- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlyChocolate
senior tag
Sziasztok.
Kérdezném létezik badára magyar nyelvű szó kirakós játék?
Nagyon kellene. -
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #17206 üzenetére
Én nem láttam, szerintem nincs.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kopogy
csendes tag
bocsi', hogy csak most válaszolok, de nem jutottam géközelbe. Nem 1-ről frissítettem 2-re, hanem csak le akartam törölni a régi 2-est és feltenni egy újat multiloaderrel. Egyébként most kipróbáltam másik gépen is és hiába tudom elindítani download módban, a multiloader a port search-nál nem ismeri fel. Mit tudok tenni szerintetek?
-
David3
őstag
válasz SlyChocolate #17206 üzenetére
Magyar nyelvű nem, de angol szavakból lesz. Ezen dolgozunk épp.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kopogy #17213 üzenetére
Talán egy kies (újra)telepítés (a driverek miatt) segíthet. Vagy van egy bada 2 driver csomag zipben valahol linkelve a topikban, azt is meg kéne próbálni.
Esetleg download módban dugd rá a kiesre és próbálj egy vészhelyzeti szoftver-helyreállítást, hátha csoda történik.
Az áramszünet a flashelés melyik fázisában történt amúgy? Figyelted a kiírásokat? Boot csere volt egyáltalán? Fota? Mert ha a boot csere után történt a baleset, akkor papíron nem kéne, hogy téglásodjon...
-
nagyúr
válasz SlyChocolate #17219 üzenetére
Most nem azért, hogy trollkodjak, de tegyél fel rá androidot, azon simán elfut az említett szókirakós. Igaz közben sajnos - ha az asszony nagyon belemerül a játékba akár egész nap - nem lesz elérhető.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #17219 üzenetére
Várj egy kicsit, mint kiderült, hamarosan lesz ilyen alkalmazás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SlyChocolate #17223 üzenetére
Úgy tűnik.
-
San398
őstag
válasz SlyChocolate #17223 üzenetére
Attól hogy valami meghalt a sírt még lehet gondozni
Tudja valaki mikor is lesz az az esemény amikor eldőlhet lesz e valami a Bada-ból vagy a Tizen-ből?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
nLali
őstag
Nem akarok reklámozni, vagy hírdezni, csak kérdem : Érdekel valakit 0 perces fóliás Wave 3?
Bérelhető reklámfelület
-
sphe
senior tag
Megjelent a dolphin browseremben pár napja az új gmail design. Eddig a lap alján volt egy gomb az email címemmel feliratozva, arra kattintva... de most hogyan tudok a fiókomból kilépni?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
kalolaci
senior tag
Mennyiért árulod a Wave 3-t?
-
kalolaci
senior tag
Nem tudja valaki, kèszül-e esetleg màsik gtalk program badàra?
-
wallace
tag
-
consono
nagyúr
válasz wallace #17245 üzenetére
Igen, maga a teló nagyon szépre és jóra sikerült.Szerintem ezért is nehéz sokunknak váltani...
Más. Egy kis státuszjelentés: két hete használom a Prada 3.0-t, eddig minden szép és jó, ma indítottam újra először, mert nem akart háttértár módban konnektálni... Full gyári 4.0.4, nem rootoltam, nem buheráltam rajta még semmit. Egy napot vidáman végigbír, de ha bátor lennék kettőnek is neki lehetne vele futni (tegnap este pl. 72%-on tettem fel töltőre...), de mivel kiszámíthatatlan az élet, töltöm. A két mag jót tesz a teljesítménynek (persze van ahol ez sem elég, a PSP emu. pl lassú így is), a felület nem akadozik, normálisan használható, még a WP 7 után is (na jó, a WP sokkal folyékonyabb). A kijelző szép, 50%-os fényerőn használom, mert 100%-on kiégetné a szememet, a feketéje is egészen fekete, bár nem annyira mint az AMOLED. A szoftveres dolgokról meg nem beszélek, minek
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Sőt, ahogy látom már az sms küldés/fogadás és az IMEI kiolvasás is megy. Itt a changelog:
https://github.com/Volk204/bada-modemril/commits/experimental
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest