- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firka30
tag
A telefonom nem működik már a képernyőzár gomb...van valami más mód a telefont downloadba tenni?
fw csere kellene már neki...
köszi! -
anrab
addikt
ide feltöltöttem de lehet hogy így nem lesz jó. próba.
Java-s Facebook[ Szerkesztve ]
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Az miért van,hogy az eBuddy-n belül a facebook csak egy pár embert lát chatben?
-
Firka30
tag
Tudtok valami online shopot ahol wave alkatrészeket lehet rendelni?
Képernyőzár gomb+ panel? kellene,de nem nagyon találok sehol... -
nagyúr
válasz Firka30 #17671 üzenetére
Jobban jársz egy használt wave-vel... Én egyébként pont az ilyen hibákat elkerülendő használtam a kezdetektől úgy a telót, hogy minden gombra bekapcsolt a képernyő, így pont feleannyit használtam a bekapcsoló gombot, mint ha csak azzal tudtam volna feloldani a kijelzőt.
-
Red_Bull
aktív tag
Napok óta nem megy normálisan az m.facebook.com, csigalassúsággal tölt be és utána is hibásan jelenik meg. Nálatok is ilyen?
-
nagyúr
válasz Red_Bull #17680 üzenetére
Böngésző UA
Tárcsázóba írd be:
*#7092463*#Utána module setting/browser
chrome:
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/13.0.782.112 Safari/535.1bada 2.0: Mozilla/5.0 (SAMSUNG\; SAMSUNG-GT-S8500/S8500XXLA1\; U\; Bada/2.0\; hu-hu) AppleWebKit/534.20 (KHTML, like Gecko) Dolfin/3.0 Mobile WVGA SMM-MMS/1.2.0 OPN-B
iphone: Mozilla/5.0 (iPhone\; U\; CPU iPhone OS 4_0 like Mac OS X\; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A293 Safari/6531.22.7
Android: Mozilla/5.0 (Linux\; U\; Android 2.2\; en-us\; Nexus One Build/FRF91) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1
-
leslieke
Jómunkásember
Fórumtársak!
Ajánljatok nekem telefonokat, az alábbi paraméterek szerint:
kijelző: 4,5-4,7"
felbontás: 720p
szín: fekete
microSDHC bővíthetőség
GPS vevő
Kihangosás
Vibra funkcióÁr: max . br. 100e Ft
Köszi!
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz leslieke #17684 üzenetére
Húzzá el innen de gyorsan, ide
http://m.prohardver.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem_olvasd_el_az_1_hozzaszo/
Valld be ki akarod ugrasztani a nyulat, ki mit vett a wave helyett
Edit: en most Meizut vennék pl., vagy egyéb kínai csodát, mert nagyon feltörtek, letört áron!
Ajanlgatnám a sajátom is, Clockworkmoddal a fedélzeten (jb 4.2.2), de nem felel meg a kritériumoknak több helyen...[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz RetepNyaraB #17685 üzenetére
Valóban az érdekel ki-mit vett Wave után. Jön az tanév vége és oda kell adjam keresztfiamnak.
Majd megyek oda is, ha itt nem kapok olyan tippet, ami tetszene.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
SlyChocolate
senior tag
Uraim nagyon nagy help kellene!
Wave 1 van a kedvesemnek (a régi telóm) LC1 van rajta.
Egyszerűen használhatatlan!!!
Tudnátok linkelni egy használható 2.0-át vagy akár egy 1.2 is jó lenne.?
Egyre kevesebb helyen fellehetőek a telepítők.
Vagy akár a droidos duál boot-os megoldás is érdekelne.
De olyat még nem csináltam, ezzel kapcsolatban is adhatok infót.
Előre is köszöntem. -
Dhampir
félisten
válasz leslieke #17690 üzenetére
Ez a telefon emlékeztethet legjobban a Wavere.
- Hardveres híváskezelő gombok
- Kameragomb
- Kiemelkedő minőségű kamera
- Amoled+ClearBlack kijelző (erős napfényben is remekül látható)
- Érzékeny Wi-Fi-antenna
- Navigációra ingyenes Nokia térképek
- Micro HDMI-kimenet
- Digitális mikrofon, mely hifi minőségű rögzítést tesz lehetővé 140 dB-es szinten
- Dolby Headphone technológia, Dolby Surround hangot lejátszása bármilyen sztereó fejhallgatón. Filmnézés és zenehallgatás térhatású minőségben, 7.1-es csatornakiosztásban is, amely YouTube-videóknál szintén működik a marketingszöveg szerint.Dolby Headphone virtualizáló, amely bármilyen sztereó fejhallgatón térhatású hangot hoz létre.
Koss Porta fejessel hallgattam rajta zenét, nagyon szépen szólt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dhampir #17691 üzenetére
Már bocs, de a 640x360-as kijelző igen messze esik a 720p-től.
A belső memóriája kb 250mbyte, kollégám folyton azzal vergődik, hogy elfogy és meghal a rendszer. Programkínálat kb mint a wave-nek, de csomó program nem kompatibilis vele, ami ugyanarra a belle rendszerre íródott.
A zenehallgatásról meg annyit, hogy az s3 minim sokkal jobban szól, pedig egy kategóriával lejjebbről indul. A sztereo fülhallgató dolby 3d hang nélkül is térhatású hangot állít elő, erre találták ki.
Amúgy jó telefon.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Minek egy telefonnak 720p ?
Nem hinném, hogy jobban szól az S3 mini.
Hány naponta töltöd a minidet?
(#17694) leslieke
Egy táblagéppel ellensúlyozhatod a kisebb kijelzőt. Internetezni laptopon szoktam, annak 17,3" a kijelzője.
Alakalmi wifizésre bőven elég ekkora is.[ Szerkesztve ]
-
-
szimike79
őstag
válasz TomWexX #17698 üzenetére
Hagyd, ő már nagyon régóta csak a "fingós programok tömkelege" szlogent tudja mondogatni. Az meg sem fordult a fejében, hogy egy okos telefont másra is lehet használni, nem csak fing-hangforrásnak. Van aki megreked ezen a szinten, van aki tovább lép.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest