Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz tariattila #29752 üzenetére
Ok ezek szerint akkor nekem a GPRS aktivalodik mikor engedelyezem az adatforgalmat. A 3Gt hogyan érem el? Gondolom a 3G gyorsabb...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Vagany
őstag
Én csak viccből írtam, de úgy látom nem érted a tréfát.
Te pedig ha vennéd a fáradtságot és keresnél, csak én vagy 3x leírtam már (lehet még az első topic blokkban), akkor látnád hogy kitárgyaltuk már a dolgot.
A Telenoros (Pannon-os) SGS-re 2 év garancia van, ha beregisztrálsz akkor 2 év + 2 hónap
Annyi a különbség, ha jól tudom, hogy a 2011 március előtti készülékekre a Pannon vállalta be a 2. évet és a 2. év is teljeskörű gari volt (de a szervízfutár itt is csak az 1 év + 2 hónapra vonatkozott), de 2011 márciusa után már a Samu önként vállalta a 2.évet ami viszont nem teljeskörű (bár ez a lényegen nem változtat, asszem csak a tartozékokat zárták ki a gari-ból, illetve a szervízfutár lehet, hogy működik a 2. évben is).
A javítás természetesen minden esetben a Samu hivatalos szervízeiben történhet, de hogy ki állja a költséget az változik, ha jól gondolom.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
atillaahun
veterán
válasz D1L1ZS #29753 üzenetére
ITT a tudás, én is innen okultam (többek között).
Röviden egyébként a sorrend sebesség szerint:
2G v. GSM:
- GPRS
- EDGE (Trémobil csak ezt használja, fentiek szerint lehet a Voda még trébb, és csak az előzőt tudja)
3G v. WCDMA:
- UMTS
- HSDPAGSM és WCDMA között a menüben válthatsz, ahol a mobilnetet engedélyezted.
ITT meg a Google - Coding for Life előadása, az akku-időről és App-okról, részletesen beszél benne a WiFi és mobilnetfajták pontos fogyasztásáról, és típusairól is. Nekem kicsit leesett az állam, mikor végignéztem, előtte némileg tévhitben éltem.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Szóval akkor SGS nem halkul el, ha hívnak és hangerő minuszt nyomok.
Nah és mi véd ellene? -
Tonyk
veterán
válasz Vagany #29754 üzenetére
Én csak viccből írtam, de úgy látom nem érted a tréfát.
Vicceléskor én használom a smiley-t.
Beregisztrált, Pannonos készülékre 1 évet + 2hó írt a Samu a hettekkel ezelőtti újraregisztrálásig.
csak én vagy 3x leírtam
Hálásan köszönjük a fáradozásod, hogy 3x leírtad! Elnézést kérek, hogy nem kerestem rád. A közlejövőben ezzel fogom kezdeni.
Engedélyt kérek elhallgatni!
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
nggabi
félisten
válasz atillaahun #29760 üzenetére
ha a bejovo hivast akarod nemitani nyomd meg a power gombot.
"szenyor dzsíííí"
-
Tonyk
veterán
válasz atillaahun #29756 üzenetére
"EDGE (Trémobil csak ezt használja, fentiek szerint lehet a Voda még trébb, és csak az előzőt tudja)"
Ebben nem vagyok biztos, mert többször láttam már a Vodás telefonomon (Samsung L700) a E betűt, ami ugye az Edge.
-
Kakumix
senior tag
válasz atillaahun #29760 üzenetére
A kikapcsológomb.
Tonyk:: én is úgy tudom, hogy a Vodafone-nak nincs kiépített EDGE hálózata.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Tonyk
veterán
válasz Kakumix #29764 üzenetére
Akkor meg valaki hülye. Vagy én vagy a telefon. Bár az is igaz, hogy többször találkoztam olyannal, hogy kiírta, hogy EDGE lefedettségen kívül. De már ebben sem vagyok biztos.
szerk: edge lefedettség
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nem kizárt, én sosem voltam Vodás, csak a fenti kolléga írásából következtettem.
Bár ez olyan is lehet mint a 3G, amit a legtöbb telefon kijelez. Az ugye többnyire UMTS, néha HSDPA mégse azt írja a teló, mert a ROM-ban csak egy ikon van hozzá. Lehet GPRS/EDGE-re is csak egy ikon van.
Végülis mindegy, az a mérvadó, hogy a menü > telefon névjegye > állapot > mobilhálózat típusa alatt mit ír. Erre most már én is kíváncsi vagyok.Kakumix & nggabi - köszi.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Nah T-Mobile honlapján megtaláltam a 3G/HSDPA lefedettséget tartalmazó települések listáját. Term. ahol én lakom nincs rajta a listán. De gondolom h ha olyan helyen vok, ahol elérhetö 3G/HSDPA akkor automatice atvalt GPRSröl...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
twine
veterán
válasz atillaahun #29766 üzenetére
Most megnéztem.....Visszaállítottam "csak GSM" módra:
"G" az ikon....ami az állapot alatt "GPRS"-t jelent!
Sajnos ezt nem néztem meg amig Telenor-os voltam,,,de arra tisztán emlékszem hogy "csak GSM" módban használtam ott is a netet, ugyancsak "G" ikon volt kint,,,és nem volt olyan problémám hogy nem tudtak hívni.... (De ez már csak ismétlés,,nem írom le többször....Csak jó volna ésszerű magyarázatot kapni.....Eszembe jutott valami! Olvastam régebben egy szervízkódot(még ki is próbáltam) amivel be lehetett állítani hogy csak "umts"-t használjon max. és ne HSDPA-t,,,vagy valami hasonló okosság volt aksikímélés érdekében.....Na ebben a menüben is lehet hogy be tudnám állitani hogy a GPRS-t ne használja......
Nem tudja/mentette le ezt a cikket, hozzászólást valaki?
Esetleg ha pacekból megy, úgy is jó
(persze én is mindjárt "rágooglezok" )[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nekem nagyon tetszik!
-
atillaahun
veterán
"Olvastam régebben egy szervízkódot(még ki is próbáltam) amivel be lehetett állítani hogy csak "umts"-t használjon"
Ez biza engem is érdekelne. Minta XDA-n láttam volna nemrég egy 10 oldalas listát SGS szervízkódokkal. Ha valahol van ilyen akkor ott. Majd mindjárt megpróbálom visszakeresni.
-
twine
veterán
válasz atillaahun #29771 üzenetére
Parancsolj!
Sajnos Abban a formában nekem nem segít ahogyan gondoltam...de egyébként, akár még hasznos is lehet!
üdv -
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
JVT+Semaphore van a mobilomon, egy hónapja kb, és egy hete azzal szórakozik hogy fogja magát és kikapcsol a telefon. egyszer volt, hogy töltés után éjszaka kikapcsolt de be sem tudtam kapcsolni, az akksi csont üres volt. Legtöbbször viszont elég csak megint bekapcsolni. Valami programot tehettem fel amit nem szeret? Mi lehet az ok?
Köszi
-
senior tag
válasz molnarpeter #29775 üzenetére
Nekem is ilyen,szerintem szuper
-
ice9
tag
voodoo soundot fel lehet pakolni stable cm 7.1-re?
-
CHIPman
nagyúr
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Húgom most kapott egy ilyen telót. Nekem kicsit furcsának tűnik a kijelzője , szemből nézve szép a képe, de ha oldalról vagy lentről nézem zöldes színe van. Ez normális?
-
dbalazs123
aktív tag
Használ valaki Telenor Contact appot? 2.3.3 óta van vele egy olyan probléma, hogy ha a képernyő elfordul, és valamilyen más app van előtérben, akkor az összeomlik a háttérben.
Tudnátok erre a problémára javasolni valami megoldást?
Sajnos nem tudok mást használni helyette, mert csak ez tud igazi Push E-mailt...
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
k2laci
tag
A legújabb hivatalos gyári ROM feltétele után, ha telefonálok, mindig az alábbi képet dobja fel :
Ettől fosabb telefonom még nem volt, igyekszem megszabadulni tőle, de addig is van valakinek ötlete mitől lehet ez ?
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz k2laci #29785 üzenetére
JVS-hez: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236500
Egyébként meg itt egy JVZ, ez nem fc-zik:
http://hotfile.com/dl/136940891/b232b26/I9000XWJVZ_I9000OXAJVT_OXA.rar.htmlNincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
k2laci
tag
Mi az az fc ?
Lehet, hogy nekem vannak túlzott elvárásaim, de a 3000 Ft-os telók alapból tudják hogy pl. egy led villogjon ha nemfogadott hívás van, itt meg root-olni meg mindenféle dolgokat fel kell tenni hozzá... A régi nokiámon volt voice dialer ami működött is. Itt a voice dialer ami a telóban van még sosem találta el a kimondott nevet ... -
Ronam
addikt
válasz k2laci #29788 üzenetére
FC= Force Close ..
Voice Dialer-nek én ezt használom, és tökéletesen bevált nálam: [link]. Amúgy, ha jól tudom a gyári Voice Dialer alkalmazás nem egészen érti a magyar nyelvet, szóval valószínű azért nem érti amit mondasz . Próbáld meg angolul, úgy rögtön menni fog. A fentebb linkelt progi működik magyarral is.
[ Szerkesztve ]
-
tzolta
tag
Sziasztok!
SGS+ telefonom van, ezért előre is bocsi, hogy ide írok de talán tudtok segíteni. A szervízmenühöz szeretnék kódot a belépéshez, sajnos az 1.hsz-ben leírt SGS-hez használható az nem jó hozzá.
Köszi! -
Weeman1
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz k2laci #29788 üzenetére
Mi az FC? Az, ami a beszúrt képeden látható.
Hát én egy igazán használható funkciót találtam a Galaxy S-en
Fú, akkor ad el gyorsan. Ha nem bírsz vele, akkor a legjobb, ha veszel valami butafont és kész.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest