- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Sziszifeca #5950 üzenetére
Rosszabb talán nem lesz, de a Win10 tud izgi dolgokat...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
nazar
csendes tag
Sziasztok!
Skypeolnék de a fogadott hang hihetetlenül torz. A zene viszont szépen szól skype-on kívül. Van valami tipikus probléma ami így jelentkezik? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
nazar
csendes tag
Köszi, lehet, de egy pár dolgot még el tudok mondani. Win 10 fut a gépen, friss rendszer amit nem én raktam föl. Gyári driverek rajta vannak. A upc-s modem 2 méterre van a notitól és a teszt hívás is torz. A net jel erőssége teljes. Próbáltam szórakozni a sztereó keverővel meg kikapcsoltam a javításokat (mert a microsoft azt javasolta) a mikrofonhoz. A net sebességre én is gyanakodtam, de egy ilyen nettel manapság szerintem szaladnia kéne..
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van egy olyan problémám, hogy ha felhívnak Skype-on akkor elmegy a hang. Nem csak a skype-ot nem hallom hanem semmit. A keverőben nem látszik semmi változás, ugyanúgy jelzi a hangerő mozgását mintha lenne hang, csak éppen semmit nem hallok. A hang már rögtön akkor elmegy amikor hívnak nem csak a hívás felvétele után.
Valaki találkozott már hasonlóval ?
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz LamerGyuri #5958 üzenetére
Sziasztok,
nekem a múlt héten feltelepült Win10 alatt a 11.14.675.0 verzió.
Ezzel kapcsolatban van tapasztalata valakinek?
Lenne pár kérdésem...
Illetve ha itt nem jutok előrébb, akkor hová lehet írni magyarul az MS ügyfélszolgálatának?
Üdvgyulaszu
-
-
veterán
válasz gyulaszu #5961 üzenetére
Elvileg a Win10 verzió automatikusan indul mindig, vagyis kapsz értesítéseket.
Ha beszélgetések eltűntek, akkor nincs igazán mit tenni. A desktop verzióban benne vannak? Esetleg megpróbálhatod újratelepíteni a Win10-eset (vagy csak ki-be jelentkezni), hátha leszinkronizálja.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
gyulaszu
senior tag
-
veterán
válasz gyulaszu #5963 üzenetére
Win8 óta léteznek PC-re is a Modern (metro/csempés) alkalmazások, most asszem UWP a rövidítésük... Azokat a Windows Áruházból lehet letölteni, illetve a Skype-ot alapból tartalmazza a Win10.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tempx
tag
Sziasztok!
Asztali Skype telefont szeretnék, fizikai gombokkal (tehát nem régi smartphone), nem Voip / DECT , nem Skype for business.
Csak régi, nem támogatott / nem létező termékeket találtam pl:
[Belkin F1PP010EN-SK]
[RTX4088]Igazából ez a Belkin F1PP010EN-SK tökéletes lenne csak már nem lehet kapni
Annyi lenne a cél, hogy egy asztali(szerű) telefonnal tudjam használni a Skype előfizetésemet (tehát ne kelljen otthoni voip hálózat, voip előfizetés)
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
thx
-
ph2012
senior tag
Feltörték az outlook fiókomat, Angliából belépett valaki. Kaptam erről egy Microsoft értesítést. Emiatt megváltoztattam a jelszavamat és sorra változtatom meg több (Facebook, Gmail, stb) jelszavamat is. A Skype jelszavamat is meg akarom változtatni.
A Skype weboldalán a jelszó módosításnál ezt látom: [link]. Ha itt továbblépek akkor az outlook jelszómódosítás folyamata kezdődik el.
Ez azt jelenti, hogy ha az outlook jelszómódosítássál a Skype jelszava is megváltozott? Egyforma jelszava van a kettőnek?
Köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok
Hogy lehet rávenni a szkájpot hogy ne maradjon a tálcán mikor becsukom?
Amikor a kompatibilitásnál átállítom..
- vistára akkor kiakad és nem indul be.
- 7 vagy 8-ra ott marad a tálcán -
Fürkésző
tag
válasz Bal0924 #5970 üzenetére
Szia!
Skype csak az értesítési területen
Beállítás, hogy a Skype ablakát bezárva eltűnjön az ikonja a tálcáról, és csak az értesítési területen (a jobb alsó sarokban, az óra mellett) maradjon egy kis ikon:
Eszközök - Beállítások - Speciális
Bejelentkezett állapotban a Skype megjelenítése a tálcán - pipa törlése[ Szerkesztve ]
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
pinnacle
nagyúr
Milyen linket kell megadni, hogy ne csak 1 napos vendég fiók legyen? Vagy ez csak erre jó, ha tartós tagságot szeretnék adni a Skype csoport tagjainak, mindenkit egyesével kell felvenni?
-
csucsotke
aktív tag
Itt egy jó kis videó a skype update kiiktatásáról. Nekem sikerült vele.
-
olle
senior tag
Sziasztok.
Nemsokára Amerikába utazok pár hónapra. A munkám a telefonhoz köt. Néztem hogy van Skype egyenleg. Szeretnék kintről Magyar vezetékes illetve mobilszámokat hívni. Vajon ez működhet?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Fürkésző
tag
A MS kitalálta, hogyan veszítheti el a Skype-hoz még ragaszkodó felhasználóit is:
Radikálisan megújul a Skype
Lehet tiltani a frissítéseket! Egy évre talán el lehet vele halasztani a majmolós verziót. Aztán mókolás nélkül már úgysem enged belépni a többé-kevésbé normális verziókkal.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
deedee
őstag
Üdv!
lenne egy kissé talán buta kérdésem.
A laptopomon a skype-ot "rendesen" tudom kezelni. na de az asztali gépen ott a win10-es /beépített, integrált, microsoft-os skype????/ esetén megáll a tudomány. Hogy a rossebbe lehet törölni a beszélgetéseket, a naplót? A laptopon megtaláltam, de ezen a "másik" skype-on nincs ilyen "gomb-fül stb".
Totál más a két kezelőfelület. Vagy ez csak valéami spéci microsoft-os skype akar lenni?
-
deedee
őstag
egyébként az asszonynak vannak benne fontos kontaktjai stb, így felőlem használhatná, csak törölni kellene belőle korábbi üzeneteket
ha feltelepítem a "rendeset", akkor ha belép a felhasználójával, importálódnak a kapcsolatai?
ezt a beépített verziót lehet nullázni, törölni?
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
írok újra, mert kezd "kiakasztani" ez az új verzió erőltetése...
Előzmény: a múltkor rákattintottam a frissítésre és ezután feltelepült 11.16.595.0
Ezzel párhuzamosan fenn van még a gépemen a 7.35.0.103 verzió is.
Jelenleg ezt használom még mindig, mert az újban nem látom a régi beszélgetéseket.
A régi verzió minden indításkor felajánlja, hogy frissítsek az újra
Tényleg lehetnek ennyire amatőrök, hogy nem veszik észre, hogy már fen van a gépemen?
Hol lehet az ügyfélszolgálatnak írni, hogy nem látom a régi beszélgetéseimet az új verzióban?Ja és még valami: ma hajnalban eMail is jött, hogy július 1-től már nem használható a régi verzió.
Kaptatok ilyet Ti is?
Üdvgyulaszu
-
gforg78
csendes tag
Üdv, mindenkinek!
Tudja valaki, a desktop verzió miért nem letölthető a hivatalos honlapról? Egy régebbiről pedig a bejelentkezés nem megy, hiába jók a login adatok...
Ja, Win7, SP1
Tűzfal szabályok törölve, Skype újratelepít, futtat, tűzfalon kienged...
G.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz gyulaszu #5989 üzenetére
Szerintem itt mondjuk 7.0 alatti verziókat értik. Nem is lenne értelmes lépés megszüntetni a "klasszikus" Skype-ot, hiszen akkor azzal dobnák az összes nem Win10 felhasználót... (oké van webes verzió is, de hát na...)
-
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
-
RexpecT
addikt
Hihetelen, hogy ez a Skype egyre sz*rabb. Nem elég hogy az új Windows 10-es kliensbe nem lehet keresni az adott beszélgetésben(vagy én nem jöttem rá), de több sort sem lehet kijelölni.
Csak így tovább
[ Szerkesztve ]
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Office 365 előfizetéshez kaptam havi 60 perc skype beszélgetést vezetékes valamint mobil irányba. Telefonról használnám (android), ugye vonalas irányba semmi probléma mutatja, hogy mennyit beszéltem le, de mobil irányba ki írja, hogy nem tudok telefonálni és 5 EUR-t fizetnem kell. Első alkalommal ki kell fizetni ezt az 5 EUR-t és utána működni fog vagy nálam nincs jól beállítva valami?
Előre is köszönöm a segítséget!// -
-
havri1
félisten
Helló!
Napokban lefrissült androidon a kliens. Borzalmas. Egyrészt undorító, másrészt használhatatlan. Nem találom a beállításokat, hívás közben nem használja a Proximity sensort, de ez a kisebbik baj.
Ma reggel hívtak, bt headseten ment a hívás. Most meg az istenért nem ad ki hangot a Skype. Se bt-n, se fülhallgatón, se kihangosítva.
Már a csengés se hallatszik. A telefon amúgy természetesen működik, minden hangerő maxon.
Mi a franc ez?
Androidon se lehet már a régi klienst használni?
Tudna valaki egy régebbi verziószámot mondani? Rákeresnék apkmirroron.
Thx.havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest