Hirdetés

Aktív témák

  • ( V )

    veterán

    válasz sb #38371 üzenetére

    való igaz valamennyi időt rá kell szánni. nekem olyan max 1 óra (de akkor már tényleg lusta voltam ;) ) szokott lenni, ha pepecselek (nandbackup, Titanium restore - appok/játékok, MyBackupPro - callog, sms dtb.) és rendes romcserét csinálok nem csak tesztelek. de ha belegondolok h ugyanez mondjuk PC-n egy Win reinstall - ott nálam az min 1 nap - akkor messze kényelmesebb megoldás az androidon egy rendszercsere. az is igaz ha csak a romcsere előtt kezdesz el keresni másik romot ill hozzá kernelt stb meg hogy hogy érdemes feltenni akkor még hosszabb lesz ez a folyamat ;)

    CM7 - hát jelenleg a 7.2 RC1 a legfrissebb, az RC1 ne tévesszen meg csak az elmaradt frissítéseket tartalmazza a 7.1 óta. szerintem egyik legjobb ROM amit próbáltam SGS-re: stabil, gyors (MTD/yaffs), laggmentes, remekül és kényelmesen témázható (csak letöltöd használod a témaválasztóból - kb mint a Go Launcher csak az egész rendszerre nézve) alapból egy csomó plusz van benne (rendszerbeállítás, OC, gov. sched. csere, színbehangolás stb., hadd ne listázzam végig ;) ) vagyis az alap kernel már elég nagytudású, de tehetsz mellé custom kernelt is pl Glitch13.1 - egyik legjobb, az akksi felhasználás is nagyon jó - persze ez javarészt a használattól függ és tényleg gyors :D (főleg a thunderbolttal)
    rádió van (a gyári FM) GPS meg egyebek - szerintem ezek elsősorban modem függőek én semmi negatívumot nem tapasztaltam (egyedül a GPS-el volt problémám de az ugye a szar hardveres kialakítás az antenna és az alaplapi érintkezője miatt van - papíros megoldás megjavította vagyis romtól független). emellett könnyű átállni ICS-re vagy MIUI-ra vagy bármely ROM-ra amelyik az MTD rendszert használja.
    ja és ami a legfontosabb: nem hülyül meg huzamosabb használat mellett sem!!!

    úgyhogy szerintem én is miután körbenéztem a mostani ICS felhozatalon visszamegyek a jól belakott kis CM7-emre! ;)

    [ Szerkesztve ]

    * Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - ᴄʀDʀᴏɪᴅ 10.4 *

Aktív témák