- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlavik
tag
Én 4gig-en használom.
van különbség az időszűkítésekkel, de ezt ilyen tömörítgetéseknél veszed észre. Én a ramoknál arra megyek rá, hogy a maxot kihozzam belőle úgy, hogy ne kelljen az egekbe emelgetni az órajelet és minimumon tartsam a feszkót (régi 1366-os foglalatos tapasztalat, amikor a magas órajellel és fesszel meggyilkoltam a Cpu-m imc-jét. Ezt hívjuk USER ERROR-nak)
Egyértelmű, hogy minél magasabb az llc, annál nagyobbak lesznek az órajel különbségek.
Én múlt hónapban kipróbáltam mindenféle módon. Asszem ha minden igaz, akkor nekem most LLC 4 van és nem 5.
A többinél mindig hibázott a linx 5 kör után, de volt úgy, hogy 3 kör után is. Ha maxra vettem az LLC-t akkor meg hatalmas feszek jelentek meg terhelésen. Nagyobb fesz, nagyobb hő. Én 60 fok fölé nem szívesen megyek.
Arra meg, hogy mi a jó beállítás 4,4-re, 4,6-ra azt neked kell kitapasztalnod. Az már termetes tuning.
Mire akarod használni? 24/7 -re már nagyon kell gondolkodni, hogy mi hogyan legyen, mert egy elcseszett tuning kinyírja a CPU-d pillanatok alatt.
Nekem ezekkel a beállításokkal mióta újrahúztam a rendszert teljesen stabil. A gáz valamelyik driverrel volt.
(kedvenc multifunkcionális nyomtatóm; azóta se raktam fel)
Szóval konkluzió 4,4-4,6-hoz legyen egy szép nagy hűtőd vagy liquid, mert ekkora órajelnél már szépen megy a melegedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest