- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
kire hasonlít? [link]
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agent of SHIELD
1x09
Egynek elment, nem is tudom minek nézem...
Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
1. már megint a dalekok
2. már megint "a kinyírtam az egész bolygót, és emiatt kurva szarul kell éreznem magam és lelki vívódás van"
3. alig voltak benne olyan poénok amit már ne láttunk volna korábbi részekben
4. az egész nekem picit erőltettetnek tűnt, nagyot akartak dobni de nem jött össze - talán a karácsonyi epizód...
5. ilyen poénok, hogy bevágják az új doki szemét (a fejét orrtól felfelé ahogy ráncolja a szemöldökét), pedig már mindenki tudja ki lesz... ugyan...
6. Pond???szóval elfogytak az ötletek, ez nem a day of the doctor volt, hanem lehetett volna akármelyik évad egy epizódja is!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz brownus #9058 üzenetére
1. A Doctor egyik legnagyobb nemezisei. Ki mást vártál? Mondjuk túl sokat nem szerepeltek.
2. Szerintem pont nem probléma ez, sőt érthető is a vívódása.
3. A 3 Doctor között pont elég poén volt, jobb is hogy nem erőltették.
4. De miért lenne erőltetett, vagy miért érzed annak? 50. évfordulós témának szerintem pont jó hogy nem hoztak be túlzott újításokat. Majd az új évaddal tegyenek így inkább.
5. Mondjuk ez érdekes volt, de annyira nem zavaró. Itt most nem róla szólt a rész, vegyük inkább kikacsintásnak a cameoját.
6. Engem nem zavar, a Pond szálat egész jól lezárták. Én inkább River-t hiányoltam.Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
lehet erősen fogalmaztam mikor azt írtam, hogy szar volt. ahhoz képest volt szar amit vártam, szóval megint beigazolódott az, hogy ne legyenek elvárásaid, és akkor nem fogsz csalódni
ahogy beleszőtték Rose-t a történetbe, úgy megtehették volna az én drága Pondommal is, mert <3
és látod, ezt be se mertem írni a dokis topikba, mert belehajítottak volna a napba. ott mindenkinek nagyon bejött ez a rész (is)
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz brownus #9055 üzenetére
Elsőre nekem se tetszett, túl nagy elvárásokkal ültem neki (End of Time-szintűt vártam), aztán megnéztem másodszorra mert a fentebb írt dolgokat nem értettem, és bár úgy se sikerült megérteni de már tetszett a rész, pont azért is lett jó mert ez végülis a régebbi részeknek is emléket állít és így illik hozzá a rész struktúrája.
Pondékat én is hiányoltam, ők voltak az első companionök Smith Dokijának, illett volna szerepeltetni őket... de Rose nagyon találó volt ebben a szerepben, viszont más is cameózhatott volna, mondjuk Martha Jones mert neki volt szerepe a UNIT-nál is ugye.
(#9010) orichalcos: Átgondoltam és már leesett. Vagyis nem, azt nem értem hogy ha Smith volt az ötletgazda akkor Hurt (aki timelock alá rakta Gallifrey-t) hogy kezdhette el számolni előtte? Bár a Smith-féle doki elfelejtett kb. 400 évet, lehet hogy azt is elfelejtette hogy elkezdte számoltatni... de akkor meg a Hurt-Tennant reinkarnációknál hogyhogy ment a számolás?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Csoffadalom
tag
The Walking Dead idei utolsó része nagyon kemény volt. Sajna februárig kell várni a folytatásra. Azt hiszem a Hannibál is akkor folytatódik. Jó év lesz a 14-es.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
mayday00
őstag
válasz Csoffadalom #9063 üzenetére
Hannibal áprilisban folytatódik
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bok92
addikt
válasz Csoffadalom #9063 üzenetére
A Banshee jön januárban...
-
-
törölt tag
Haven-ről valaki? Annyit tudok róla, hogy az első 2 évad uncsi, szinte epizodikus, és a 3. évad második felétől éledt fel a sorozat. Érdemes elkezdni?
-
xenom0rph
őstag
TWD 3x08:
Kasza
halahala
-
feka007
veterán
válasz xenom0rph #9070 üzenetére
Ha 4x08-ra értetted, akkor ez érthetetlen, eddigi legjobb rész volt pont. Ha viszont 3x08-at mondod, akkor meg azt tudom mondani, hogy szerintem nézd tovább, mert a 3. évad vége nekem se jött be, de most a 4. évad elég változatos lett, ez a mid-term finale meg magasan az utóbbi 3 évad legjobb része. Amilyen szar lett a 3. évad befejezése, most azt itt mind behozták. A második felére pedig most végre új dolgokat tartogatnak, kb. mint a 2. évad befejezésénél
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Elkezdtem a Treme című sorozatot.. hát engem az első rész megfogott.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
spammer
veterán
A Treme nagyszerű sorozat, igazi nagybetűs HANGULAT. Most kezdődött az utolsó évad (csak 5 rész), de még nem kezdtem el, nem szeretném, ha vége lenne
--
Ha már úgyis írtam:
Doctor Who 3. évad
Egész korrekt volt, tényeg javult, vagy csak már megkedveltem a Doctort No de nem, tényleg jobb volt, az évadzáró kicsit túlspilázott katyvasz volt (tripla rész), de jó ötletek voltak benne. Az évad legjobb része pedig a 3x10 ("Blink").
Lenyomtam a 4x00 -át is, az tetszett
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
xenom0rph
őstag
Homeland 3x10
Ez kib*szott jó volt az évad legjobb része! Fordulatos, pörgős, a körmöm rágtam annyi feszültség volt benne!
halahala
-
törölt tag
Haven 1. évad
Hmm, sok sebből vérzik ez a sorozat, de most nem írnék listát a negatívumokból.
Mert hogy mégis van egy hangulata vagy bája, ami miatt néznem kell a következő részt, annak ellenére, hogy ez a sori megfelel mindazon kritériumoknak, amik miatt nem kellene, hogy nézzem.
Szóval kicsit egyszerű, kicsit sablonos, kicsit unalmas, de mégis vicces és szórakoztató és teljesen ki tud kapcsolni.
Lehet a kisvárosi hangulat miatt - mert mint tudjuk, az ilyen sorik kelendőek.
Mindenesetre folytatom, nem bántam meg, hogy elkezdtem. -
tPedro_
őstag
Nézi valaki a The bridge c. sorozatot?
Én eddig az amerikai változatból láttam egy részt és az teszett is, de arra lennék kiváncsi, hogy melyiket érdemes nézni? Az amcsit vagy a dán/svédet vagy az angol The Tunnel c. verziót? Netán mindhármat?
-
mayday00
őstag
válasz tPedro_ #9086 üzenetére
Az amerikai verzió is nagyon jó. Talán még jobb is mint az eredeti. Szebb helyeken játszódik, jobbak benne a karakterek. Több főszál van benne. Nem úgy mint az eredetiben. Bátran ajánlom.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Az NBC berendelte a The Blacklist 2. évadját! (22 résszel)
Jó kis sorozat Végre amit nézek és nem kaszáltam el újoncok közül
-
törölt tag
Azt mondják hogy olyan jó a TWD mostani része, hogy bár már 4 része kasza nálam, de ezt megnézem.
Más: AHS és South Park ma jön, nem? AHS nagyon várós már, így két hét után..[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #51177472 #9092 üzenetére
TWD-t én is elkaszáltam, továbbra sem érdekel, majd talán valamikor ledarálom. AHS ma lesz kint, azaz holnaptól elérhető. SupNat meg szünetre megy január közepéig. South Parkot ezer éve nem nézem, az már sok-sok évvel ezelőtt kiégett.
-
tPedro_
őstag
válasz leslieke #9091 üzenetére
Rendben, akkor megnezem majd azt is.
(#9089) mayday00: Oke, akkor folytatom.
Igazsag szerint a brit valtozatra vagyok kivancsi, utobbi idoben teljesen rakattantam az angol sorozatokra.
Masok mint a US sorozatok, kevesebb benne a kozhely, nincsenek toltelek reszek, legalabbis eddig ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
A Torchwoodot érdemes lehet bepróbálnom ha majd végeztem a Doctorral? Mennyire érdekes, ötletes? Nézhetőbb, mint a Who első évadja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok