- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
András4
csendes tag
-
András4
csendes tag
válasz hodostamas #1552 üzenetére
Nem azzal hanem a Camtasia Studio 8 progival.Szóval akkor az én nyelvemre lefordítva, a kamera beállítás maradhat csak a programba állítsam át mielőtt lementem?
-
Pompi
MODERÁTOR
!!! Figyelem a következőket mindenki csak saját felelőségére, a gép megbontása garancia vesztéssel, szakszerűtlen babrálása pedig meghibásodással is járhat !!!
Szétkaptam én is a kamerát, beállítgatás majd holnap lesz, valami kinti témán. Viszont én az eddigiek ellenére a melegítős megoldást javaslom. Szigetelőszalag többszöri körbetekerésével és kombinált fogóval próbálkoztam, és azon kívül, hogy a szigetelő szalagtól ragacsos lett a lencse és a többréteg szigetelés ellenére is nyomot hagyott a fogó a peremen sokminden nem történt. Ellenben hajszárítóval kb. fél percig melegítettem és gyönyörűen eltekeredett a lencse, elég feszes maradt, beállítás után további fixálás nélkül is meg tud majd maradni szerintem.
Egy betekintés kicsit a kulisszák mögé:
Feel Good Inc.
-
-Mosquito-
őstag
válasz András4 #1545 üzenetére
Bocsi, de kevered a micro sd kártya 8,16,32Gb felvételi idejét,meg az akku rendelkezésre álló idejét. Akku idő VGA esetén 85-(125) perc, zárójelben Wifi OFF-kikapcsolt állapotban. Kézikönyv jobb felül letölthető.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
András4
csendes tag
válasz -Mosquito- #1556 üzenetére
Olvastam a kézikönyvet,én csak azt néztem hogy a kamera mennyi időt írt ki.
-
barack1997
senior tag
Hali!
VCT-AMP1 monopodja van valakinek ? Jó cucc ? Tetszetős, lehet veszek egyet, egy két koncertet jó lenne felvenni a kamerával majd Soundon
-
Akidobos74
aktív tag
válasz mézespálinka #1544 üzenetére
Kis patentos megoldás féleség tartja még. Pulcsi belsejével a lencsét told és az ajtót húzd, kijön. De inkább az ajtót ne erőltetsd.
-
mézespálinka
senior tag
-
loosht
senior tag
Jelentem a paypal dispute (igaz csak második körben) eredményes lett és vissza kaptam a pénzt lightinthebox-tól.
Rendeltem egy ilyet. Kb. 20-25 percet mentem vele elég szar, rázós úton. Végig a motoron volt és nem esett le. A bukóra is szépen feltapadt. Azt igaz csak úgy teszteltem, hogy megfogtam a kameránál fogva és ráztam kb fél percig, de onnan se esett le. Az autóra is feltapadt szinte bárhova és elég masszívan tartott. Majd azt is letesztelem menet közben.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Nekem van ilyen tapadógorongos, meg egy másik fajta is, aminek rövidebb a szára, igaz én szélvédőn belül használtam még csak.
És ma megjött a február 25-én rendelt és 27-én feladott sj3000 skeleton tok is, ebayes.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
DigitXT
nagyúr
Két db volt egyben, 2x2-t rendeltem, mivel kellett egy a kollégának is.
Tapasztalatokat megosztom, amint lesznek, most éppen töltődik...
Mindkét kamerám 115-116 perces üzemidőt tudott, ehhez viszonyítok.
kistrojak: remélem hasonló jó tapasztalatokról számolhatok be.Ui: 02/24-én rendeltem, most pénteken (6-án) már hozta is a posta.
Remélem nem robban fel semmi, elvégre nem Li-Po...[ Szerkesztve ]
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Tegnap ismét jött egy csomag Kínából.
A méretproblémás keret és a bizonytalanul rögzíthető gömbcsuklós adapter után végre egy olyan kiegészítő, amiről már első ránézés után megállapítható, hogy jól használható. Két plusz talpat is adtak hozzá, így több rögzítési mód is kipróbálható.
[link]Tudtok olyan videószerkesztő programot javasolni, amivel kitudnám takarni a km órát?
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
-
dbala
tag
válasz zozohoho45 #1568 üzenetére
Ezzel, hogy oldod meg, hogy függőlegesen álljon a kamera ne vízszintesen? Ehhez is kell egy gömbfej, hogy el tudd fordítani vagy hogyan oldod meg? Feltéve ha sisak oldalára rögzíted.
Én is rendelés előtt vagyok és gondolkodom a megfelelő rögzítésen bicajos sisakhoz. -
dbala
tag
válasz zozohoho45 #1573 üzenetére
Köszi a képeket. Ez a tépőzár mennyire erős?
-
bartal996
tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám!
Ma elmentem dokihoz motorral, a fejemen ottvolt a kamera, itthon beindítottam(el is indult), de mikor ott megnéztem már ki volt kapcsolva a kamera. Próbáltam feltenni a telefonomra videot a váróban, de a telefonom enm tudta megnyitni. Most hazaértem, és rámásoltam a gépre, ugyan azt irja, hogy " A windows media player hibát észelt a lejátszás során." Vasárnap elmentem vele, ott még jóvolt, felvettem 40 percet egyhuzamban, utána is eldinditottam, de azt sem tudta már lejátszani.. Mi lehet a baja?? Még van rajta 24gb szabad hely. Akksi teljesen feltötlve. Már meglett 2x formázva.
Egy 1800 Ft os 32gb os eBay-es memória kártya van benne, nagyon arra gyanakszom.. szerintetek?? -
zozohoho45
tag
Halihó!
Már nekem is csak a nyitott SJ tok hiányzik a boldogsághoz.
Egy kis összegzés: - sony AS-20 ; nyitott keret mobilhoz /sajnos nem jó a kamerához/; mini, három poliplábas állvány /ezt miért?/ ; gömbfej adapter /talán jó lesz a polipos állványhoz/ ; sisakhoz rögzítőszett, amivel gopro tartozékokkal is használható a sony / nincs ilyen gopro-s cumóm/ ; 32 GB kártya / ez akármibe is jó lehet/; egy kerékpárhoz is használható vízhatlan mobiltartó /végül is kell egy ilyen tartó a mobilhoz vagy nem?/
és még úton Kínából hazafelé egy skeleton tok, amit a sisakon oldalra felszerelve talán hallani is lehet mikor, mit pittyeg a kamera. Ennyi!Szép napot!
-
bartal996
tag
válasz Attila444 #1580 üzenetére
Több mint fél éve vettem.. Eddig nem volt különösebb baja azthiszem, haverral együtt vettük, neki is tökéletesen üzemel.. Vagy ennyi volt?
Tudna linkelni nekem valaki egy eBayes 32GB-os memória kártyát, amit esetleg magának is vett és bevált? Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Büszke
csendes tag
válasz bartal996 #1581 üzenetére
Szia.
Ennél az eladónál nézelődj:
sinceritytrading[ Szerkesztve ]
Honda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!
-
werszomjas
addikt
válasz bartal996 #1581 üzenetére
Én ilyet vettem.
Meg vettem a felettem linkelt Transcend-et is, azt online lehet csekkolni serial alapján hogy eredeti-e és igen, az
lightinthebox-on február 21-én rendelt skeleton tokot ma végre postára adták
Gokarthoz milyen felfogatást ajánlotok? Sajnos nincs saját sisak, így az kilőve, mivel az ottanit nem ragasztgathatom össze.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
bartal996
tag
Köszönöm szépen a gyors és őszinte válaszokat! Mivel mind a hárman, ugyan azt az eladót írtátok, nekem ennyi elég is, én is tőle veszek, már csak az a kérdés, hogy Transcend vagy Samsung.. Inkább Samsungra hajaznék, az mégis csak Samsung nem?
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Az is jó vétel!
Egy kicsivel gyorsabbnak tűnik a Transcend. /Van egy-egy darab mindkét kártyából./
Majd félév múlva újra megbeszéljük, hogy fake vagy nem fakeSzép napot!
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
Épp ma akartam én is elkezdeni levelezgetni, meg dispute-ot nyomkodni, erre ma jött a levél, hogy feladták a tokot.
Pont 3 hét volt.Újabb 3 hét mire ideér majd.
Az ünnepek miatt számítottam csúszásra, de azért az ünnep után 2 héttel feladni pofátlanság.
Részemről LightInTheBox nem ajánlott bolt.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
bartal996
tag
válasz zozohoho45 #1587 üzenetére
Nekem a gyorsaság a legkevesebb.. Le sem tudom írni mennyire utálom azt mikor tele van egy kártya fontos cuccokal, és egyszer csak elromlik.. Lényeg az, hogy bírja.
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Basszuskulcs!
Megnéztem és sajnos én is a Light-os forrásból rendeltem.Még reménykedem, hogy idén megkapom az SJ skeletont. /nem néztem, de remélem nincs benne az összefoglalóban!/
Szép napot!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz zozohoho45 #1590 üzenetére
"remélem nincs benne az összefoglalóban!"
Benne volt, de pár napja kivettem a tapasztalatok alapján.
Feel Good Inc.
-
zozohoho45
tag
Halihó!
Nagyon jól tetted!
Köszi!
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz bartal996 #1586 üzenetére
A Transcendről annyit, hogy saját mérésem szerint egy USB3-as eszközben 20MB/s írást és 80MB/s olvasást tud ez a kártya.
Feel Good Inc.
-
DigitXT
nagyúr
Na, teljesen jók ezek. 22 grammosak, a gyári akku 25 gramm, mindkét
kamerát kifuttattam lemerülésig, s mindkettő ~103 percet vett fel.
Ez egybevág a korábbi állításokkal, hogy valamivel könnyebb, valamivel
kevesebbet vesz fel, viszont ha figyelembe vesszük, hogy töredék áron:
best buy. Most került fel éppen az edzésvideó három kameraállásból
(FZ1000+2xAS20). Úgy néz ki a fájlok közt képkockát sem dob el.Valamit ugyan vacakolt a VirtualDub, hogy az utolsó 7 képkockát nem
dekódolta, de AviSynth-tel összerakva nem is láttam, hol a fájlhatár.[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz DigitXT #1595 üzenetére
Reméljük, hogy 30 feltöltés után sem veszít sokat majd az "erejéből".
Amúgy én PH-ról vettem Seederking fórumtárstól 5000-ért class 10-es kártyát. Eredeti és 1 év garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
Ha már akksi. Tavaly vettem családizásra egy HDR-CX240E-t, ugyanez az akksija
-
loosht
senior tag
SJ3000 vízálló tok tapasztalatok:
- a kamera egy picit mozog a házban, de ezt könnyű orvosolni
- a gomb jól működik, nem megy be mellette a víz, viszont érdemes leragasztani valamivel a kamera gombját, mivel a tok gombja fém. Ezzel elkerülhető az esetleges karcolás
- egy nagyon picit vinyettál. 170°-nál picit belátszik a tokÉs íme két tesztvideó a minőségről:
- eredeti tok
- SJ3000 tokForrás: gopro-club.ru
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest