Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarQs

    senior tag

    válasz jenei92 #3327 üzenetére

    Helytelen válasz! :)
    Kifizeted nekem azt a 15 rongyot erre a gyönyörű Corsairra? Ha nem, akkor inkább maradjunk az alapkérdésnél...

    Amúgy a tápom még lazán megér mai átlag áron 8000 forintot.
    Lehet, hogy nem egy mai darab és egy kicsit lehetne magasabb a hatásfoka is annál a 70%-nál, de semmi baj nincs vele - sőt! Ez egy biztonságos, jó alap táp.

    Túlfeszültség, túláram, és rövidzárvédelemmel van ellátva. A 12V-os ágai 16 és 18A, ezért egy bivaly procit és vga-t is zöccmentesen elvisz akár húzva is. Annak ellenére, hogy névlegesen 350W a teljesítménye, a 400W-os folyamatos terhelést is bírja. Úgyhogy azt az előző mondatodat ez az FSP kikéri magának! :K ;)

    Egyetlen dolog, amivel nem vagyok megelégedve az az idő haladtával egyre zajosodó 12 cm-es ventije és mivel van szerencsém igen jó áron hozzájutni egy S-Flexhez, így had ne kelljen már 6-7-szer annyit kifizetni egy új, igaz elég zsír tápért - köszönöm, hogy megérted!

    Ja! Azért se vennék most egy új tápot, mert jól ráéreztél: várok az új Chouriki tápokra, melyekre még legalább 4 azaz négy hónapot kell várni. Ennyi idő alatt vagy a zárt osztályon kötök ki a folyamatos zajtól, vagy egy gyenge pillanatomban repül a kilencedikről az egész konfig "Szájdostúl" bőrőstül... :))

    Tehát: tudna nekem valamelyikőtök adni valami infót arról, hogy milyen venti van a fent is emlegetett FSP 350-PNF tápban? Elméletileg egy NoiseKiller fantázianevű darab van benne, de hogy ez mire képes légszállítás terén, azt már nem tudom és nem is nagyon találom. Általában utolsó mentsváram szokott lenni a fórumokon való érdeklődés...

    Előre is köszönöm!
    :)

    Ui.: az adatlapomat hamarosan kitöltöm! Köszi a figyit!

    "Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"

Új hozzászólás Aktív témák