- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz rumos14 #2504 üzenetére
Illetve most már tudjuk, hogy mit pakoltak ki az A3000-hez.
Egy dolog nekem nem tiszta. Az rendben van, hogy a manual obikkal lesz AF, de annyira a canon/nikon üvegekről beszél a csóka, hogy nem tudok elmenni mellette, hogy rendben felrakjuk lesz AF, de a modern obikon nincs blende gyűrű. A rekeszelést hogyan oldják meg, van olyan adapter, ami tudja, de AF-t nem visz át? Ilyenről nem tudok.
Szóval elsőre számomra ez csak arra megoldás, ahol van blende gyűrű, tehát a régebbi obik.Még egy dolog nem áll össze nekem, de itt lehet az ismereteim hiányosak. Az obiban a fókuszálás során megteendő lencse mozgások nem eltérőek? Gondolok arra, hogy egy tele obinál többet kell mozogni mint egy rövidebb obinál. Meddig elég a 18mm mozgás?
A szenzor mozgatás felhasználható arra, hogy növeljük az obi kihuzatát és egy normál obit alapból fizikálisan közelpontra tekerve a szenzor mozgatással kissi makró felé elmenjünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi haladó szinten
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- További aktív témák...