Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Bodsa

  csendes tag

  válasz k. #458 üzenetére

  Hajó!

  Uh még gyorsan egy kérdés, amíg el nem felejtem :

  - Az egér touch padot ki lehet kapcsolni valhogy ( olyan módszer ami nem a driver leszedése ), mert van rendes egér és tökre zavar internetezés közben, ha véletlenül rányomok, az oldal meg elugrik például.

  Ha már így rákérdeztél, egy kis felhaszálói tapasztalattal, véleménnyel megfuszerezve elárulom a típust:

  SONY VAIO VGN-SZ1M/B

  http://www.acomp.hu/usr_cikkek.php?cikk_id=124&session=MzI1MjU2MTc=

  Tettszik: :DD :C

  Nagyon szép, design-os külso, kellemes tapintás. A képernyo nagyon szuper, az arányokat és a színeket is jól eltalálták. 13'-os létére olyan mint ha 15-ös lenne a 16:9 miatt. Csendes és könnyu. Az akksija tényleg sokáig bírja és sok féle power shame van.
  Ez a gép, típus nagyon jó ár-érték aránnyal bír sztem, nem kellett sokat gondolkoznom a döntéssel: jó proci, videókártya, képernyo, design, akku, könnyu és Sony...


  Nem tettszik: :W :( :((( :W

  A dvd meghajtó elég gyenge konstrukciónak tunik, sott maga a gép háza is kicsit ropog, hajlik, a képernyo csuklóforgója könnyen kopik. Csak két usb port van. A tápkábel csatlakozója könnyen kontakt hibás lesz, ha már picit is elmozdul a kábel, de lehet ezt is megnézetem a szervízzel.
  Recovery-nél újra akarja telepíteni azt a sok, általam nem használt szoftvert, és olyan idegesíto módon, h amíg ezt nem teszem mindig megjelenik indításkor egy üzenet amire kattingatni kell,h belépjen a winfosba... :O :W


  Most ennyi jutott eszembe róla két hónap használat után... :))


  Üdv Bal

  U.i.: köszi a vaio linket a driverhez

Hozzászólok Aktív témák