Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Megvan a 49XD7005. Háááát nagyon vegyesek az érzelmek. Nekem nem tetszik, éppen az történt amitől féltem. Ha szemből nézem, és jó minőségű az adás akkor akár nagyon szép is lehet a kép, de amint mozdulok bármerre szürkül-kékül a kép leginkább a sötétebb árnyalatoknál, pl ha szélesvásznú a kép akkor a sáv nem fekete hanem inkább kékesszürke.Oldalról sokkal rosszabb. Bármit bárhová állítok nem változik. A fura hogy ahol néztem Sony tv-ket nem láttam ilyennek. Egyet láttam használtan háznál, igaz az 8005C volt ami egy évvel öregebb modell de ott sem láttam ilyet. Valahogy ez nem igazán tetszik. A színek szépek, de esti jeleneteknél valahogy olyan mint egy alsó kategóriás 90e ft-os lcd tv. Éppen ez miatt nem akartam olyat venni. :( A boltokban is szép a képük, oldalról sem látok ekkora fakulást.
    A droiddal nincs gondom, de annyira elájulva sem vagyok tőle. Egérrel kezelni sem egyszerű a böngészőt egyelőre. Pendrive-ot usb hosszabbítóval nem ismer fel, eddig bármilyen eszköz amit használtam ezzel a hosszabbítóval működött.
    Másnak is ilyen a 49XD7005?
    14 napig visszavihetem, de anyukámnak vettem ő meg nem az a típus aki szeretné visszavinni, de én jót akartam neki a plazma után és ez valahogy mégsem az. Az sd adások viszont anyira szétesnek kockásodnak hogy nem tudom mit hova állítsak hogy javítson rajta. A beállítások néha macerásak, nincsenek olyan dedikált gombok a távon a sok felesleges helyett amik kellenének pl. képarány állítás, mertaz összevissza megy sajnos. A táv jelét is eléggé nehezen érzékeli, ha nincs a tv-re irányítva nem reagál. Vajon a 8-as széria már jobb valamivel? Vagy mégis muszáj lesz valami VA panelos tv-t venni :(
    Van egy csomó beállításaminél nem veszek észre különbséget, mire ó pl a Motionflow és társai? Van egy mód amitől igen sötét lesz a kép, jobban is nézne ki de a fényerő maxra tolva is kevés olyankor. nem értem az mire lehet jó, most nem tudom mi is a neve a funkciónak.
    Mit érdemes és hová állítani?

    Ja, és milyen app az ami jó távirányítónak? Mert a sony féle tv táv app eléggé vicces, nem sokra jó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák