- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ván písz
Szinkron minősége borzalmas.
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
The Strain le lett zárva rendesen a 4. évaddal?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
markknight
veterán
Sajna ez a One Piece nálam is kuka lett. Túlságosan majmolni akarja az animét. Amúgy ezek a karakter stílusok (frizurák, ruhák) egyszerűen röhejesek. Komolyan, ki a franc öltözködne, jelenne meg így a való életben? Mondjuk Supermannek is kellett 40 év mire felfogták, hogy nem lehet rikító piros-kék alsógatyás ruhában előadni karaktert, mert a film az film.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Special Ops: Lioness
Kerek történet, nincs cliffhanger a végén.
Jó volt!⭐ Stella
-
attiati
veterán
Vegyes érzésekkel fejeztem be az 1923-at.
Lenyűgöző a képi világ, a körítés, jók a karakterek, a színészi alakítások !
A romantikus szálat túlzásba vitték a vége felé.
Ford papa monológja is sok lett, amit a családi vacsoránál nyomott a városokról és a városi emberekről.#69183 lezso6 +1
Nem illik ehhez a sorozathoz a meztelenkedés.
Sok részen át sikerült kihagyni belőle, akkor miért a végére hozták be?
Azon gondolkodtam, hogy esett a nézettség?Persze így is a kiemelkedő darabok között van, bárcsak ennyi hibája lenne más sorozatoknak.
-
válasz attiati #72462 üzenetére
Nem illik ehhez a sorozathoz a meztelenkedés.
De hát van jópár jelenet, ahol azok az emberek, s sokkal hatásosabb lenne az indián "integráció", ha nem lenne látványosan kitakarva minden. De hát ugye amerika prűd. A végét viszont én sem értem, hogy ott akkor miért kellett, az felesleges volt.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Tasunkó
senior tag
válasz lezso6 #72463 üzenetére
Lehet azért kellett így, mert a csupasz P a divat, és az meg nem lett volna korhű 1823-ban Meglátta a remdező, mondta hagyjuk akkor francba, nem állhat forgatás amíg mindenkinek kinő.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Fandango
veterán
válasz markknight #72460 üzenetére
Miért kéne, hogy köze legyen a valósághoz. Ez egy sorozat, ami egy kitalált világban játszódik, nem is értelek.
-
gerii
addikt
válasz Fandango #72465 üzenetére
Elkezdtem nézni, addig amíg a ratyi Jack Sparrow a süllyedő ladikján nem majomkodott, és kinyomtam a francba, nekem még egy ilyen újabb fantazi sorozat nem kell. Elindítottam a Witcher legújabb évad fene tudja melyik részét, hajón voltak azok is, ratyi muzsikusokkal, végigszenvedtem az epizódot, egyszer csak vége lesz ennek az évadnak gondolattal.
Azután elindítottam az Aljas nyolcast, és néztem egy fasza, minőségi, szórakoztató művet.De most tényleg, van aki talál valami nézhető műsort ami leköti az embert netflixen, vagy akárhol?
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72460 üzenetére
Pedig az lenne a baj ha nem majmolná az animét vagy inkább a mangát. A jelmezek és sminkek nagyjából a helyükön vannak. Kb. a felénél járok és engem az zavar hogy Usoppnak nincs meg az a jó Pinókkiós orra, a másik meg hogy Kobi túl akarja játszani a szerepét. Mémekből láttam egy 3. problémát ami még odébb van, de a 3-4. részig rendben van a live action.
-
Fandango
veterán
Én bőven találok nézhető műsort, de hát ezért vagyunk különbözőek, különböző ízléssel.
Nekem inkább az a gondom, hogy időm alig van sorozatot/filmet nézni.
HBO Max, SkyShowtime, Prime Video, Disney+ ahol előfizetésem van.
Apple TV+ azt időszakosan szoktam előfizetni vagy promóciós kóddal nézni. Netflix-es tartalmat pedig virágboltból szerzem.[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz markknight #72469 üzenetére
De arra adj már magyarázatot, hogy miért kellene úgy kinéznie mit a való életben?
Ez egy fikcióra épülő sorozat! -
markknight
veterán
válasz lezso6 #72471 üzenetére
Pontosan, kifejezetten röhejes. Talán nem is az a baj, hogy elrugaszkodtak a valóságtól, hanem, hogy olcsó műanyag szaga van sok dolognak, mint amikor elmész mondoconra és látod a papírból, műanyagból összerakott bazi nagy, aránytalan kardokat meg karton jelmezeket. Persze, annak is megvan a helye, de egy sorozatban azért ilyeneket nem szívesen nézegetnék. Erre mondom azt, hogy ami animében okés az live actionben nem.
Szerencsére nem ilyen Power Rangersesen gagyi, de nem sok kell már. Vagy a többiek szerint ez is ok?
Vagy például itt van ez a bolond ebből a zseniális filmből Ki hordaná így a haját a való életben? Látszik, hogy vért húgyoztak a fodrászok, hogy olyan hajat csináljanak mint az animében volt, de nem jött össze.
Lehet szépen és értelmesen újragondolni, meg lehet fanservice-re venni a figurát és a lehető legkevesebb energiát belerakni.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz markknight #72474 üzenetére
Szerintem engedd el, a One Piece mindig is komolytalan volt minden téren, ennek ilyennek kell lennie.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz markknight #72474 üzenetére
Én értem mire utalsz, egyértelműen bele akartak vinni egy kis animes beütést, de úgy hogy ne legyen túl gyerekes.
Nem ismerem én se korábbról de szerintem jól áll ez így a sorozatnak. Pont a határon mozogJanaboy
-
mobilizmo
addikt
válasz Fandango #72475 üzenetére
Attól mert a történet fikció, azt a kort nagyon is valósághűen próbálja bemutatni. Az egész Yellowstone széria erre épül. Tehát ha valami nagyon kilóg belőle az nem jó.
Ugyanez a probléma a Besúgóval. Hangsúlyozták a készítők, annak ellenére, hogy vannak benne karakterek akiket valós emberekről mintáztak az egész történet kitalált. Ők csak azt a korszakot, a hangulatát szerették volna a történeten keresztül bemutatni. Véletlenül pont akkor jártam én is főiskolára. Nagyon nem ilyen volt akkor már élet.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
bobalazs
nagyúr
Foundation 0208 ez igen, nem semmi rész volt!
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz attiati #72462 üzenetére
Hali!
Ha nézted az 1923-at (ami szerintem meg sem közelíti az 1883-at semmilyen téren), akkor javasolnék egy talán kevésbé ismert western sorozatot. The Son
Bavallom leraktam a hajam Pierce Brosnan játékától[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
stoon
addikt
válasz bobalazs #72480 üzenetére
az első évad 10 részes volt! ez is annyi lesz?...mert akkor még lehet fokozni... szerintem is eddig ez volt a legjobb rész!
szegény csápos állatkát sajnáltam hogy kipurcan , mielőtt befejezhette volna.... steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
markknight
veterán
Ahsoka:
A marokkos teóriák szépen megbuktak nade végre történt valami. Jó rész volt. -
Bad Pritt
félisten
válasz markknight #72491 üzenetére
Jó nagy blöff volt Filoni részéről ez a karakter, elég gáz, hogy ilyeneket kell csinálnia. Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
sp8787
addikt
Drops of God - naaajsz
Justified: City Primeval - nezhetetlen, a fekete,ronda,dagadt no kvota-t sikerult letudni
Under the Banner of Heaven - ezt nem ertem mirol akart szolni/kihez akar szolni a butasag ilyen dozisu prezentalasa. Undor es megvetes cca ennyit erdemel.
-
bobalazs
nagyúr
Justified: City Primeval nem tudom miért ekézik többen is, bár az eredetihez sok köze nem volt, és a végén nagy a cliffhanger, de azért minden részben történt valami, és nem ült le a sorozat. Most nem hillbillykről szólt hanem urban karakterekről mint amilyen a címe is.
-
bobalazs
nagyúr
The Walking Dead: Daryl Dixon, is earning early praise from critics as the best Walking Dead in years.
Na még egy spinoff! Ez már hányadik?
-
markknight
veterán
Ahsoka:
Amúgy Anakinnak miért volt más kardja? -
stoon
addikt
válasz markknight #72491 üzenetére
Ez a Sabine téleg ennyire balf@sz ? ki kéne írni már a sorozatból ezekkel a sok felesleges számithatok rád....persze ....de tuti ....ja tuti ....nade tényleg tuti?..... ja ....de akkor most ezer százalék.... jjaa , de azért sem azt csinálja....fél epizodos monologokkal már bekaphatnák kezd becsúszni az obiwan alá...nem valami sok kreatív ember dolgozik náluk.... #72497markknight: eleve minek volt "ott" , ha valaki ott lehetett volna az Briger, és ráadásul fiatalon...... [ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
paatrick
őstag
válasz bobalazs #72496 üzenetére
Na meg mit jelent az hogy "as the best Walking Dead in years." Mikor én abbahagytam a sima Walking Deadet a 7. évadban valamikor már akkor is full trash csikicsuki kategória volt. Fear The Walking Dead szintén bebukott 2 év alatt. Ez volt 6 éve szóval akkor az azóta még rétestésztázott Walking Deadeknél "jobb", ettől kéne hasra esnünk?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest