- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mini PC
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
big tiger, vagy bigmem egyremegy
Ertem.
Nem lehet kikapcsolni, LOLMegyeget egyebkent, kisse (eleg) lassan indulnak a programok, de ha mar megy, akkor egesz hasznalhato. A böngeszö pl mindenkepp. Meglatom feltöltve kihuz-e egy napot
Ha nem, az eleg cinkes...[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nagyúr
Bocs, hogy belevau, wave-em már nincs, csak szeretek ide beolvasgatni. Valamit nem értek: valaki magyarázza már el, hogy közerdérdekű információkat miért kell privátban, cseten, blogon stb. megosztani, amikor ez a topik pont arra van...
-
-
laden
tag
válasz Attelah #18905 üzenetére
Telefon része működik. SMS küldés fogadás megy. Adatforgalom is használható. Ha nem indítod el a bigmem appot akkor az is működik. A bigmem csak a memóriaigényes játékokhoz kell. Ha újraindítod a telót akkor ismét jó lesz a kamera és a galéria.
Wave II ( Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 ICZen)
-
RetepNyaraB
veterán
Ma nyomogattam eleg sokat, probalni akartam. Meg Whatsapp-et is felnyomtam (Kinos lassan lett kesz).
AZT kell mondanom, mukodik, de gyotrelem lassan. Ketsegkivul megy, ellentetben a bada nagy reszevel, de nekem tullovi a turelmemet. A flash tartalmu bongeszes vegleg nem neki valo; ket perc toltes Uran sincs kesz az oldal es ki is tud fagyni. Asszem arra, hogy nenne tartsam a masodik sim-et jo lesz a bada is. Tesztelni szerwttem volna az audio reszleget, de sztem nem birom idegekkel a telepitest :/Gyakorlati kerdesem, hogy mikent lehrt visszanyomni egy teljes erteku badat, droid nelkul?
Most ugyi particionalt az SD, meg rajta fekszik a droid. Elo kellene hozni a bada download modot, de nem tudom elobb formazhatom-e a kartyat bada alol pl?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
laden
tag
válasz RetepNyaraB #18907 üzenetére
A formázást én HPUSBDisk-et használtam bada alól. Ekkor visszanyeri a kártya eredeti méretét. A badához meg csak az alap fota file-t kell felmultizni download módban.
-
RetepNyaraB
veterán
Meg par kerdes, mielött gyartom a teglat:
- most jelenleg müködik a bada is a droid mellett, vagy csak a bada/download mod?
-a win alapu formazo program hogyan megy a bada alatt? Gepre dugva? Ahhoz meg a kartya maga is eleg, nem?
-a formazott kartya utan is elindul szepen a download mod a badan?ui.: nincs Fotam-m, mert mar többször ujratelepitettem az egesz vacak pc-t a legutobbi bada ota. Akkor leszedem a legfrisebb Turko-t es azt felmultizom, ha sikerült formazni a kartyat.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
laden
tag
válasz RetepNyaraB #18909 üzenetére
Ha az általam küldött cuccokat használtad és az android az SD kártyán van akkor sértetlen a Bada.
A download mód mindig működik függetlenül attól hogy sd vagy nand rom. (Ez a biztosíték arra, ha baj lenne a droiddal, akkor is multival helyrehozható.
A HP-s cuccot letöltöd. Elindítod. Telót rádugod bada alól háttértár módban. Aztán a Hp progiban formáz.
A bada a hívás és a hívás letevő gombbal indul el. Ha felteszed a fotát akkor lesz az eredeti, vagyis a hívás letevő a bada, a call és az endcall az android. (turko-knál ez már mindben benne van)
-
RetepNyaraB
veterán
Shit, a bada a boot után kifagy és a droid indul újra. Valszeg nincs más hátra, mint win alól formázni a kártyát, gondolom fat32 módban. Ha a download mód valóban műkszik, akkor a bada flesselés után is formázatok rajta még egyet a telóval, nem?
[ Szerkesztve ]
-
laden
tag
-
Assimilator
őstag
Ezt kellene valakinek kipróbálnia aki érti hogyan kell ezt csinálni. A leírásban ott vannak a mellékelt fájlok is.
-
laden
tag
válasz Assimilator #18913 üzenetére
Hát ezt tényleg olyanoknak ajánlom akik csak ki szeretnék próbálni a legújabb androidot.
Tigrouzen is azt írja, hogy a 4.3-as sokkal stabilabb a 4.4-nél.
Ebben több a hiba, sok minden nem úgy működik ahogy kellene.
-
RetepNyaraB
veterán
Visszanyomtam a 10.1-es Turko-t. Fut szepen, igy frissiben meg a push is megy (amig be nem hal az elsö adando alkalommal)
(#18913) Assimilator@ a 4.3-as stabilnak volt mondhato, de en nem tudok fel perceket varni minden kepernyöparancs utan. Szamomra ez a vas nem alkalmas modern, nagy eröforrasokat igenylö android futtatasara bar, mint irom müködött. Akinek van idege ra, gyürheti.
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz RetepNyaraB #18915 üzenetére
Én is kihagyom. (Wave II-vel).
-
leslieke
Jómunkásember
válasz SpaceKombajn #18918 üzenetére
Majd lesz. Mármint a tizen.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
MrCsiT
addikt
Köszönöm a sok segítséget, amit itt kaptam a Wave 1-emhez.. ma vége lett a Bada korszaknak nálam.
Sajnálom, hogy a termék - innovatív voltához képest - részben csalódás lett számomra : a platform sem kapott annyi alkalmazást és támogatást - a Samsung ügyetlenkedése miatt - mint kellett, lehetett volna.. de ami jobban zavart, hogy pl. én "külső" kabátzsebben hordom a telefonjaimat, és hidegben egyszerűen a képernyőzárat nem lehetett feloldani rajta, úgy el bírt hűlni.Sok sikert a továbbiakhoz Nektek , sziasztok.
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Assimilator #18922 üzenetére
Nekem farmerzsebben van és reagál hidegben is a kijelző.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #18924 üzenetére
Nem farzseb, hanem farmerzseb, ott is elől.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #18926 üzenetére
-
MrCsiT
addikt
válasz Assimilator #18922 üzenetére
ZTE Kis ugyanott tartva, egy elvileg sokkal alapabb készülék, AZONNAL feloldható.
Mit várok ? Stabil működést.
Ha épp csak telefonálni nem lehet a termékkel, lehet csilivili - és mondom ezt úgy, hogy 3 évig volt meg a Wave, de minden télen átkozódtam vele.gelbelex : szegény az eklézsia, egy Experia Arc S-et néztem ki most helyette..
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
ABal
őstag
Az LG Optimus F6 jó ajánlatnak tűnik, de sajnos csak a Telenor árulja jelen pillanatban.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
consono
nagyúr
-
nagyúr
válasz consono #18932 üzenetére
Hát ha osztasz egyet nekem is, nem dobom ki. Pénzt nem adok érte, régóta gondolkodom az s4 minin, de nem ér annyit, mellesleg az lg f6 kb ugyanazt tudja féláron... A jollát vártam nagyon, de a topikjába leírtam a vele kapcsolatos problémáimat, ráadásul nagyon drága... Az s3 minimen van még 15 hó garancia, szóval semmi se sürget, hogy cseréljem. Amúgy valóban, Samsungot nem veszek, nagyon megutáltam. Már a 4.4 android is kint van, nekünk meg még a 4.2-t se képesek kiadni, a 4.1.2-höz csinálnak időnként vmi frissítést, amiről egyre sz.rabb lesz a telefon, romlik az üzemideje pl, és ahogy olvasom még a nagy s3 frissítése is tele van swhibával. Azt meg tudod, hogy mennyire átvertek a kamerával... Az lg-ről meg csak jót olvasok és szinte ingyen van.
-
Sigiusz
tag
Sziasztok!
Szeretnék a Wavemre Viber alkalmazást feltenni. Jelenleg 2.01es verzió van rajta. Megoldható valahogyan?
-
consono
nagyúr
Nekem sem jutott, sőt, a kollégáknak sem Az összes Balckberry le lett cserélve Droidra (S4 Mini, S3 Mini, S Advance beosztástól, meg csókosságtól függően). A Pradás tapasztalataim alapján sok gondod nem lesz az LG-vel, pedig én a régi tapasztalataim alapján nagyon féltem tőle. Mondjuk a frissítésekkel itt is baj van, mint mindenhol. Senki nem támogat rendesen egy 1-2 éves készüléket... Marad a community, de nekem pl. a CM csalódás volt, igaz, hogy szépen futott minden, de épp telefonálni nem tudtam, mert a túloldalon nem hallottak... A WP-nél legalább ilyen gond nincs, nincs "főzött ROM"
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
laden
tag
válasz Sigiusz #18934 üzenetére
(1)Csatlakoztasd a telód a gépre az Stune segítségével.
(2)Menj az >OSP>APPLICATION>8d7uw8z551>data könyvtárba és töltsd le a konaconfig.ini-t a gépre.
(3)Nyisd meg a konaconfig.ini-t egy szövegszerkesztővel és írd be a GT-S8600-át a KONAC12 után.
(4)Mentsd el a file-t és töltsd fel az Stune-nal a következő helyre: OSP>APPLICATION>8d7uw8z5 51>data.
(5)Csatlakoztasd le a gépről a telefont és máris telepítheted a Viber-t (ja és minden mást ami a Wave 3-ra telepíthető.Lehet a felmásolás után egy újraindítás nem árt, de lehet anélkül is működik.
[ Szerkesztve ]
-
kalolaci
senior tag
Úgy látom, páran elpártoltak a Samsungtól. Én meg most készülök Note 2-t venni, lehet hogy megbánom?
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz kalolaci #18938 üzenetére
Az zaszloshajo es droid, foglalkoznak vele (egy darabig). Nincs összefügges a wave es a note között. Ettöl meg en rühellem a Samsung környeket is, de ez sincs összefüggesben a Note-tal.
-
kalolaci
senior tag
Az az igazság, a használatától tartok kicsit. Wave 3 nálam jól teljesít. Note 2-ben a mérete fogott meg, és hogy "értsek" valamit az androidhoz is.
-
kalolaci
senior tag
Igen, de meg szeretném nézni, jobb-e egy ilyen "lapát".
-
FémKuka
tag
Sziasztok!
Jó ideje droidozok wave I-en és bármelyik verzió is volt fent, egy probléma mindig fenn állt. 15-20 perc használat után elkezd az érintőpanel veszíteni az érzékenységéből, majd ez addig fajul míg teljesen érzéketlen nem lesz, miközben maga a droid fut rendesen. Pl. gombnyomásokra laggmentesen reagál.
Azt szeretném megkérdezni, hogy egyedi esetről van-e szó vagy másnál is fenn áll-e a probléma, és ha igen, megoldható-e?
(Jelenleg CM11 - KitKat van fenn)
Előre is köszi!Galaxy S6 32GB
-
ABal
őstag
válasz Assimilator #18946 üzenetére
Igaz.
Én Nami-féle LC1-en vagyok. Ezzel a Wave jó telefonnak, bár néha lefagy."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
Gyári rendszer nem fagy, ellenben csinál más hülyeséget.
-
ABal
őstag
válasz Assimilator #18948 üzenetére
Nem hosszan beakad, hanem lefagy. Mehet az újraindítás.
De néha az is megtörténik, amiről írsz.[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest