Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rommel6600

    őstag

    válasz umek #16924 üzenetére

    Majdnem ugyanez a setupom van mint Neked (utálom a kábelek látványát én is), mivel viszont a hátsó hangszórók utólag jöttek a képbe, így nem akartam a falra fúrni őket. Illetve vésni, vakolni, glettelni majd újrafesteni nem szerettem volna a kábelcsatornákat. :) Továbbá amiket találtam akasztókat, ott nem láttam biztosnak, hogy be tudom forgatni a hangszórókat az általam kívánt szögben.
    Így állvány lett nálam is hátul. Amit az alzában találsz 15k-ért, az szerintem gagyi, én is sokadik vagyok már aki visszaküldtem. (Lehet, hogy csak a 930C hátsó hangszóróihoz volt az, de erre a méretre már sehogy nem volt túl stabil. Amint hozzáértél elfordult a hangszóró, mert nem stabilan állt a kis pálcáján, hanem lifegett rajta... Illetve a levegőben lógtak a kábelek is, szóval az összhatás nem volt túl jó)
    Fórumtárs javasolta ezt. Kiváló minőségű, stabil és a belsejében még szépen el is lehet vezetni a tápkábelt. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem túl régen (~1 hónapja) volt erről visszább szó, ott még user képeket is találsz.

Új hozzászólás Aktív témák