- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Sherlock S03E01 Január 1?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bambano #9695 üzenetére
Na de pont ez az, hogy nem pusztította el végül, hanem egy másik dimenzióba került. A mostani részben is simán visszatérhettek volna, de akkor meg megint egy időháború tört volna ki ahogy mondták a részben is. Plusz Trenzalore is olyan lett volna, ahogy korábban láttuk.
Live-Die-Respawn
-
bambano
titán
-
Ace owner
addikt
Ez a Banshee kurvajo, beleneztem hbo-n, fogalmam sincs a tortenetrol de eleg izgalmas, ha lesz gepem akkor lehuzom az eddigi evadokat.
Galaxy Fold 4
-
brownus
veterán
Uj kedvenc a house of cards, remek sorozat, erezni fincher kezenyomat
Epp ezert beprobaljuk a newsroomot, jonak tunik az is.
Es ratalaltam erre, zero hour, egy evados lezart nyomozos sztori.Ja, es van egy sherlock mini web epizod, yt.
Latom az uj doki resz jobb lett mint a day of the d.... gutgut
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Downton Abbey 2-3. évad
Nem tudom miben rejlik a sorozat sikere, mert ezeket a sztorikat már láttuk máshol, sokszor, klisés és sablonos, de mindezek ellenére az a 40-50 perc fel sem tűnik, sőt, minden rész vége után azt érzem, hogy kell a következő. Szóval valamit nagyon tud a sorozat, tetszik is nagyon.
Ami meglepő, hogy SPOILER a 3. évadban 2 főszereplőt is kiírtak a sorozatból. Mindkettő nagyon szerethető volt, de főleg az egyiküknek lett volna még szerepe, szerintem, és most van egy kis hiányérzetem is miatta.
Remélem a 4. évad is legalább annyira jó lesz, mint az eddigiek. -
spammer
veterán
Breaking Bad képregény volt már? Nem új, de én most bukkantam csak rá. Az utolsó szezon előtt adták ki (2013 aug.), tehát az 5. évad első felének a végéig foglalja össze a sorozatot 20+ oldalban. Szerintem tök jó és hangulatos ezzel a belső monológos megoldással.
Az AMC honlapján olvasható (de a piratebay-ről le is szedhető, elvégre nem warez, ingyenes cucc.).
És akkor még egy videó is, csak mert régen volt már BB
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
Downton Abbey 4. évad
Ez jó rázós volt, mármint volt dráma bőven. Még mindig tetszik, várom a következő évadot
-
spammer
veterán
Én sem, bár az igaz, hogy csak TV-ben csíptem el belőle részleteket, de nekem már a főszereplő sem szimpatikus. Ráadásul a JAws-on 2 szereplő is bejutott a legjobb férfi főszereplő kategóriába, az elég durva.
Mindegy, Cranston papa megnyeri, kijár már neki ennyi év (és ilyen finálé) után.
-
mayday00
őstag
január 1 van. ha minden igaz ma sherlock 3.évad?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
-
degu
senior tag
válasz #54715584 #9730 üzenetére
Hogy van aki emberből van,de megpróbál...sorozattá válni!
Már megbocsáss...de a TE életed nem egy sorozat?
Amit VALÓBAN Te alakítasz?
Akkor miért falod ezt az*abrakot*?
Nincs saját életed? Saját CSALÁDOD?
Vagy izgalmas,hogy joséhozéarmandóval annyi érdekes dolog történik,,és annyi gyönyürű nő lebzsel körükötte?[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
spammer
veterán
Torchwood 2. évad
Jobb volt, mint az első, de erre sem mondanám, hogy kihagyhatatlan. Azért nem bántam meg, a vége felé egész jó lett.
Torchwood 3. évad - Children of Earth
Rövid, 5 részes évad, 1 történet. Egész jó volt, de szerintem ez elfért volna akár 3-4 részben is, kicsit el lett nyújtva, annak ellenére, hogy ennyi volt az egész évad.
Megnéztem a 4x01-et is, érződik, hogy amerikai De nem tűnik rossznak, folytatom, úgyis ez az utolsó évad.
-
Vladi
nagyúr
Ismertek háborús sorozatot, ami nem:
- Irak, odaát
- Elit alakulat
- Hős alakulat
- Generation Kill
- Az egységMert ezeket már láttam.
il sole non sorge più ad Est!
-
spammer
veterán
Strike Back. Bár inkább akciósorozat, mint háborús, de belefér a kategóriába.
1. évad brit, 1 főhőssel, második évadtól amcsi-brit sorozat, 2 új főszereplővel.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Most ertem a Bron/Broen 2. evad vegere, bitang jo sorozat, le a kalappal a keszitok elott.
-
törölt tag
Chaos
Sajnos csak 1 évad - 13 rész a CIA kevésbé komoly csapatáról Az már az első 5 percben látszik, hogy 1 percig sem szabad komolyan venni. Nem kiemelkedő, de szórakoztató.
-
Pipó
őstag
Aki esetleg a hbo-n nézi a gengszterkorzó 4. évadot, a harmadik rész le lett adva szinkronosan? Mintha helyette újra az első részt adták volna. És nem is találom sehol.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jelenleg nem található sehol, szóval szerintem tényleg nem adták le.
port.hu-ról egy hsz:
"Sziasztok! Ha jól emlékszem a múlt héten adták az 1-2. részt. Ma adják az 1. és 4. részt. A jövő héten már az 5. és 6. részt adják. Hova tűnt a 3. rész? Az évadoknál is ha a 4. évadra kattint az ember akkor látszik a listán, hogy 1, 2, 4, 5, 6, stb."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
execute93
őstag
Rush - A Hajsza című sorozatot valaki végignézte már?
Szpojler
Engem eléggé felidegelt a vége..(s04e13) 1 bombát hatástalanítanak, erre van még egy bomba és vége.
+ Még lehetett volna vinni a karakterek között a szálakat. Nem értem a rendezőket..Szpojler
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok