Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • karakpecze21

    senior tag

    válasz UberMutant #2348 üzenetére

    Tudom......
    Főleg engem...... Iskolás koromban mindig 63kg voltam a 183cm-el. Ehettem bármennyit nem számított.....de tényleg.....semmi nem jött rám. Nyilván azért akkor többet mozogtam valamennyivel, de sportolni akkor sem sportoltam. Viszont már akkor is Tachycardám volt. 100 alá csak nagyon nyugalmi állapotban mennt a pulzusom.

    Kivették a mandulám akkor piszkosul hízásnak indúltam ami olyan 100kg körül jó ideíg be is állt. Aztán napjainkban cigi mellett olyan 105kg-nál beállt.

    Aztán így 33 éves koromban utána jártunk a Tachycardia okának........persze orvos első szava......le kell fogyni.......mondtam neki hogy 63 kg-osan is ugyanilyen volt már mióta az eszem tudom. Persze ő sem hhitt nekem.....mert azt nem hiszi el........ok ne higgye....
    Aztán kardiológushoz kerültem, ahol kiderült, hogy születési rendellenesség az oka......pontosan nem tudom megmondani mi az, de valmi olyan, hogy a szívbillentyűnél ahol 3 hegynek vagy tasaknak kellene lenni, nekem ott csak 2 van.

    Cigit letettem ( főleg a fenti okok miatt) 120kg.

    Valami viszont tuti nincs renben a "belemmel"......cigi letétel óta alapból is sokszor hasmenésem van, de ha valami olyant eszem akkor végem van.
    Tudom......orvoshoz kellene menni.

Új hozzászólás Aktív témák