Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Adoptálja a Vulkan köztes nyelvét a DirectX

    ph A Microsoft a shader modell 7-től tervezi bevezetni a változást.

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd

    lo Végre megérkezett, 24 hónap garanciával!Mindenben erősebb, mint a korábbi favorit a Google Chromecast + Google TV 4K....

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz emiki6 #29548 üzenetére

    Igaz lenne.., de.
    Az egy baromság (1,65V) Van ahol azt írják, hogy 1,7- 1,9V !!!! is ok azoknak a ramoknak. Én elhiszem, hogy bírják (vagy nem), de kvra nem kell nekik annyi! Mint írtam már, LeC küldött nekem ilyen modulokat, 2db 4Gigásat (nem kit). Pöcre indultak 1,5V-on ebben a "szar" AsRock lapban.. [Kingston]. Sőt.. Olyan késleltetést nyújtottak, hogy meglepődtem, verték a kis brutal Team Xtreem ramjaimat. Ami még fontos, hogy a Teamekkel is kapásból indultak (2 Kingston hyper X Blu 1600 (elvileg 1,65V) + 1kit Team Xtreem dark 1600 (1,5V). 9-9-9-24 -ben, 1,5V-on.
    A kingstonokat (mivel nem az enyémek) nem akartam húzni, de érezhető volt, hogy jóval 1600 felett is mennek 1,5V-on. (órákon át mentek 1600-on 1,47V-on is..

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák