- Apple notebookok
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Ha zenét hallgatok headseten keresztül, és viberen küldenek üzenetet,gmailen kapok levelet, screenshotot csinálok, ilyesmi... akkor egy pillanatra megszólal a külső hangszórón a zene...de minden romon kb. ez ellen mit lehet tenni? Baromira idegesítő
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Pl rossz fényviszonyok közötti fotózás, szoftver bug, 1000 féle lehet. Mivel képet nem tettél fel róla, ezért nehéz lenne tudni mennyire karcos. Ha ennyire durva, akkor nyilván csere, bár ezt én már nem biztos, hogy bevállalnám házilag, GSM boltok meg legombolnak érte rendesen, az biztos.
-
Safari
tag
válasz lsebestyen #43451 üzenetére
probáltad más zenelejátszo programot használni? pl power amp? amugy szerintem a viber kicsit bugos, sztem nem lehet ellene tenni semmit!
-
MPeter87
őstag
válasz lsebestyen #43451 üzenetére
cunán is? nekem sztem nem csinálja, de lehet csak nem hallottam a buszon!
-
Boonen007
őstag
Kint az új javított Infinitum LBR v1.1.1. Este tesztelem is
-
( V )
veterán
-
Agyas@
tag
sikerült!!.... már nekem is jól működő cuna van
-
lsebestyen
addikt
nincs vlmi feature, h gingeren a kikapcsolás menüben legyen egy screenshot gomb?
-
LevyKee
tag
válasz lsebestyen #43460 üzenetére
sziasztok
telepíteném a TsunamICS 1.9.0-et és rámásoltam belső memóriára de nemtom hogy tallozam be mert csak olyan van cwm-be hogy install zip form sd card ? -
LevyKee
tag
válasz Agyas@ #43462 üzenetére
Hali
1.
nekem most
2.3.6 I9000xxjvu
2.6.35.7-9000xxjvu-cl851880
semaphore 2.5.0 van fenn.2.
azt mondták így csináljam:1.letöltöd a tsunamics-t az 1.9.0-t
2.feltöltöd fullra a telót.
3.rámásolod a micro sd-re a zip fájlt
4.a recoverybe belépsz, és ott csinálsz factory resetet, wipokat, illetve formázd meg a belső tárhelyet (advanced/format sd card)
utána installálod a romot, fog csinálni egy rebootot, megint csinálsz egy factory resetet, aztán feldobod mégegyszer a romot, és ennyi3. Most akkor kéne egy másik cwm?
Én úgy értelmeztem hogy csak felteszem cwm-ből és már kész is. -
LevyKee
tag
válasz radicspeter1 #43464 üzenetére
akkor hol találom azt a kernelt ami nekem jó ?
És hogy tegyem fel ? -
MPeter87
őstag
válasz LevyKee #43465 üzenetére
A telódon!
CWM-ben az install zip from sd card kiválasztása után megkeresed a belső sd-n a romot, remélhetőleg a gyökérbe raktad és akkor csak lefelé kell nézelődni ott, majd kiválasztod és a sok no között a yes-re nyomsz és már települ is!szerk.: itt az sd card a memóriádat jelenti, nem a micro sd-det!
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz radicspeter1 #43468 üzenetére
Minek?
Ott van a hozzászólásában, hogy sema van rajta! -
Smani
senior tag
válasz lsebestyen #43460 üzenetére
van
-
MPeter87
őstag
válasz LevyKee #43470 üzenetére
Most nézem a felsorolós hozzászólásod. Felmásoltad a telóra, majd leformáztad, legalábbis ha az alapján csináltad, akkor ez a probléma!
Van a CWM-ben olyan menüpont, hogy "mounts and storage", ebbe menj bele, csatlakoztasd a telót a gépre, majd menj a "mount USB storage" pontra, ekkor látja a gép a belső tárhelyet, felmásolod a romot a gyökérbe, utána CWM-ben "unmount storage" és mehetsz az install zip-re, innentől már remélem egyértelmű! -
lsebestyen
addikt
válasz radicspeter1 #43464 üzenetére
a micro sd-re szerintem jobb pakolni, én múltkor totál megszívtam azzal, h a belsőre pakoltam...vagy miért nem jó oda rakni?
(#43470) LevyKee : neked meg írtam privibe, h ha a belsőre rakod, akkor ne formázd értelemszerűen a belsőtárhelyet
szerk.: ha 2.3.6ról jössz, akkor azért kell kétszer flashelni a romot, mert először csak a kernelt dobja fel
(#43476) btomek: Titanium Backup
[ Szerkesztve ]
-
btomek
tag
Biztos már nagyon sokszor szóba került, mégis megkérdezném, hogy milyen progival (és legfőképpen hogyan) lehet a nem kívánatos, de folyamatosan futó programokat kilőni/törölni?
-
LevyKee
tag
válasz lsebestyen #43475 üzenetére
nem formáztam értelem szerűen
-
Agyas@
tag
válasz lsebestyen #43482 üzenetére
a jót könnyű megszokni
(#43483) Smani hát nem az enyém az érdem az tuti....
eléggé kezdő vagyok ebben a témában, most ismerkedek vele én is[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Safari #43450 üzenetére
Az android memóriakezelése teljesen eltér a windowsban megszokottól. Hiába szabadítasz fel helyet a RAM-ban, a telefon magától vissza fog tölteni olyan appokat, amiket úgy gondol, hogy a közeljövőben használni fogsz. Emiatt a bezárogatással csak azt éred el, hogy többet pörög a proci --> gyorsabban merül az akku.
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Dare2Live
félisten
válasz dbalazs123 #43485 üzenetére
Elég rossz plda a Win memokezelése, a Wi7, de már a Vista memokezelése is halyez arra amit írsz.
Tán az XP volt ami még a gyakran használt dolgokat nem töltötte be a memoriába.
Az androidnál a problémát inkább az okozza, hogy sokszor nemcsak betöltődnek hanem mer szarul vannak megírva proci időt is esznek a nem használt appok. De ez nem az os hibája, hanem az app fejlesztőké.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
gabi2107kira
csendes tag
Sziasztok. Tegnap este tettem fel egy Andy's MIUI V4-et (2.5.4) Az lenne a kérdésem, hogy erre melyik kernelt ajánljátok leginkább, illetve erre elérhető-e már magyar nyelv?
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
Sziasztok! Adódott az telefonommal, hogy olyan hulladék képeket csinált, hogy az valami botrányos.. Nézegettem a lencsét és észrevettem, hogy az üveg ami védi a lencsét agyon van karcolva.. Mivel a telefon is eléggé le van már harcolva, gondolván nagy kárt nem tehetek, óvatosan levettem róla ezt az üveget. Na. A képek megjavultak, visszajöttek a színek, gondoltam, na most már király. Lett volna, ha nem vettem volna észre, hogy a telefon nem fókuszál. Semmire. Sehova. Semmi áron. Ez mitől lehet? Eddig nem vettem észre, mert a telóval lehetetlen volt egy normális képet is elkészíteni akár, mert olyan karcos volt a kis üveg, mintha egy zacskón keresztül nézett volna.. ICS van rajta..
-
lsebestyen
addikt
válasz gamek!ller #43488 üzenetére
Melyik ICS? és alap kamera szoftvert használod? A korai ICS-ben volt, h nem volt AF.
Más.: használ itt valaki BT headsetet? Azt szeretném elérni hogy egy nokia bh-501-en tudjak zenét váltani, megállítani stb. Erre van valami progi?
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz lsebestyen #43489 üzenetére
Hátőő.. A telefonról menüpont alatt:
Android 4.0.4.
Alapsáv verzió: l9020AUCKF1
Kernel verzió: 3.1.10_IcyGlitch_V14-B6_I9K-T959D
tk@Glitch#1Build-szám
EXTRAordinary_ICS_4.0.4Keldor Papa rakta fel nekem. Alap kamera szoftverrel próbálkoztam. Akkor ez most nem a teló hibája?
-
( V )
veterán
(#43485) dbalazs123
bezony - ezért nem jöttek rá annó hogy az iylen appkiller appok miért zabálják az akksit! nem sak a memória kezelést örökölte a linuxtól hanem a hasonló elvű fájlrendszert is!(#43490) gamek!ller
ez:
ROM EXTRAordinary_4.0.4 - az Elite rom egy változata
kernel Icy Glitch V14
modem Nexus S Radios KB3, KF1, and KJ1 for Galaxy SICS-n sajnos nem olyan jó a kamera mint GB-n, sajnos a drivereket a samu nem hozza nyílvánosságra, az open soure verzió meg hagy némi kívánni valót maga után. ez meg a rádió ami miatt megéri visszatérni (de szvsz minden másban sokkal jobb az ICS )
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
kutkut
addikt
Tsunamics fenn, eddig egész jó! Szépen személyre lehet szabni, bár most egy kicsit kesze-kusza... Alap ICS notibár, beállítások stb, MIUI launcher, WP7-es multitask és samsungos task manager.
Az opera mobile ezen is lassabb, mint egy ginger romon, viszont a miui lockscreen (ami a miui launcherrel együtt települt fel) érezhetően gyorsabb, mint a MIUIv4-en.Kérdés: Csak nekem görget többet a Nova launcher, mint én azt szeretném? Elkezdem görgetni a homescreent az egyik ikon felett, mire a kijelző végére érek, már egy másik ikon van az ujjam alatt. Ez csak nekem ilyen?
Meizu MX3 32GB
-
( V )
veterán
válasz btomek #43476 üzenetére
★ Titanium Backup ★ - a legeslegeslegjobb app a témában!
(#43492) kutkut
nem teljesen tiszta: ikont akarsz átmozgatni egyik HS panelről a másikra vagy szimplán lapozás közben ugrik tovább egy lapot?(#43494) bAtt001
ki korán kel Slim romot lel! XDigen az alapkernel a TeamHacksung a.k.a CM9 alapkernele - nincs benne semmi említésreméltó.
a fényerő beállítást meg majd screen shotokkal megmutatom egyszer csak
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
mai első dolgom ébredés után a slim frissítése volt (tudom beteg ), gondoltam meghagyom az alap kernelt, na ez működött is vagy 15 percig míg megláttam hogy nstools-ban, voodoo soundban semmi nincs kb, és felreppent rá a devil. azóta csak az automatikus fényerő bosszantott fel egyszer, más minden sima
-
( V )
veterán
válasz gamek!ller #43495 üzenetére
nem kell csinálnod semmit, csak megmutattam milyen rom/kernel/modem kombó van fent most neked és azt az XDA-n hol találod
amúgy itt egy lista az XDA-n fellehető ICS Rom ill kernelekről: All ICS-ROMS & ICS-KERNELS
de ha inkább GB romot szeretnél - azon jó a kamera is meg a fénylépező is akkor innen tudsz leszedni romokat Official I9000 Firmwares collection vagy a "hivatalos" http://www.sammobile.com - itt a letöltéshez be kell reggelni!
ezekhez leírás howto miegyéb - 1-es HSZ vagy itt a fórumon + segítünk ha vmi nem megy!
-
gamek!ller
őstag
Nekem valami olyasmi kéne, hogy rámásolom telefonra, bemegyek Recovery-be megnyomom, hogy telepítés és kész.. Nem értek hozzá.. Az sem baj ha régebbi, nem kell nekem a legújabb.. Még a hivatalos is jó lenne nekem, csak minden működjön..
Töltöm le ezt. Ezzel akkor mit kell csinálnom?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest