Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Megnéztem én is a Last of Us harmadik részét és baromira haragszom Druckmann-re és Mazinra, de nem azért, mint sokan mások. Pontokba szedve:

    - Ez nem Last of Us. A játékban pont az volt jó, hogy még Bill és Frank sztorija is azt bizonyította, hogy nincs jólét ebben a világban és Frank le akart lécelni Billtől, mert már képtelen volt elviselni őt. Joel annak ellenére került közel Ellie-hez végül, hogy hozzájuk hasonló példák voltak a szeme előtt a világvége óta eltelt időben. Egy negatív páros voltak ők is, amihez aztán mi játékosként szolgáltattunk ellenpéldát.
    - Ha viszont elfogadom, hogy létezhet efféle idill egy ilyen világban, akkor tényleg jó kis sztori... lett volna 90 percben. Viszont így ez a négy, egymástól időben távoli szemelvény az életükből nekem nem adta át úgy az életüket, ahogy szerintem a készítők szerették volna annak ellenére, hogy a két színész túlzás nélkül tökéletesen játszott és a pátosz is 100%-ra volt tekerve az On The Nature Of Daylighttal a végén. Azt érzem, hogy egy teljesen más témájú sorozat filler epizódjaként eltékozoltak egy amúgy gyönyörű történetet és ez kicsit szomorúvá tesz.
    - A végén a levél totálisan indokolatlan és erőltetett foreshadowing volt, nem is értem, Druckmann ezt hogy gondolta komolyan, mikor videojátékokban gyakorlatilag ő honosította meg a show, don't tell diszciplínát. Amatőr megoldás.

    Őszintén szólva három rész alapján amúgy eddig én nem érzem azt a végtelen átütő erőt ebben a sorozatban, rengeteg hülyeséggel van tele, összevetve pl. a Walking Dead első évadával ez épp csak középszer.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák