Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dj Neo

    tag

    válasz Wictor #1781 üzenetére

    Egyébként próbáltad már másik töltővel is?
    Mivel úgy tudom, akkor villog a piros led, ha úgy akarod bekapcsolni, h le van merülve fullra az akksi...
    Egyszer a T610-esemen volt ilyen, elromlott a töltő, bevittem a telót, nem találtak rajta semmi bajt, akkor mondja haverom, h próbáljuk meg az ő töltőjével, és lám, csoda történt :) ! Egyből be tudtam kapcsolni, és egy töltőcsere megoldotta! Szval sztem próba cseresznye :D !

    Más: Mondtam, hogy K800-asomnak az volt a baja, hogy este nem akart fókuszálni, csak villogott a piros bemérőfény, azt annyi, bármennyire is nyomtam az oldalsó gombot, nem fényképezett! Ha a joy-t nyomtam, akkor meg fókuszálás nélkül , de nyomta a képeket!
    Mivel Kalocsai vagyok, Pestre szól a garim, felgrottam, hogy felvigyem a telót, márc 13.án beadtam, mondta csávókám, hogy SE-hoz viszik, szval nem rajtuk múlik, h mikor lesz kész..., de szerinte szoftverfrissítés lesz, mivel még az R1CB001-es szoft van rajta, azt mondta, az a legelső, vagy legrégebbi(vagy mi), és szerinte csak az a baja...
    Úgy volt a héten kész is lesz, felhívtam szerdán a csávó, azt mondja, még nem jött meg, majd hív...
    Lebeszéltem haverommal, hogy majd elugrik érte, ha szólok neki, ő általában 4 körül indul pestről péntekenként, szval azt mondta, még előtte értesítsem...
    Pénteken is várom a hívást, semmi..., és 4óra10 körül szóla csávókám, h lehet menni a telóért, az mondom köszi :((( :o !
    Most meg egy régi Szarszung E710-emmel szívok, mert nem lehet vele rendesen telefonálni, nem keres rendesen hálózatot, és már teljesen kiakaszt :O !
    Csak jövő hét péntekre lesz telóm... :O !

Új hozzászólás Aktív témák