannak azok már kozel vannak a lejárati dátumokhoz az egész rudas kiadásokból és újragázosítják őket...
Fateromnak is az a mottója hogy bármiből az egészet veszi nem a daraboltat vagy őröltet. Legyen az akár fűszer, kávé, sajt etc...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Prinz Eugen
tag
Hali, wc papper rég volt, most mi az "okos" megoldás?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Prinz Eugen #28720 üzenetére
nem kell annyit enni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Prinz Eugen
tag
válasz Mr.Csizmás #28721 üzenetére
My bad már próbáltam leszokni, de még nem sikeres a projekt
-
senior tag
Nem tudom mennyire jó ajánlat, de az Aldi-s újságban láttam az előbb:
-
bul07
nagyúr
Beírva rég volt, de amúgy nemrég volt Zewa 122Ft/tekercs áron
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zeki
nagyúr
Nem tudom kiknek jár a DM Magazin, most van benne kupon, amivel sok saját márkás cucc 25x-ös ponttal vihető. WC papír is, folyékony szappan is, bio cucc is, stb. Február végéig jók.
Megjön a fizu, nagybevásárolok. -
bul07
nagyúr
válasz Prinz Eugen #28728 üzenetére
Ha gondolod majd privátba jelzek majd ha tudomásom lesz jó ajánlatról
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
-
edk-
őstag
A legolcsóbb megoldás, Wilbur Sargunaraj prezentálásában
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Timyyy
őstag
Nekem pl ez a fajta jött be, ilyen all-time megoldásként, mert helyem nincs beraktározni több csomagot, kapacitásom meg főleg, hogy mindig azt vadásszam hol olcsóbb 5 forinttal...
Ez standard ennyi mindig, akció nélkül, 130 ft/tekercs, tök jó minőség, nem túl puha, nem túl kemény.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Bogyi007
veterán
Horgászni jár, így van itthon mindig ponty néha akad a horogra csuka, busa, amúr. Faluhelyen lakik, marhahúst tudunk szerezni friss vágásból. Pörköltbe bográcsosan csakis csonttal együtt az igazi, színhúsból az nem az igazi.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Beni2360
félisten
válasz Prinz Eugen #28736 üzenetére
Na meg egy lap hány cm?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
st6969
őstag
Az Aldiban szokott lenni (inkább pont, hogy jó ideje nem szokott lenni) konzerv szardínia szálka és bőr nélkül (talán ez a fantázia neve). Szerintem a chilis a legjobb, de valószínűleg más szerint is, mert hónapokon keresztül nem lehet látni. A címke kint van folyamatosan, és elvétve a napraforgó olajos verzió van is kint, de chilis szinte sose. 1-2 éve már biztos figyelem. Ha raknak is ki egy vagy 2 tálcával, abból max. pár db chillis, a többi natúr (talán van egy harmadik íz is citromlével...). 499Ft Hetente 2x biztos járok Aldiban, szóval elég sűrű a mintavételezésem.
Ismeritek ezt? Csak nekünk nem jut itt a Hódmezővásárhely-Szentes környékén, vagy máshol is hiánycikk?
-
freelancer68
tag
-
st6969
őstag
válasz freelancer68 #28740 üzenetére
Köszi, jó tudni, hogy amúgy van, csak boltban nincs.
A webshop meg itt is olyan, mint a legtöbb láncnál, oda szállít csak, ahol amúgy is van az üzleteiből minden sarkon -
törölt tag
[link] Bonbonetti szaloncukor 499 ft Szavatossági idő 2024.07.25
-
Dronte
aktív tag
Zewa classic wc papírt látott valaki jó árona héten boltban valahol? Emagos akcióról lecsúsztam
-
8
senior tag
nézem itt az aldi nyertesek listáját
az elmúlt négy napban Angyal Sándor és Angyal Sándorné kaszáltak
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Lackki
őstag
talán 2 éve kitaláltuk, hogy minden ilyen lófasz játékra bejelentkezünk 1 hónapon át.
vegyél kekszet, vegyél 1 csokit és küldd be a blokkot bla bla. KB 15 baromságra jelentkeztünk és a végén a nyertesek közt feltűnően sokszor ugyanazok a nevek voltak ugyanígy mint amit te mutatsz... Ez ilyen. Akárki akármit mond, én ezt nehezen hiszem el (amúgy 2fogkefété és 1 fogkrémet nyertünk )Privátot hamarabb észreveszem
-
sherlock82
senior tag
Pick szalametti csemege szalámi az ugyanaz mint a téli szalámi ?
Gondolom nem...Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Motoros topic
- Call of Duty: Black Ops 6 - Alig másfél hét múlva indul az első szezon
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest