- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi42
tag
@RetepNyaraB, @leslieke, köszönöm a választ.
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
-
Firka30
tag
Tud valaki online shopot ahol alkatrészeket lehet rendelni?
Nem találtam semmit...nem működik a képernyőzár gomb (vagy panel,nem tudom mi a pontos neve),ezt cserélném ha tudnék valahonnan szerezni -
leslieke
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #17750 üzenetére
lényegileg egyet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
s4hu|SyD^
addikt
Sziasztok!
Valaki működésre bírta már az USB-s internetmegosztást Win 8 alatt? Csak a wifi-s megy most, de az lassú.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
xigris
őstag
Sziasztok! Wave 3-ra van turko v8 jellegű szoft?
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok! Van egy Vawe S8500-as telóm.Még van rajta Samsungéktól garancia.Ha beviszem a telefont a szolgáltatóhoz,és megkérem őket,hogy rakják rá a bada 1.0-t,akkor elhajtanak (mivel már piszkáltam 1.2-re) vagy megcsinálják,gariba,vagy pénzért?
-
bexinho23
őstag
sziasztok! fontos lenne nagyon! baratnom wavejen a legujabb turkey fw volt fent, de hetek ota nem tudott a bongeszos facebookra fellepni. nem toltott be vagy nagyon hianyosan. most feltettem a legfrissebb gyari tmobilos fwt, amivel szinten u. ez a helyzet. masnak se jon be a mobil facebook? valamint a samsung szolgaltatas sem mukodik. se regisztralni se belepni nem tudok h tolthessek
-
Attelah
tag
Opera miniben összefolynak a betűk, sorok. Miért van ez, hogy lehet megoldani? Már letöröltem és újratelepítettem, de semmi nem változott.
Csak Kiesből tudtam újratelepíteni mert mobilon nem enged belépni a Samsung fiókomba a Sam Apps. Hitelesítés sikertelen, ezt írja ki. Ennek lehet tudni az okát?Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Attelah #17764 üzenetére
Opera Mini: Gond van a szövegtördeléssel
Samsung Apps probléma: Kiesben cserélj jelszót és próba újra.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Attelah
tag
válasz leslieke #17765 üzenetére
Sehogy nem tudok belépni a telefonon az Apps-ba. Változtattam jelszót a Kiesben, próbáltam telefonon belépni a spanyol regisztrációmmal azzal sem ment. Próbáltam létrehozni új fiókot a telefonon azt sem engedte.
Kiesben pedig nem találom a Rosemary fontot.Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
leslieke
Jómunkásember
-
Attelah
tag
válasz leslieke #17769 üzenetére
Addig megvan hogy látom a telón az Apssban a Rosemaryt. Csak ahhoz hogy ott letölthessem, be kell jelentkezni. Na ez nem megy sehogy sem. Kiesben beenged a magyar profilommal, telón nem. Jelszót változtattam előtte.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
Attelah
tag
válasz leslieke #17771 üzenetére
A Fiókok menüpontban csak a Facebook-os és a G-mail-es fiókom látszik. A Samsung fiókot hozzáadni tudnám, de nem engedi. Nem engedi sem úgy hogy a meglévővel bejelentkeznék, sem úgy hogy egy újat hoznék létre.
Nem lehet hogy azért romlik el egy idő után az Apps, mert a Nami féle firm van rajta? Előzőleg is még a feltelepítés után 1-2 hónapig jó volt, aztán elromlott. Feltettem ismét, tudtam használni egy darabig és most már megint nem jó több hónapja. Csak Kiesen keresztül tudok appot rátenni.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
leslieke
Jómunkásember
-
Red_Bull
aktív tag
válasz bexinho23 #17761 üzenetére
Az FB kavart valamit mert nálam le volt tiltva a biztonságos böngészés már rég, és most magától átállítódott valami ahogy néztem és újra le kellett tiltani... Törlöd a böngésző gyorsítótárat, cookiekat stb. + letiltod PC-n a biztonságos böngészést FB-n és akkor menni fog
-
leslieke
Jómunkásember
Jelentem megtaláltam az S8500 utódját: elővettem a jó öreg SE K800i-t.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #17783 üzenetére
Azt majd az idő eldönti. Meg a vásárlók.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz leslieke #17789 üzenetére
najoovaan... Igaz a Baval nem volt ilyen gond: kereshettel amig akartal a Samsung shopban, ugyse volt benne semmi Meg azert pl nem baj, hogy a gps 10 mp alatt helyen van, megy a böngeszö, mint a villam,szinkronizal egy gombra minden fiokot es naptart, 100%-ig testreszabhato, stb stb... tenyleg semmi erdekes
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #17792 üzenetére
Nyugi. Ezt mondtam én is. Van minden, csak meg kell keresni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #17794 üzenetére
De sajnos droidra sincs minden.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
Egy kis Tizen infó: Laptopon demózták a Tizent
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #17798 üzenetére
Nem aprózták el a kijelző méretet/ket 2db 10"-os panel?
A menü viszont tetszik. Látványos, könnyen kezelhető, akár vezetés közben is.
A legfrissebb infók alapján a Tizen jóval több lesz, mint egy telefonos/tabletes oprendszer. Kíváncsian várom a fejleményeket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest