- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
-
spammer
veterán
Sajnos nem, mert ez a fő történetszálhoz kapcsolódott inkább és mellékesen volt csak karácsonyi. Ha érdekelne egy jó karácsonyi epizód, ami előismeret nélkül is élvezhető, akkor a 2010-es special epizódot ajánlanám inkább: Doctor Who: A Christmas Carol
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Jah, igen, olvastam, csak később elfelejtettem rá válaszolni Köszi, ismerem, lehet, hogy egyszer majd sorra kerül (főleg, hogy vége lett), csak még nagyon sok néznivaló tornyosul és még olyanokkal vagyok elmaradva, mint a The Killing S3, Boardwalk S4, Sherlock, régebbről BSG, de még az ősrégi Sírhant Műveket sem láttam, meg még egy rakás más sorozat. Szóval hosszú a lista, de felírtam
-
törölt tag
Ráakadtam néhány Doctor Who koncertre, van köztük pár darab bő órás
-
bambano
titán
John Doe-t valaki? első rész bejövős.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
alratar
addikt
válasz bambano #9651 üzenetére
Úgy értem, hogy olyan hirtelen történt meg a regeneráció!
Remélem nem hagyják ki, hogy Clara bemutatja a szüleinek az új dokit, mint a pasiját.Egyébként szerintem Claraból lesz valami fontos szereplő, hacsak a színésznő nem akar elmenni.
Viszont én abban reménykedem, hogy a doki felesége is visszatér! Úgy érzem azt a szálat még nagyon nem zárták le!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
spammer
veterán
válasz alratar #9661 üzenetére
Time of the Doctor spoiler
Kicsit hirtelen volt a váltás, de ha belegondolunk, akkor már a toronynál elkezdődött a regeneráció, ráadásul új ciklus indult (reboot?) a bazi nagy "energiával", amit a Time Lordoktól kapott. Szóval bár elsőre furcsa, szerintem nem gáz.
Clara, hát nem tudom... Szerintem olyan fontos szerepe már nem lesz, mint a 7. évadban volt, de azért remélem még írnak neki valami jót. Ha a Doctor tényleg elfelejtett dolgokat (mindent? ), akkor Clara lesz segítségére a kezdetekben, szerintem. Azért gondolok ilyesmire, mert a végén megkérdezte Claratól, hogy tudja-e, hogy kell repülni ezzel az izével De szerintem nem sokáig fog maradni, évad közben vagy végén szerintem companion csere lesz, őszintén szólva talán jobb is lenne, mert bár én nagyon kedvelem Clarat (kedvenc companionom lett), szerintem ő Matt Smith-szel volt az igazi, nem hiszem, hogy Capaldival meglenne az a kémia. Aztán majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
-
törölt tag
Downton Abbey-t nézi valaki?
-
KisTücsök
addikt
Breaking Bad
Pár hete megnéztem az 5. évad második felét. Hú... Tökéletes. Ennyi, legalábbis részemről. Próbálok visszaemlékezni, de egy gyengébb nemhogy évad, rész sem jut eszembe. Mindig történt valami, és minden rész, minden évad rádobott egy lapáttal az előzőre. A befejezés sem lehetett volna ennél jobb. Nem vagyok nagy sorozat néző, sok klasszikus kimaradt, melyeket majd pótolok, de ez magasan ver eddig mindent.
Majd valamikor neki kéne esni és az elejéről megnézni még egyszer. Persze csak szolidan, napi 1-2 rész, ahogy az időm engedi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Pitterix
őstag
The Walking Dead S04 végigpörgetve.
Nem értem a fanyalgókat, hogy mi nem tetszik ezen a sorozaton.
Nincs semmi baj vele szerintem. Nem lehet benne mindig harc, mert akkor meg az lenne a baj. Teljesen rendben van ez így, vagy volt, hogy berendezkedtek Rickék és éltek mint hal a zavaros vízben. Volt némi akció, volt némi dráma, pont akkora mennyiségben minden, ami éppen megfelelő. Nekem nagyon bejön eddig ez az éved. Én azt mondom, csak így tovább. Bár, most hogy vége a sittnek......"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
válasz bambano #9674 üzenetére
Nem értem miért lovagoltok Riveren. Na nem úgy
A Doctor és az ő idővonala pont ellentétesen találkozik általában, ez sokszor ki lett fejtve benne, éppen ezért bármikor képbe jöhet. És mint kiderült SPOILER ON Amy és Rory lánya, aki a Tardisban fogant, így alapból egy Time Lord féleség és feleség SPOILER OFF
Az meg, hogy börtönben van, pont ezek miatt nem jelent semmit, mint eddig is tudtuk, már többször is megszökött onnan, így került képbe mindig
Egyedül azt sajnálom, hogy a SPOILER ON doktor lánya vonalat nem vitték tovább (eddig), az is érdekes lett volna. SPOILER OFF
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #9678 üzenetére
Spoiler
A Doctor lányát játszó színésznő ugye David Tennant felesége, nem hiszem, hogy ő már szerepelni fog (ha csak más nem alakítja a karaktert). De amúgy tényleg furcsa, hogy behozták őt a történetbe, aztán nem kezdtek vele semmit. Jobb lett volna, ha nem is lett volna inkább.
-
-
spammer
veterán
válasz bambano #9680 üzenetére
A történetbe vissza lehetne hozni, csak Tennant után/miatt nekem lehet, hogy kicsit furcsa lenne. Viszont Moffat nem nagyon hozott át karaktereket a Russel érából, ha jól emlékszem, pláne nem 1 epizódos karaktert, akit csak bedobtak egyszer és aztán lógva hagytak azóta is, már jó pár éve.
-
törölt tag
Downton Abbey 1. évad
Meg kell jegyeznem, hogy 80%-ban Csengetett Milord, csak komolyabb hangvétellel. Még a család és a személyzet struktúrája is ennyire egyezik. Ez kicsi csalódást okozott, ami még mindig tart, nem szeretnék utánzatot nézni.
Ettől függetlenül viszont zseniális. Abszolúte leköt az a 40+ perc, nagyon hamar eltelik. Az összes színész nagyon jól játszik, Maggie Smith pedig fantasztikus arcokat tud vágni és a szövegeit is jól megírták. És az egész szórakoztató.
Viszont egyre inkább az az érzésem, hogy darálva jobb sorozatot nézni, mert ilyenkor az embernek nincsen ideje várni egy hetet, és egy akár rosszabb sorozat is (nem ez) élvezhetőbb.
Ami fura volt, hogy egyik részről a másikra ugrottak 2 évet, a hónapok is furán telnek, sajnos itt kicsit a történelem a minőség rovására ment. Viszont lehet még ebből jó is, hiszen van még 3 évad és remélem kinövi a hasonlóságot és fejlődik majd ez az egész.
-
törölt tag
válasz #54715584 #9683 üzenetére
Jah, kihagytam a lényeget: természetesen a karakterek nagy része szerethető, és van bőven ármánykodás is (amiket már szintén láttunk máshol), viszont az a nagyszerű benne, ahogyan a kialakult konfliktusokat elénk tárják és ahogyan az adott helyzetet megírták/előadták. És ez kell is, mivel dráma sorozat, és ez sikerült is nekik.
-
gyuromoj
veterán
Shameless S02
Még mindig tetszik, attól eltekintve hogy párszor már nagyon idegesítettek a dolgok és szereplők.
Mondjuk komolyabbra fordult a történet az első évadhoz képest.
Jöhet az S03.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bok92
addikt
Remélem, hogy jó a Suits. Mert ma délután elkezdem nézni...
-
törölt tag
Oooh, már annyi dolgot lezártak SPOILER Gallifrey is már annyiszor elpusztult/megmenekült SPOILER Sőt, már a doki sírjánál is voltunk, meg elvileg meg kellett volna halnia, aztán mégsem SPOILER !!44!!négynégynégy
Viszont tavaszig jön 4 sci-fi sorozat Bár ezekből 2 tini féleség lesz:
Helix
Intelligence
Star Crossed
The 100[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz #54715584 #9690 üzenetére
pont ezt nem értettem én sem, és erre utaltam logikai bukfencként, hogy mégiscsak időutazók... ha megbánta, hogy elpusztította Gallifrey-t, miért nem ment vissza rendberakni?
ha meg úgy érezte, hogy egyedül kevés hozzá, akkor a saját életének egy időszakában mindennap visszament volna ugyanarra az időpontra, akkor egyszercsak megjelenik a csatában párezer doki, és rendet rak.
vagy ha akkor, amikor Amy gyerekét elrabolják, össze tudta gereblyézni a neki szívességgel tartozókat, még a fejetlen szerzeteseket is, ezt nem tudta megtenni Gallifrey érdekében?
-
alratar
addikt
válasz bambano #9695 üzenetére
Mint tudjuk, a saját idővonalát nem keresztezheti és a történelem folyamát sem változtathatja meg.
PL. ott a Vezuvos rész.
SPOILER
Megfékezte a lávalényeket, de a Vezuv kitörését nem akadályozhatta meg, hisz az a történelem része.Továbbá egy régebbi részben mondta, hogy Gallifrey-n ídőpecsét van, így se ki, se be!
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
bambano
titán
válasz alratar #9696 üzenetére
saját idővonalát nem keresztezheti, feltéve, hogy nem 50. szülinapi különleges kiadásról van szó
amely időpecsét rákerült valamikor, tehát az előtte levő pillanatban még tehettek volna valamit. másrészt meg a saját elhatározásából ölte meg őket a pillanattal, ahogy a saját elhatározásából nem ölte meg őket második próbálkozásra. vagyis mégiscsak vissza lehet menni és módosítani lehet az időt egy-két bónusz pályán, akkor miért vártak ennyi ideig?
-
bok92
addikt
Bakker... Itt hogy lehet választani??? Hannibal, HoC, Orange,Banshee.. Ezekre mind szavaznék. Orphan Blak sem volt rossz, de szerintem a többitől elmarad... Utopia meg nem tudom milyen.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
spammer
veterán
Utopia jó, és csak 6 rész ha jól emlékszem. Ha tetszett az Orphan Black, akkor esélyes, hogy ez is tetszene. Mondjuk nem annyira pörgős, de azért van benne akció, menekülés, összeesküvés, ilyesmi... A képi világa és a zenéje brutál jó. Szerintem adj egy esélyt a pilotnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok