- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Urak, fejezzétek be ezt a személyeskedésbe hajló diskurzust ha nem akarjátok read onlyban tölteni a hétvégét.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
bul07
nagyúr
Ma nyertem a penny alkalmazásban Hamé Tonhalas pástétomot[kép]
Ma pont üzlet közelében voltam így ki tudtam váltani.
Na de az áráttól segre ültem
549Ft egy 100g-os valamiért.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tahepa
senior tag
-
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz rushty #24456 üzenetére
(#24458) tahepa
(#24460) Donki HóteLehet félreértettetek
Nem akarok ilyet venni, semmi vízi izét nem eszek meg, se halat, se polipot, se rákot, se semmitCsak az ára lepet meg hogy ennyibe kerül
Elhoztam mert ingyen volt, talán édesapám megeszi ő szereti fogni is és enni is a halat
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Donki Hóte #24462 üzenetére
Most miért kell játszani a hülyét, mintha nem tudnád, hogy valójában mire gondolt.....
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
arcsin
senior tag
válasz Digitalpimp #24463 üzenetére
Bul gondolom életében evett 1x valami pocsolyaízü vackot, és az összes "hal" sz.r innentől. Pld mi nagyon szeretjük a halpatkó kínálatát, meg hát padthai, vörös, zöld currybe a garnélát. Portugáliban igazán jó fokhagymás bébibpolipot ettem. Rengeg módon lehet a vizi izét megcsinálni. Sós meg édesvizi izék közt is rengeteg különbség van. Pusztán prűdségből nem jókat enni, bűn Attól meg ha valami drága, drágább mint a pocsolyaízü szemét, nem rossz.
Vannak itt a phn párak hogy azért szaroznak le valamit mert nem tehetik meg hogy megvásárolják. Mobil, tv, kocsiból is csak a régi[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
válasz arcsin #24464 üzenetére
"mert nem tehetik meg hogy megvásárolják"
Drága alapanyagból kaját készíteni... nem az a mutatvány , hanem a topic témájához kapcsolódóan ócsóból finomat... Na az valami. Régebben a boltokban még a penészes szalámit ecetes vízzel átmosták és úgy adták el... "Régen minden jobb vót" még a penészes szalámi is (nem a nemes fajtából) -
raziel01
veterán
Az tény, hogy sokat számít, hogy milyen az alapanyag például tenger gyümölcseinél.
Én mindig azt hittem, hogy utálom ezeket meg büdös tenger ízű stb.
Aztán csak kiderült, hogy drágább/prémium minőséget megvéve nem is olyan rossz. Például pennyben szokott lenni akciós tenger gyümölcsei az rettenet de Lidl-ből vettem már olyat ami ízlett. -
8
senior tag
válasz raziel01 #24466 üzenetére
ezen a szálon tovább menve, tudtok valahol tintahal tintát jó áron?
fagyasztott vagy por52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
lorcsi
veterán
En is rajuk szoktam nezli… durva aruk lett
regen a lidl-bol rendszeresen vettem heringet… 300 korul a nagyobb csomagolas
most kb. Duplazodottvalamikor november korul volt gymbeam akcio a szardinia sos leben c. Konzerv termekre
280 korul volt darabja….tudtam , h visszasírjuk meg ezt az árateladó: vadi új soundcore motion+
-
-
bul07
nagyúr
Hát nem talált
Egész gyerekorom víz mellet telet, jó pár évig édesapám volt a helyi horgászegyesület elnöke is
Bánya tavak(homok)- olyan tiszták voltak hogy 1-2m mélyre le lehetett látni
Folyó- a Sebes Körös, rendszerváltásig Romániából néha jött koszos víz de utána szép tiszta volt, itt is tanultam meg úszni
Csatornák- körös és egyéb csatornái ezek is tiszták voltak
Halastavak telepített tavak- na ebben tényleg volt olyan ami pocsolya voltÍgy annyi és sok helyről származó halat ehetem volna amennyit akartam volna, száz módon elkészítve
Édesapámat hívták halászlevet főzni nem egy helyre rendezvényekre, falunapokra, mert elég jó ízűt főz, ugye ízlések is pofonok itt is játszikSüllőtől kezdve szinte az összes fajta halat sütött már az öreg
Még a Tiszába fogott kecsegét is tett tányérraTényleg sok élményem van víz mellől, gyerekorom minden nyara víz mellet volt, na jó egy félig meddig, mert libázott a család és az a nyár ott telt, de ott is volt egy csatorna és tudtunk kárászt fogni amit vissza is dobtunk mert csak időtöltés volt
De egyszerűen nem szeretem, Párizsban kóstoltam polipot is de az se ízlett
De az igaz a tengeri halak kimaradtak, de nem is kívánom főleg amelyikbe még higany is van ([link] közepes és magas kockázatút biztos nem is vennék a számba még teszt gyanánt se)
Amúgy a tehén belet se eszem meg, pacal
(tudom tudom az gyomor de nálam az is bélrendszer része )Sőt a vad húst se eszem meg
És igen ezt is tudtam volna enni mert a szomszéd vadász és adott
Íze se jött be, de mikkor megláttam hogy nyúzták az őzet és a bőre alól hullottak ki a nyüvek/lárvák, eldöntöttem hogy soha többet semmi vad (és ez normális jelenség, bagócs légy, orr-torokbagócs, bőrbagócs,[link] , [link])Finnyás vagyok ez van
[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
-
Ármester
Ha jól rémlik egyszer véletlen vettem Kaiser-t a Pick helyett, röviden: borzalmas volt, nekem nagyon nem jött be.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sherlock82
senior tag
Egyik nap testápolót szerettem volna venni az euró familiben.
Szemmagasságban nivea, neutrogéna, jól hangzó, nívós márkák, még ebben a boltban sem éppen olcsó áron.Pár sorral lejjebb a magyar ( ? ) baba termék ami fel annyi árba sem volt ( egységárban sem ) mint a fenti termékek, de az állaga illata remek.
Most is bebizonyosodott nálam a szabály hogy érdemes az alsóbb polcokat is megnézni.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
kress
aktív tag
válasz sherlock82 #24485 üzenetére
nem magyar, nem kell megijedni, nem sok minden magyar amit itthon annak hisznek
-
sherlock82
senior tag
Én azt sem értem egyébként hogy a kinder csoki ami elvileg valami német cucc a mai napig, olcsóbb mint a sport szelet. nyilván azt se itthon gyártják-
Illetve magyar retró csoki szerencsi mogyorókrémes.
38 g és kb 375 ft ba kerül.
a piros mogyorósról ne is beszéljünk.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
lorcsi
veterán
Merre lehet mostansag olcso, de meg normalis minosegu sort kapni ?
lidl argus sorei eddig jok voltak, de utoljara egy eve a nyari szezonba vettem. A dragulast kovetoen most mi a helyzet ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
kress
aktív tag
-
Lackooo84
nagyúr
Felteszem a kérdést, hogy akkor ugyan mit ér az az EU-s törvény, hogy minden országban ugyanaz kell legyen az azonos termékek összetétele és minősége?
The Truth is out there...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest