- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
Köszi a szavazatokat!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
yahgoo
csendes tag
válasz David3 #17083 üzenetére
Köszi a tippet, felraktam újra ezt a szoftvert, de továbbra is ugyanez a hiba áll fent.
Viszont minden más nagyon tetszik, használhatóbb mint a többi, és eddig újra se indult.
Arra gondoltam, hogy az ShpApp-ot kicserélem a Nami féle verzióban lévő ShpApp fáljra, akkor működne, mert ott működött a facebook push. Csak nem tudom, hogy ez így megoldható-e, cserélgethetőek ezek a fájlok?[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
Szavaztam, de már nem tudom mire...
Nincs itthon csokid??
-
Dhampir
félisten
Hiányoznak a jó kis Badás alkalmazások.
Az indiai vagy a nagy orosz piac vajon hogyan fogadta a "veszteséget", a magárahagyást?
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #17110 üzenetére
Amint nézem, a badablog.ru átállt Androidos programok bemutatására.
-
ABal
őstag
Jó hírem van (ha valakinek még számít): visszatértek a letöltések a KIES-be.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Dhampir #17119 üzenetére
A régi Badás alkalmazások ezután még elérhetőek lesznek? Ingyenessé teszik őket?
Szerintem még jó ideig elérhetőek lesznek, de nem lesz ingyenesen letölthető mind. Később majd a Tizenre is letölthetőek lesznek. Bár érdekesség, hogy saját áruházat kap, Tizen Store néven.
ABal napok óta nem aludtam jól, most végre lesz egy nyugodt éjszakám.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dani87
csendes tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy akármelyik rom-ot rakom fel a Wave 1-re egy idő után nehezen reagál az érintésre?Ha újraindítom vagy lezárom a képernyőt megjavul egy idő után.Nincs kint semmi widget semmi felesleges alkalmazás csak natúr a rom van rajta.
Üdv.:Dani
-
David3
őstag
Új hír a badablog jövőjével kapcsolatosan: [link]
Várjuk a véleményeket, ötleteket, észrevételeket... : )
-
Dhampir
félisten
válasz consono #17070 üzenetére
"Visszatértem" a Lumiától.
Nagyon szép telefon meg minden, az akksi-üzemidő is elég jó, de a Windows Phone kötöttsége még mindig zavar. Azt gondoltam, hogy hozzászokok majd, de ez valami iszonyatos. A Badát becsüljétek meg!
(#17127) David3
Az orosz badablog.ru is megmaradt, csak éppen Androidos témájú cikkeket írnak.
[ Szerkesztve ]
-
magica33311
csendes tag
sziasztok egy sima wave 1 van és lefrissitettem 2.0-ra a viber miatt,de sehol sem találok mert mindenhonnan leszedték. Tudna valaki linkelni nekem? Elöre is köszönöm!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz magica33311 #17130 üzenetére
A viber hivatalosan csak Wave 3-ra érhető el: [link]
-
magica33311
csendes tag
ezeket már végig jártam,nem tudom leszedni,de nem mindegy hogy mire csak 2.0 legyen!
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Megkérdezték tőlem, mint "nagy" facebook mániástól, hogy hogyan lehet chat funkciót elővarázsolni a facebook kliensben Bada 2.0 alatt. Az őszinte válaszom az volt hogy nem tudom, nem használok ilyesmit .
Hogyan lehet?"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Dhampir
félisten
válasz gelbelex #17132 üzenetére
Ezt már sokan megtették, és én csak nagyon egyszerűen tudok erről nyilatkozni. Nem teszem OFF-ba, mert a Badát is szeretném megemlíteni.
A kizárólagos Zune-szinkronizáció mindenképpen erős megkötöttség, például Linux alatt csak bizonyos médiafájlokhoz lehet hozzáférni a Rhythmbox programmal, de utóbbiról már korábban is meggyőződhettem egy Optimus esetében (nem az enyém).
Viszonylag kevés alkalmazás található hozzá. Alkalmazások jelenleg és ezután, főleg a WP8-ra készülnek, a Badánál ez lényegesen sokkal rosszabb hiányállapotot eredményez.
A Bada a WP7-nél egy kedvesebb rendszer, színe és hangulata is volt, ezért szomorkodom, hogy a Samsung így elintézte a "szívügyét".
A Bada képes volt érzelmileg is hatni a felhasználóra - itt nem az anyázásokra gondolok - ez akár az Android esetében valahogyan nem így van, de ez talán nagyon szubjektív gondolat, és csak bennem keletkezett egy képzet.A Lumia 800 esetében a 8 megapixeles kamerát egy jobb 5 megapixeles übereli vagy legalábbis hozza azt a minőséget. A fotóbeállításokat nem lehetett részletesen piszkálgatni, bár ezzel tisztában voltam, mert a WP7 telefonoknál ez ilyen.
A trükkökről, egyebekről a Lumia 800 esetében ebben a nyitó hozzászólásban lehet olvasni.
(#17135) EAndrew
Én sem használtam soha.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Dhampir #17136 üzenetére
Na, na, na.... Azért a kevés alkalmazást felhozni a Wave topicban szerintem a vicc kategória WP-re jelenleg is kb. 20x annyi alkalmazás van mint Badára valaha volt (ha a témákat leveszem akkor ez a szám még sokkal magasabb) A Zune-t szokni kell, ez tény, ezzel nem is vitatkozom, de a kamera állíthatatlanságát nem értem, nekem az ISO, scenes, effects, resolution, white balance,contrast, saturation, sharpness, metering mind állítható. A Nokia féle Camera Extras-sal meg kapsz még plussz dolgokat efelett is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
s4tch
veterán
Érdekelne itt valakit egy bada vs ios vs android vs symbian vs wp7 összehasonlítás? Egy valagnyi telefon összetorlódott otthon: még megvan a Wave és a Nokia 700 (mindkettő eladó), a saját Xperia P-m, barátnőm iPhone 4-e (tegnapi vétel), és ugyan nem egy háztartás, de megoldható egy windowsos kütyü is, öcsémnek a hivatali telefonja egy Lumia 800. Nem feltétlenül lenne fair, hardveresen eléggé eltérnek a telefonok, kijelzőméretben, RAM-ban komoly a szórás, de a rendszereket jól össze lehetne vetni.
-
s4tch
veterán
Sőt, jut eszembe, múlt héten beüzemeltem a Motorola MPX200-at, tettem rá WP6.1-et, zsír az is. Ha lesz érkezésem, és öcsémet át tudom rántani 1-2 órára, akkor összedobok valamit.
-
s4tch
veterán
válasz leslieke #17143 üzenetére
Most nem tudom megmondani, az otthoni böngésző előzményeiben biztos megvan valahol. Arra emlékszem, hogy qrvasok rapidshare-es link van rá a neten, de egyik sem működött, ellentétben egy 4shared.com-os linkkel. Egyébként a fiókban wp6.5-ös verzióval pihent a telefon, próbáltam azzal is használni, de a 6.1 gyorsabb.
SZERK: filestube jó kereső, ki is dobta, itt ni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája