Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SipiBcs

    őstag

    válasz LJ. #33983 üzenetére

    Fentebb olvastam egy hozzászólásodban, hogy teszteknél egyre emeled az offsetet.

    Lehet nekem van ezzel gondom, mert én pl pont fordítva csinálom! Elindulok a proci VID-jétől és addig csökkentem apró lépésekben, amíg kékhalált nem kapok, illetve hibázik a linx. Ha ez a pont megvan, akkor beállítom az előzőleg hibátlan feszre és kész is. Ahogy olvastam te pont ellenkezőleg csináltad, tehát belőttél egy számodra szimpatikus értékű offsetet és amíg nem jó, addig növeled. Szerintem lassabb és ráadásul idegölőbb is a te módszered.

    Fix fesznél, ami egyébiránt iránymutató lehet a proci képességeit illetően, én adok neki egy aránylag magas feszértéket és addig csökkentem, míg el nem csúszik a teszten. Ha ez megvan, akkor mehet feljebb egy előzőleg jó értékre és itt végeztem is.

    Amit szerintem érdemes szem előtt tartani: más tuning ne legyen a gépben a proci tesztelésénél (ram, busz órajel meg ilyesmi), illetve minden egyes új tesztnél egyszerre csak egy dolgot változtass, mert különben elkavarodsz.

    Mielőtt kidobnád az ablakon a procit és a lapot is. Tudomásul kell venni, hogy a pro3 egy picit más lapoknál tapasztalt feszek felett viszi majd az emlegetett 4.3-4.5GHz-et. Ár/érték arányban ver sok mindent ez a deszka, de igazuk van az előttem szólóknak: Trabant ez.. még ha négyütemű is. ;)

    "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Új hozzászólás Aktív témák