- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Magyar premier – Comedy Central: 02.27 Archer 4. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bambano
titán
glades első évad után: jobb lett, mint az előzetes hiedelem. bejövős.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Pitterix
őstag
Mondjuk azt sosem értettem (biztos hülye vagyok), hogy ugye, ha jól emlékszem érintéssel tudta elvenni más erejét, Sylarnak meg volt mindenféle, namármost, ha megfogta Sylart, elvileg el kellett volna vegye az ő mindenkitől mindent elvenni tudó képességét. És meg is tudta volna tartani azt, ha akarja. Ezzel elég póversrác lehetett volna.
Vagy tévedek?!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
válasz Pitterix #10909 üzenetére
SPOILER-t tartalmazhat
Sylar-nak nem mindenkitől elvevő képessége volt.
Hanem hogy "szétszedve" az embereket megértette hogy működik a képességük és így elsajátította.(mint amikor javította az órákat)
Utána szerintem rájöttek a készítők hogy Peter túl "imba" lett volna és kényszerből legyengítették.
Kíváncsian várom hogy fogják folytatni, nekem is nagy kedvencem volt akkoriban.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bok92
addikt
Banshee 2x07 felirat!! [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #10911 üzenetére
SPOILER
Azt azért ne felejtsük el hogy Peter teljesen elveszítette az erejét, csak később kapta vissza a lötyi miatt. De ugye csak részlegesen.
Sylar tökéletes ultimate főgenya volt, pont Peter ellentéte. Ezért nem tudom megbocsájtani a készítőknek hogy a sorozat végére kvázi jófiút csináltak belőle.SPOILER
Más:
Legend of Korra - Book 3 teaser trailer
Hajjaj, de nagyon jöhetne már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz fojtviki #10914 üzenetére
SPOiLER
Legelőször amikor a Cheerleader-t skalpolja meg. Akkor mondja neki hogy nem kell ölnie, meg nem is akarja megölni, csak meg akarja érteni a halhatatlanságát, így ő is megkapja. Plusz végig megmarad ez a képessége, csak már ritkábban használja. Inkább azokkal harcol amiket megszerzett. Volt egy pár neki.SPOILER
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Úúúú, ez a Korra Book 3 elég jóságnak ígérkezik ez alapján Nagyon várós!
De ez valami holland kiszivárgott teaser, remélem befut hamarosan a hivatalos, angol nyelvű (és persze HD) is.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
őstag
válasz gyuromoj #10917 üzenetére
Na szo ami szo, mar a vegen tul sok volt neki. Ha emlekeim nem csalnak, akkor mar a forgatokonyv irok is elfelejtettek sokat. Sok volt ami hasznalatlanul maradt. Az meg nevetseges volt amit Peterrel csinaltak, eleg uncsi lett a karaktere. Igy mar semmi keppen nem lett volna eselye Sylar ellen, de o csak azt gondolta magarol, hogy hos
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz Viszlát #10765 üzenetére
Az eredeti sorozatban (mert ugye ez egy '90-es évek-beli UK sorozat remake-ja, illetve átültetése USA környezetbe) Frank megfelelője egy épület tetejéről taszítja le az újságírót és azt hiszem, a mindennek alapjául szolgáló könyvben is így történik meg. Szerintem még az elkövetés módja sem karakteridegen, ha biztosra mehet, Frank nem fél bemocskolni a kezét.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bok92
addikt
Banshee 2x7
Jó,jó, még mindig nagyon jó!!
Ja és mégegy szó: Platinumm
-
horush
addikt
Klondike 1:
Egész korrekt kezdés; jó színészek, szép tájak, korrekt történet, remek hangulat. Remélem a másik két rész is legalább ilyen jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Banshee 2x07
Nemá, megint egy brutáljó rész.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
brownus
veterán
the black list első 13 rész megtekintve, eddig jó:d kíváncsi vagyok lesz-e 2. évad!?
house of cards első 9 rész letudva, csak a szokásos...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na pár hét után folytattam a Helix-et. 5. részt néztem tegnap, egész jó ez a sorozat.
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
Hangulata van, de a történet nagyon buta logikátlanságokkal van megszórva.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz #54715584 #10929 üzenetére
Nemtom, szerintem túl korán lefejezték a gonosz nagyvállalatis szálat.
-
gyuromoj
veterán
Heroes Reborn
Szombat este az NBC csak úgy lazán bedobta a Heroes Reborn promóját, amivel bejelentették, hogy 2015-ben a hősök ismét a képernyőkre kerülnek. A csatorna egy 13 részes mini sorozatot rendelt, amit az eredeti Heroes alkotója, Tim Kring fog rendezni.
„A Heroes sorozatnak komoly hatása volt a televíziózásra 2006-ban. Az ilyen szériák nem jönnek túl sűrűn, ezért úgy gondoltuk, itt az ideje egy új felvonásnak. Nagyon örülünk, hogy az eredeti alkotó, Tim Kring is elvállalta a feladatot, és alig várjuk, hogy lássuk, milyen újdonságokkal dobja majd fel az eredeti ötletet. Amíg a sorozat el nem indul, addig az infókat titokban tartjuk, de ne lepődjetek meg, ha egyszer csak bejelentkezik egy-egy régi ismerős” - szól a közlemény.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
doc
nagyúr
válasz #54715584 #10891 üzenetére
Latom mas is rakattant a White Collarra
Tv-ben veletlenul kaptam el (a cim erdekesnek tunt), azota nezem rendesen, most tartok a masodik evad kozepenel, tetszik, bar azert nem hibatlan.
A plot meg tenyleg nagyon lassan halad, altalaban az utolso fel percben foglalkoznak vele egy cliffhanger erejeig, aztan kesz -
törölt tag
Óóó, csak egy picikét...
Nálam a 3. évad közepén volt egy mélypont. Alapból nem szeretem az epizodikus sorikat, ezért néha nehezemre esett végignéznem néhány részt. Viszont a 3. évad végétől már egészen jó lett a sori. Persze vannak benne hibák, meg kiszámítható (ami az egyik legnagyobb baj a sablonosság mellett), viszont még mindig jó a hangulata így a 4. évad vége felé is (2 rész van még, sztem ma este elfogynak ).
+ amit elkezdenek a 3. évadban, attól lesznek izgalmasak az utána következő részek.
Bár néha van ilyen benne, hogy az első meg utolsó 5 percben foglalkoznak a főszállal, de közben érdekes dolgok történnekJa és van benne jellemfejlődés is
(#10936) aizen92
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz #54715584 #10938 üzenetére
Én az 5. évad elejével kaszáltam. Jó volt, de ennyi évad után unalmas, nem tud igazán újat mutatni, már nem köt le.
-
negyven2
veterán
AXN-es:
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
Na, újra is nézem A szökést.
-
lorcsi
veterán
szokott mostanában lenni asszem a cool-on éjjelente a Sons of Anarchy sorozat magyarul...elcsíptem már 2-3 részt. döbbenetes menynire lassú, vontatott és eseménytelen...mintha történne valami,d e mégsem..oylan visszafogott szolíd gengszeterfilm..kissé nekem a sopranosra hajaz, de attól sokkal gyengébb
nem is értem hogy lehet iylen gyengét alkotniszpojler
tegnap este pl. kínyírt valakit a hosszú szőke faszi, és utána valami kocsmában találkoztak..pacsi és ölelés WTF?!?
meg beálltak 2 banda a rendőrséggel szembe és vártak valakit...fű...és az üldözés utána...fárasztó meg gyengeeladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok