- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Akad itt Grimm fogyasztó?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
törölt tag
válasz spammer #9849 üzenetére
Nekem is erőltetettnek tűnt egy kicsit, már rögtön az elején, az első 5 percben megfejeltem volna Sherlockot...
A végén mire gondoltál? Nem volt semmi extra, csak kikövetkeztette a szokásosat
Bár a benne lévő 2 ügy és a megjelenítése tetszett...amíg ki nem derült minden.
Kicsit csalódott vagyok. Nem tudom a könyvekben mi van, de -
spammer
veterán
válasz #54715584 #9852 üzenetére
Nem volt extra, de aranyos volt a jelenet, na meg kicsit talán meglepő is, legalábbis én nem számítottam rá. Állítólag a következő rész jobb lesz (durva lesz), de csak félszavakat olvastam, nem akarok spoilerbe futni (bár lehetséges, hogy sikerült így is...) Mindegy, előzetest nem nézek, remélem ütni fog, mint
a tavalyiaz előző évadzáró (bár azért azt kétlem, de ha megközelíti, már az is jó).[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
A Breaking Bad spin offrol mit is tudni, mikor kezdodik?
-
spammer
veterán
válasz #51177472 #9865 üzenetére
Az őszi szezonban, azaz aug. vége és október között valamikor, ha jól tudom, még nincs kitűzve a dátum. Ja és előzmény lesz, pár BB-s író is csatlakozott az írókhoz. Mondjuk én sokat nem várok tőle, nem hiszem, hogy a BB minőségét hozná, annyira nem lesz érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Ejj, már csak 2 évad van hátra az Entourage darámból Viszont eddig nem is tudtam hogy filmet is akarnak belőle csinálni, de állítólag már a jövő héten elkezdik. Hát nagyon várom
4 8 15 16 23 42
-
brownus
veterán
válasz spammer #9849 üzenetére
szuper volt ez a rész (is), sokkal jobb mint az első! a részeg sherlockot szeressük :d
ami zseniális volt az a menyegzős jelenet, hogy végig megmaradt sherlock sherlocknak, mert amit ott elmondott az nem volt semmi kiakaszt majd jól megríkat mindenkit :dja, az angolokról és beteg dolgaikról jut eszembe a black mirror. több történetet mesél el, nem igazán lehet beskatulyázni őket, van ebben minden, sci-fi, dráma, szatíra, stb, érdemes megnézni! 2*3 rész, sajnos, de legalább minőségi. 10/10
-
bok92
addikt
Suits 3.évad első fele letudva
A 2.évadtól érezhetően gyengébb volt, de még bőven nézhető volt.
Spoiler
2 dolog nagyon idegesített már: a trónok harca szereplők, főleg Ava. Na meg az a macskás per(meg az összes cica sztori), az no comment...
Márciusban folytköv. -
bambano
titán
almost human pilot
első 10 perc után egész jónak tűnik.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
callmeakos
veterán
Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D.S01E11
Hát kéremszépen ez egy betyáros rész volt
Lesz itt még bonyodalom, nem is kevés. Vártam hogy végre kiderüljön az egész dolog, de logikus hogy nem lötték le az egész poént. De legalább elkezdték adagolni az infókat
Ja és a bőrszerkós Skye a Lambóban 10 pontosAll→M8
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #9875 üzenetére
Hohohóóó, ez is visszatért meg a Supernatural is. LEsz mit nézni este.
Meg Intelligence is. Na király.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
tPedro_
őstag
Ez mind szep es jo, na de uj Justified is van!!!
-
Pipó
őstag
válasz tonyrulez #9867 üzenetére
Én még most kezdtem csak, de lehet, hogy már túl öreg vagyok hozzá. Valahogy nem élem bele magam. Talán majd ezután.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
spammer
veterán
Breaking Bad és a The Big Bang Theory tarolt.
-
mayday00
őstag
Magyar premier – Cinemax: 02.08 Banshee (Banshee) 2. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
Nem láttam még Intelligence promót, csak egyet régebben. Most megnéztem a hosszabbat, és sajnálattal konstatáltam, hogy a Lost szereplőgárdájának egy része alkotja majd a teljes csapatot. Kicsit csalódott vagyok. Megnézte már valaki?
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
INTELLIGENCE Pilot-ot már megnézte valaki?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
lacy86
addikt
Tegnap kezdte az RTL-en a GLADES cimu sorozatot!
Idom meg nem volt belenezni , valaki latta/nezte mar korabban , erdemes elkezdeni? Melyik sorozathoz lehetne hasonlitani?! -
törölt tag
válasz mayday00 #9896 üzenetére
Intelligence Pilot
Ez egy kicsit csalódást keltő volt, sablonos és kiszámítható. Próbálták izgalmassá tenni zenével, de a közbenső részek viszont nagyon leültek, voltak üresjáratok. Ez szerintem sok sorozatban nagy hiba, hogy a párbeszédes részeknél majdnem teljesen csend van, nekem legalábbis nem tartja fenn az érdeklődésemet sok jelenet ilyenkor. Bár 1-2 dologra nem számítottam, összességében elment egy közepes sorozat unalmasabb töltelék részének.
De van azért jó is. Bár a színészek is hullámzó teljesítményt mutattak, mint ez a rész is, de a főszereplő bácsi jó volt (bár ha már ilyen izmos lett, még kis mellizom nem ártott volna), Piroska néninek is jól áll a keményebb szerep, remélem később majd alakul ez is kicsit, a 2 kém néninek is voltak jó pillanatai és a virtuális valóság megjelenítése is jól sikerült, nekem nagyon tetszett.
Az írók azért összekaphatnák magukat, sok dolog kiaknázatlan maradt, ami az adott szituációban még benne van, bár volt 1-2 jó poén.
Nem volt ez erős kezdés, de innen elvileg már csak erősödnie kellene (remélem). A fősztorit is megkaptuk, biztosan kitart majd az évad végéig, ha nem tovább, a pilotból is folytatódik majd még 1-2 szál tovább biztosan.
Bár picit csalódott vagyok, azért tetszett és szerintem van potenciál a sorozatban, meglátjuk majd meddig jutnak.Ja és Jacko él. Majd a végén a hangáros jelenetnél figyeljétek Piroskát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok